Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Ouvert en 2012, Farmstead Table allie technique française et nouvelles innovations mondiales dans une cuisine de campagne américaine classique. Inspiré par les agriculteurs locaux, notre équipe culinaire estime que des ingrédients frais et purs ne nécessitent pas trop de maniement et peuvent se suffire à eux-mêmes. La nourriture innovante est complétée par des cocktails animés, bières artisanales domestiques, et des vins sélectionnés. Un design apaisant et une salle à manger intime offrent une atmosphère détendue, alors que le personnel offre un service encore accessible. Farmstead s'engage à participer activement à sa communauté en achetant que des produits de manière responsable et à s'établir comme un endroit ou ses membres peuvent se réunir.
Présentant une bonne ambiance, le Tempo bénéficie d'un emplacement idéal dans une banlieue, sur la rue de Moody Street, le quartier des restaurants de Waltham. Le menu propose une variété de fruits de mer frais, de délicieuses viandes à la découpe, comme le poulet et le canard. Tout le monde y trouvera son bonheur. Le Tempo est l’endroit idéal pour un rendez-vous et un repas de groupe. Le bar est parfait pour les célibataires et observer les gens. La cuisine rivalise avec les plats au prix élevé. Le personnel est accueillant et impatient de vous satisfaire. Le bar propose la plus grande sélection de boissons des alentours et les prix de la carte des vins sont les meilleurs de Waltham. Profitez de la superbe salle à manger privée, remarquable pour les événements, les soupers d’entreprise, ainsi que les fêtes de vacances ou de fin d’études. Si vous vous rendez dans ce restaurant pour la première fois, vous ne le regretterez pas !
The Cottage, an upscale-meets-casual eatery in Linden Square Wellesley known for dependable, fresh, SoCal inspired menu options.We partnered with Taniya Nayak, a featured interior designer on popular Food Network programs such as ‘Restaurant Impossible’ to transform the once light-flooded, beach-like, SoCal atmosphere to a warm, lively, and New England-comfort interior. Enjoy an emphasis on natural woods, live greenery, and pops of welcomed fresh color in the new interior and brand.The Cottage will remain the same tried-and-true neighborhood eatery with a re-defined focus on local, fresh, and honest product, for the whole family, every day. The Cottage Wellesley’s new menu is created by Culinary Director, Peter Hansen, who brings his vast experience from all over the world to Wellesley, MA. In his career, Hansen has appeared on six episodes of Iron Chef and has worked alongside incredible culinary talent such as Michael White and Bobby Flay.
La devise du restaurant Henrietta's Table, « Frais et Honnête » signifie la fraicheur de ses plats élaborés avec des produits provenant de la ferme et l’honnêteté qu'ils dégagent par les saveurs agréables du fait maison.
Le Forage est un bistro de quartier à West Cambridge, juste à côté de Harvard Square. Grâce à des partenariats avec les agriculteurs et pêcheurs locaux, le restaurant propose un menu unique, local et de saison, axé sur les ingrédients, un menu provocateur mais en même temps accessible et sain.
Le bar au Forage sert des cocktails préparés à la manière classique, qui se concentrent sur des ingrédients locaux et saisonniers. Le Forage dispose également d'une sélection soigneuse de vins blancs, rouges et mousseux, tous organiques ou biodynamiques, et d'une sélection de bières provenant de brasseries indépendantes et innovantes.
À la barre du Forage se trouve le propriétaire et directeur général Stan Hilbert, le chef Eric Cooper et le gérant du bar Joe Choiniere. Le trio a travaillé ensemble pendant sept ans au Ten Tables à Jamaica Plain.
A revitalizing departure from the everyday. Inspired by the deepest notions of the Greek way of life: relationship-building conversations and connections over the sharing of plates.Our elegant Greek cuisine and wines elicit the romantic notes of moonlit azure seas and crisp Mediterranean breezes. Cocktails that awaken your tastebuds and desserts that stimulate the senses. You will restore yourself and deepen your connection to the people in your life, be they friends, coworkers or family.You've arrived at your destination. Welcome to Trade Boston.
Farm-to-table dining in the comfort of our home: that is the unique experience you will find at Urban Hearth. Located in a cozy North Cambridge storefront, our intimate dining room, knowledgeable, friendly staff, and exquisitely crafted menu are the heart of our dinner service. Join us for a la carte or at our chef's counter where you'll have the pleasure of interacting with Chef Erin Miller while dining. We share a story of culture, community, discovery and home. The globally-inspired, locally-sourced dishes we serve celebrate our rich and complex connection with food. The table is set, whether marking a special occasion or the end of a busy day, we look forward to sharing the evening with you. We welcome private event bookings for graduations, birthdays, weddings and more. To equalize the pay disparity between tipped staff & kitchen staff during our busy times, we add a 5% kitchen appreciation fee to each check. We require 24 hours notice for all cancellations.
We’re Row 34. If we could eat oysters and drink beer for every meal period, we probably would. Professionals Only.Our menu changes daily. Visit our website to take a look at our most up to date menus. Row 34 serves up a seafood-heavy menu in an industrial-inspired setting. Chef/Owner Jeremy Sewall's menu offers fish entrees and an extensive oyster selection, along with craft beers and an eclectic wine list. Classic comfort food side dishes round out the menu.Looking for another reservation? Visit one of our sister restaurants: Row 34 Boston, Row 34 Cambridge and Row 34 Portsmouth, NH.
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!