PRIME vous propose une nouvelle cuisine américaine décontractée mais raffinée, dans un cadre détendu et élégant. L'objectif de l'établissement est d'encourager autant que possible les fermes locales du Texas. Ils en sont fiers et considèrent que les liens créés avec les agriculteurs sont tout aussi importants que les produits qui se retrouveront dans les plats. Ils s'efforcent de changer le menu fréquemment et d'intégrer les techniques culinaires modernes, et celles du vieux continent.
Asador restaurant focuses on sustaining modern farm to fire cuisine merging influences that stem from our local Texas purveyors, mixed with the food combinations of North and South America and based on open fire cooking. Our seasonal menu represents the best of what our local farmers have to offer. We begin with a simple passion for food at its very best, then refine and combine traditional flavors, fresh ingredients and all naturally raised meats, poultry and seafood.
Inspired by the principles of mindfulness, our dining options offer food to feel revitalized. Our culinary team has crafted a ranch-to-table menu that reflects the best of Texas with locally sourced ingredients. Located on the 11th floor of the JW Marriott Dallas Arts District Hotel, our restaurant offers stunning city and an ideal location to celebrate the special moments in life.
Encina is a warm and inviting neighborhood restaurant offering New American cuisine, cocktails, wine, and beer with influences from Texas, California, and the South in the beloved Bishop Arts District of Oak Cliff in Dallas, Texas.
James Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
Café Momentum est un restaurant à but non-lucratif qui aide les mineurs délinquants à se réinsérer dans la société en leur offrant un stage rémunéré. . Les jeunes sont remis en liberté en suivant un programme dans ce milieu protégé de Café Momentum. Ce programme enseigne des compétences essentielles qui permettent aux jeunes de réintégrer la société dans un environnement professionnel sûr tout en leur conférant des responsabilités. En participant à notre programme, les jeunes découvrent tous les aspects des métiers de la restauration, du service aux tables à la plonge, tout en travaillant avec des chefs qui leur font profiter de leur expérience.
Le stage rémunéré leur donne la possibilité d'exercer et de pratiquer leurs nouvelles compétences tout en continuant à développer leur leadership et leurs compétences sociales, professionnelles tout aussi longtemps qu'ils souhaitent rester dans l’environnement de Momentum Café. En outre, Café Momentum travaille avec le ministère de la Justice pour mineurs du comté de Dallas pour soutenir les jeunes considérés comme ayant le plus grand risque d'incarcération..
Derby is located inside The Shop - a state-of-the-art facility for car and motorcycle enthusiasts to indulge all aspects of their passion. Our Culinary Team creates elevated comfort food with a southern influence, classic technique, and modern interpretation.Local beers, hand-crafted cocktails, and a curated list selection of high-end spirits. Open to the public for lunch, happy hour, dinner, and weekend brunch in Central Dallas.
"We grow and raise the best food right here in the city. From chickens and eggs to local honey and honey butter, to the freshest vegetables you can find, we do it at Bonton Farms. We are so much more than a farm. We use our farm to help restore lives, create jobs, and ignite hope in the inner-city community of Bonton in South Dallas." (-Daron Babcock)We are a farm to table restaurant that serves Southern fare that feeds the soul; our menu items rotate often and change seasonally. We have a beautiful, bright, inviting dining room and ample space on our dog-friendly patio. Our charming, farm-side patio is the perfect place to host your special events; our catering team will create a one-of-a-kind experience for you and your guests. The Market Cafe at Bonton Farms is here to help spread awareness and support our mission: we transform lives by disrupting systems of inequity, laying a foundation where change yields health, wholeness and opportunity as the norms.
Dallas' Original Farm to Table Restaurant. Located on West Lovers Lane between Inwood and Lemmon nestled in 3 old houses. Local, organic produce when available. Family style portions. Great vegetarian selections. Gluten free, dairy free menu items available. Large west patio with native plant garden. Reservations for parties of 5 to 76. For parties smaller than 5, give us a call and we'll add you to the call ahead list. Come make it a Celebration!
Nul besoin d'être un yogi dans l'âme pour se rendre au True Food Kitchen. Le désir d'apporter des nutriments à votre corps et des saveurs mémorables à votre palais vous suffira. S'inspirant des principes de l'alimentation anti-inflammatoire du Dr Andrew Weil, le True Food Kitchen propose un large choix de plats végétaliens, végétariens, bios et sans gluten, ainsi que des plats adaptés aux régimes paléo ou méditerranéen. Le True Food Kitchen sert une nourriture absolument délicieuse conçue dans le souci de préserver votre bien-être, pour que vous puissiez vous sentir mieux et vivre plus longtemps tout en régalant vos papilles.