Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York State

Meilleurs restaurants de côte de bœuf à Hastings on Hudson

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

4 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant FARM
3.9
Excellent(190)
Prix : raisonnable
• Prime rib • Nyack
Réservé 1 fois aujourd'hui
FARM’s Chef Renè Xelo, who has been with the restaurant since its inception in 2016, has curated a casual dining experience influenced by the many notable purveyors from across the Hudson Valley, best known for fresh produce, sustainably sourced seafood, and delectable bread and pastries. FARM’s thoughtful culinary concept evokes the local experience of gathering together in a comfortable atmosphere to enjoy great food and drinks. The massive ceiling-to-floor windows offer diners beautiful views of the outside patio while inside, guests are surrounded by colorful artwork created by local artists from the tri-state area.The bar program will offer delightful wines, from some of the oldest vineyards in the country, as well as locally brewed bourbons and ales. Bourbon Blackberry Collins, with Black Dirt bourbon (fresh from nearby Orange County), lemon juice, and agave, is a great way to start off the evening.
Photo du restaurant Morton's The Steakhouse - White Plains
4.7
Exceptionnel(2248)
Prix : très cher
• Prime rib • White Plains
Réservé 17 fois aujourd'hui
Morton's The Steakhouse est l'un des premiers steakhouse traditionnels, spécialisé dans la préparation des steaks vieillis de catégorie « USDA Prime », mais également dans les plats de poisson frais, de homards ou de volaille. Toutes les coupes de bœuf populaires figurent au menu, dont la bavette de 24 onces (spécialité de la maison), l'entrecôte New York Strip de 16 onces et le filet mignon de 12 onces.
Photo du restaurant Morton's The Steakhouse - Hackensack
4.6
Exceptionnel(2390)
Prix : très cher
• Prime rib • Hackensack
Réservé 23 fois aujourd'hui
Le Morton's The Steakhouse - Hackensack, le premier groupe de steakhouses du pays, est spécialisé dans les plats classiques et copieux. Il sert des portions généreuses de bœuf de qualité USDA, ainsi que des plats de résistance à base de poisson frais, de homard et de poulet. Le menu comprend divers morceaux de choix, notamment le T-Bone de 680 grammes (la spécialité de la maison), le faux-filet de New York de 450 grammes et le filet en coupe épaisse de 340 grammes.
Photo du restaurant Let's Meat Steakhouse
4.5
Génial(291)
Prix : très cher
• Prime rib • River Vale
Réservé 4 fois aujourd'hui
Let’s Meat Steakhouse was established in 2018 by Gabe Centrella, George Kapigian and Bob Hay. The vision was to create a unique steakhouse experience that can provide the rich tradition of a classic steakhouse, serving the finest USDA dry-aged steaks, premium seafood, Italian specialties, and other unique flavors from around the world to our guests in a relaxed and comfortable atmosphere. To accomplish this, we have assembled an outstanding staff and use only the finest ingredients and food products.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable