About UsSushi Adachi is an authentic Japanese restaurant specializing in Nigiri, Makizushi, and Sake. Monopolizing on our Japanese roots, we are committed to delivering the best quality sushi to our customers. Our Master Chef Mr. Adachi personally selects the highest grade seasonal fish at Toyosu, the famous fish market in Tokyo, which is then sent by air to our inaugural restaurant based here in Milpitas. We promise to provide you with a culinary experience like no other.Our mission is to elevate the to-go dining experience for our customers by meticulously sourcing and preparing the highest-quality ingredients and presenting them in an elegant and refined manner, providing the ultimate sushi experience.In addition to our togo, we host our special Omakase dinner nights, where you will be treated to a private experience.
Alexander's Steakhouse est un steakhouse contemporain haut de gamme de la Silicon Valley. Le restaurant modernise le menu de steakhouse traditionnel en insufflant une touche asiatique pour garder la cuisine fraîche et intrigante. Ceci est une destination gastronomique de première dans South Bay, l'endroit idéal pour conclure des affaires, célébrer, ou tout simplement savourer un steak juteux.
Lisez l'article sur eux dans The Mercury News
Bienvenue au Benihana pour une expérience culinaire hors du commun ! Vous serez assis en groupe à des tables communes, où votre chef personnel s'adonnera devant vous à l'art ancien du Teppanyaki. Maniant ses ustensiles avec dextérité, il élaborera devant vous ses créations culinaires, steak savoureux, poulet tendre ou fruits de mer succulents, qui ne manqueront pas de combler votre palais et de ravir vos yeux. Vous pourrez également déguster des sushi préparés par un chef talentueux et des cocktails maison. Installé au sommet d'une colline dans le centre commercial Vallco Fashion, l'authentique steakhouse teppanyaki Benihana est le restaurant le plus populaire de Cupertino pour déguster de succulents steaks, du poulet tendre ou des fruits de mer savoureux préparés sur commande sur le grill hibachi. Ouvert tous les jours pour le dîner et le souper, il propose une happy hour du lundi au vendredi de 16h00 à 19h00.
Le Kyoto Palace est situé dans le centre commercial Pruneyard à Campbell au deuxième étage et ce, depuis 1976. C'est un restaurant teppanyaki où le chef cuisine devant vos yeux. Les chefs les plus qualifiés et les plus divertissants de la région sont au Kyoto Palace. Ils vont interagir avec vous et vos invités pour cette occasion spéciale. Ce restaurant est un endroit idéal pour les anniversaires, les bals de finissants, les graduations, mais surtout le meilleur endroit pour vous offrir une soirée amusante. Venez savourer d'excellents steaks, fruits de mer ainsi que du homard. Aussi, venez goûter aux sushis les plus frais et exotiques préparés par les magistraux chefs de sushi.
Welcome to Ozumo, a Japanese restaurant located on Santana Row in San Jose. Ozumo was one of the first restaurants to combine sushi and robata cooking under one roof. Ozumo offers exquisite robata grilled items and masterfully crafted makimono. Ozumo takes you on a culinary adventure that celebrates the rich traditions of Japanese cuisine. Ozumo introduced chilled, high-quality sake to its’ guests, by curating one of the finest collections from Japan’s most esteemed brewers.www.ozumo.com@ozumorestaurants
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Situé à Cupertino en Californie, le restaurant japonais de grillades Gyu-Kaku est l'endroit idéal pour une formidable expérience culinaire dans la région de La Baie. Traditionnellement appelé Yakiniku (viande grillée), il est réputé pour ses délicieuses viandes de haute qualité et de première fraîcheur (jamais glacées). Vous dégusterez une bière bien fraîche pendant que vous ferez griller votre propre viande. Ne manquez pas l'Happy Hour qui vous permettra de bénéficier des meilleures offres sur la nourriture et les boissons, une manière idéale de vous détendre et de commencer votre soirée au Gyu-Kaku !
At Momosan Santana Row, noodles are front and center but now next to them are Chef’s newly developed take on Momosan dishes for San Jose’s premier eat, work, live and play destination at 378 Santana Row. Whether ramen or sake, you’ll realize it’s quality you can only find dining with an Iron Chef.
Randy Musterer, better known to sushi fans by his alias Sushi Randy, is embarking on a venture of foodie proportions. Drawing on American style sushi and Asian fusion influences, Sushi [Confidential] offers a unique dining experience through innovation, education and artistry. Sushi Randy is bringing modern Japanese cuisine to downtown Campbell CA. He draws upon his training at multiple sushi bars in Northern California, as well as his life experience working in the sport fishing industry off the coast of San Diego.Sushi [Confidential] design by Dennis Baldwin Interiors evokes the beauty of the Japanese design elements with contemporary ease. The interior will also feature works from local artist Lorraine Lawson and Anthony Trayer to further Sushi [Confidential] sleek feel.
Pacific Catch, Campbell, au cœur du Pruneyard Shopping Center, est un West Coast Fish House confortable et moderne, le cadre idéal pour déguster des plats de fruits de mer frais inspirés des saveurs du Pacific Rim entre amis ou en famille. Parmi les plats du jour au dîner et au souper figure la « pêche du jour », préparée dans une variété de façons inspirées par les cuisines des alentours de l'océan Pacifique. Le menu propose aussi des plats asiatiques de riz, des salades repas, des sushis, des fish and chips et des entrées telles que la très populaire Hawaiian Poke et le célèbre Cabo Calamari. Le Pacific Catch à Campbell propose aussi une terrasse et un bar complet. Dégustez un verre de vin parmi la grande sélection de vins du Nouveau Monde, un « island cocktail » contemporain ou l'une des nombreuses bières pression des pays à bord du Pacifique.