Nestled in the Vail Village, this sophisticated sushi and Japanese restaurant offers an intimate and fun dining experience. This upbeat, chic restaurant focuses on fresh fish and a variety of specialty cocktails.
Le chef reconnu Nobu Matsuhisa, en collaboration avec Nobuko Kang, a créé cet établissement exquis où le sushi est une forme d'art et les clients sont traités aux petits soins, comme s'ils étaient des stars. Situé dans le bâtiment Solaris au cœur du Vail Village, ce restaurant au design moderne est cool et urbain jusqu'au énième degré. Les gens débarquent des pistes pour se détendre et prendre un repas proposant une délicieuse cuisine créative. Essayez leur omakase - le choix du chef au menu du jour pour goûter ce qu'il y a de plus frais et intéressant. Les autres favoris du menu régulier sont le loup de mer chilien, les truffes noires fraîches ou la morue noire marinée au miso sucré.
Grand Hyatt Vail is thrilled to announce the opening of Makoto Vail, a new restaurant by Makoto Okuwa. The exclusive partnership with the lauded Chef is the brand’s first outpost at a resort, illustrating the natural synergy of global tastes and refined experiences that Grand Hyatt Vail and Makoto share. A master of Edomae-style sushi, Chef Makoto Okuwa has more than twenty-five years of experience in traditional Japanese cooking, which he combines with his own innovative style. Recognized by the James Beard Foundation for outstanding contribution, Makoto has acclaimed restaurants in Miami, Washington, D.C., Panama City, Mexico City, and São Paulo.
Quietly sophisticated with a generous nod to tradition - the Ritz Carlton Bachelor Gulch's newest food and beverage outlet is Japanese dining in its purest form. Sakaba serves only the highest quality, and freshest fish and ingredients paired with the Vail Valleys finest Sake list, Japanese beer and spirits, while maintaining the craft cocktail tradition of its former namesake.