Pacific Coast Grill's oceanfront venue features unique Pacific Coastal cuisine, an oyster bar, select sushi rolls, and a plethora of seafood choices, delicious steaks and more! There are two levels of dining at the new PCG with every dining seat in the house carefully planned to have an ocean view. There are bars on both levels and a heated outdoor patio and a deck with one of the best views of the Pacific Ocean and the line up at Cardiff Reef. You can watch surfers, kite surfers, dolphins, whales and spectacular sunsets from throughout the restaurant.
Le thème du Shimbashi est inspiré du Izakaya, un restaurant de tapas japonais. Le menu est composé de plusieurs options japonaises traditionnelles pouvant être accompagnées de sake. Leur menu change avec les saisons, ce qui fait en sorte que chaque expérience culinaire est une nouvelle aventure.
From tranditional sushi, to Asian fusion dishes; delicious bento to gourmet homemade dessert, we got them all here for you.My greatest joy comes from finding the highest quality ingredients and creating the taste i imagine for each fish, whether it be raw, salted with seaweed, or pickled and fermented with vinegar; it all depends on what is best for that individual piece.Our executive chef and owner Gary devotes his passion and skill to provide delicious, authertic sushi and Japanese cultural food, in order to warm people's hearts worldwide
Here at Arterra enjoy one-of-a-kind, locally inspired food with a commitment to sourcing seasonal, sustainable ingredients. Our culinary team shines a focus on supporting local San Diego Farmer’s markets and purveyors. Indulge in our curated sushi menu by Sushi Chef Andew Ho. Enjoy handcrafted cocktails featuring local distillers, and innovative signature wine list, and a selection of bottled and draft beers from the area’s top craft breweries.
Bienvenue chez Benihana, où vous vivrez une expérience culinaire pas comme les autres! Ici, les clients sont tous installés ensemble, autour de grandes tables communes. Vous pourrez admirer votre chef personnel mettre en scène l’art ancien du Teppanyaki (méthode de cuisson traditionnelle sur plaque chauffante), le regarder découper, mettre en cubes et préparer un repas qui ravira vos yeux comme vos papilles. Que vous choisissiez un succulent steak, du tendre poulet ou de délicieux fruits de mer, vous vous régalerez. Vous pourrez également vous régaler de sushis préparés par un chef talentueux et vous délecter d'un cocktail signature. Situé juste à côté de l'autoroute Interstate 5 à Poinsettia Lane et à quelques minutes de belles plages ensoleillées, Benihana à Carlsbad propose quatre sections distinctes pour déguster votre repas. Optez pour la salle à manger hibachi, le salon de cocktail confortable, le sushi bar spacieux avec une alcôve privée et des places pour 8 personnes, ou la terrasse pour siroter cocktails et apéritifs.
Welcome to Takaramono Sushi, where tradition meets innovation in every bite. Our intimate space in the heart of the city invites you to experience the artistry of sushi in its purest form. From classic rolls to daring creations, each dish is a treasure waiting to be discovered. Join us for a culinary journey that promises to delight your senses and leave you craving more.
Pacific Catch, the Bay Area’s premier fishhouse restaurant group, is opening its first location in San Diego County in October at Westfield UTC. The menu features sustainable seafood served in a wide variety of styles from appetizers and sharing plates to healthy bowls, sushi, tacos and burgers, complemented by a full bar and craft cocktails. The new restaurant will offer two destination patios, an open air cocktail bar, intimate booths and communal dining tables for larger parties. With ample street level parking adjacent to the restaurant, it’s a convenient option for all-day dining
Experience Michelin Star Chef Silvio Salmoiraghi’s Iconic 8 Course Tasting Menus in our charming La Jolla restaurant, recently included in the Michelin Guide.Signature Tasting Menu - $159/person. Vegetarian Tasting Menu - $139/person. A La Carte Menu: From Tuesday through Thursday, you get to enjoy the Great Classics of Italian Cuisine through the lenses of Chefs Silvio Salmoiraghi and Enea Sintoni on this special A La Carte Menu. It includes two (2) courses of choice + dessert for $99/person. Not sharable and not combinable with Tasting Menus.We seek to operate within the frame of a New Italian Cuisine. Italy, France, Korea, Japan and California: the five places that define our cuisine and allow us to create a unique set of masterpieces.Reservations require a $20/person deposit, fully refundable up to 24h in advance.We gently require a 48h notice for allergies and dietary restrictions. A full Vegan Menu is available only upon request.
Le Gyu-Kaku est le lieu idéal pour profiter d'un barbecue japonais sous le soleil de San Diego, CA, et pour vivre une expérience incroyable à Scripps Ranch ! Traditionnellement appelée Yakiniku, cette adresse de barbecue japonais est réputée pour ses viandes délicieuses et fraîches (jamais congelées), de haute qualité ! Dégustez une bière bien fraîche pendant que vous faites griller votre propre viande. Le happy hour vous fera bénéficier des meilleures offres sur la nourriture et les boissons, alors détendez-vous et commencez la soirée avec nous.