Lefkes emerges from Lefkes Santorini and Athens taking guests on a Mediterranean journey of flavors, offering a uniquely diverse cuisine. Inspired by traditional Greek classics combined with a modern twist, Lefkes offers the finest cuisine sourced from top purveyors and local farms. Lefkes transforms from a daily fine dining restaurant to an exclusive day and nightlife destination featuring top DJs and entertainment. Lefkes brings the energy of Santorini to any location.
ATTENTION: We need 48 hours' notice of any allergies/dietary restrictions to ensure we can accommodate. We are unable to do so the day of. Thank you! Sushi Kai prides itself on offering a daily tasting menu, highlighting fresh and seasonal ingredients right in the heart of Fort Lee, NJ. Have a seat at our sushi counter and let our chef’s showcase their passion for a memorable omakase experience.Our Omakase experience is $155/person. This will include a multi course seasonal tasting menu, including appetizers, sashimi, nigiri and dessert. Seating's are strictly 2 hours with seating at the bar only. Please note we do have a 48-hour cancellation policy. Any cancellations made within that timeframe are subject to a $155.00 per person fee. This is non-refundable & non-negotiable. Please be aware we do allow BYOB of all types of alcohol with no corkage fee.
Le BV Tuscany Italian Restaurant, détenu par Benny et Vicky Balidemaj, apporte les saveurs de la Toscane sur Cedar Lane, à Teaneck. Il propose des plats et un service de haute qualité, combinés à des prix raisonnables et une ambiance chaleureuse. Le menu se compose de pâtes et de baguettes de pain faites maison tous les jours, de spécialités d'accompagnement, de poissons, de côtelettes de veau, de petits carrés d'agneau, de poulet, de desserts faits maison, d'un bar complet et d'une carte des vins.Venez au BV Tuscany et vous serez enchanté de votre décision. Merci et à bientôt.
Le Morton's The Steakhouse - Hackensack, le premier groupe de steakhouses du pays, est spécialisé dans les plats classiques et copieux. Il sert des portions généreuses de bœuf de qualité USDA, ainsi que des plats de résistance à base de poisson frais, de homard et de poulet. Le menu comprend divers morceaux de choix, notamment le T-Bone de 680 grammes (la spécialité de la maison), le faux-filet de New York de 450 grammes et le filet en coupe épaisse de 340 grammes.
Le premier Rosa Mexicano du New Jersey est situé à The Shops, à Riverside, dans le conté de Bergen. Ce restaurant peut accueillir jusqu’à 160 personnes. Il est équipé d’un bar très spacieux, ainsi que d’un espace salon. Vous avez possibilité de manger en extérieur et de réserver les lieux pour vos éventuels repas privés. Sous la direction du très créatif architecte et dessinateur Timothy Higgins, le décor a été élaboré en mettant en avant des couleurs vibrantes parmi lesquelles figurent un rose des plus éclatants, un marron intense, un beige dynamique, ainsi qu’un jaune aux intonations très chaudes. L’intérieur du restaurant se compose de divers accessoires et objets traditionnels crées de façon artisanale. Parmi eux, vous remarquerez les sculptures en bois représentant différents animaux mythiques, des oeuvres en cire, des textiles indiens et mayas, ainsi que des masques folkloriques. Ici, les tortillas sont préparées sur place, au sein d’une cuisine aux tuiles colorées, et au toit en cuivre. Ce design au concept unique vous garantit de vivre l’expérience d’un repas mexicain riche en authenticité. N’attendez plus pour venir faire un tour au Rosa Mexicano !
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Le restaurant Axia Taverna vous propose un menu grec alléchant qui lui a valu des critiques élogieuses de foodies NJ depuis son ouverture en 2006. Axia Taverna est un établissement élégant et décontracté doté d'un cadre chic et moderne, ainsi que d'une ambiance chaleureuse et invitante. Le chef exécutif Alex Gorant met au goût du jour l'expérience culinaire typique de banlieue en vous proposant des petites et des grandes assiettes. Axia dispose d'un bar complet et de millésimes grecs sélectionnés par le sommelier. Axia a obtenu 3 étoiles du Bergen Record et du Crain's New York, et a reçu d'excellentes critiques du New York Times et de Zagat. Axia Taverna... pour déguster le dîner, le souper, savourer des cocktails ou célébrer des événements privés.
Lulu Englewood is a charming Mediterranean restaurant that beautifully blends Greek and Turkish cuisine to tantalize your taste buds. Situated in a cozy corner, this restaurant boasts a full bar where you can enjoy a selection of refreshing beverages to complement your meal. One of the unique features of Lulu Englewood is its outdoor seating area equipped with hookahs, offering a relaxed and laid-back atmosphere for guests to unwind and enjoy the flavors of the Mediterranean.Whether you're craving classic Greek dishes or Turkish delights such as kebabs and baklava, Lulu Englewood has a diverse menu that caters to every palate. The fusion of flavors and spices in their dishes will transport you to the shores of the Mediterranean, creating a memorable dining experience. So, gather your friends and family, and immerse yourself in the warmth and hospitality of Lulu Englewood for a truly delightful culinary journey.