FOUR is a luxe & intimate restaurant located in Oyster Bay, New York offering inventive, multi-course tasting menus. This immersive dining experience of 12-15 courses lasts approximately 2 and half hours. Chef Jesse Schenker executes his menu from an open kitchen surrounded by a chef's counter and serves up to ten guests per seating. FOUR is housed in a restored shingle Cottage, where the first floor has been transformed into an exhibition kitchen with aesthetic homage to Scandinavian design. FOUR connects to 2 Spring by a winter garden inspired by the Ritz Paris which links it to the old industrial building. Cellars running under all three structures hold kitchens, wine cellars & services for the dining areas.Due to the integrity of the menu, dietary preferences/aversions will not be accommodated. Some allergies may be accommodated, please immediately inquire to info@4springstreet.com prior to booking. Salt, soy, seaweed and seafood cannot be eliminated. Prices subject to change.
Le Rothmann's Steakhouse conserve les traditions du passé en servant un menu de steakhouse classique avec une touche contemporaine. Il prépare le meilleur bœuf de qualité USDA vieilli à sec, ainsi que des spécialités inventives du jour avec des sushis et du poisson frais local. Vous pourrez aussi profiter du bar rénové avec une grande liste de whiskies et de bourbons, et du nouveau système de distribution de vin qui verse 60, 120 ou 180 ml d'un vin de Bordeaux et de cabernets réputés de la Napa. Venez découvrir la grandeur de la Gold Coast prisée de Long Island par vous-même, où les steaks vieillis de première qualité et les grands crus sont devenus une tradition.
Indoor Dining- Full Menu, Fine DiningPatio Dining- Full Menu, Fine DiningIgloos- Limited Menu, Casual, No Waitress service, contactless qr code ordering
Ce petit bijou situé au coeur du village de Cold Spring Harbor dispose d'une ambiance côtière décontractée et raffinée, qui crée une toile de fond élégante pour une cuisine américaine élaborée à partir de la terre et de la mer. Le chef exécutif Guy Reuge a combiné des ingrédients locaux, des plats classiques de taverne et des spécialités de fruits de mer pour créer un menu dans lequel la nourriture réconfortante rencontre l'opulence moderne.
Le chef Sean Blakeslee a crée un menu contemporain avec des propositions pour tous les goûts. Le menu au RARE 650 est unique et vous propose des biftecks tendres vieillis à sec de première qualité ainsi que des sushi et des fruits de mer délectables. La carte des vins qui a récemment obtenu le Two Glass Best of Award du Wine Spectator, présente plus de 700 sélections d'origine internationale, dont 60 disponibles au verre. La magnifique salle des vins, qui peut accueillir jusqu'à 75 personnes, fournit un cadre idéal pour les événements privés. Les amateurs de l'ambiance et le style chic de Hamptons se raviront de... La nouvelle terrasse et le lounge du RARE 650!
Ce restaurant vous propose une cuisine italienne moderne avec une petite touche artisanale. Le Cafe Testarossa est fidèle aux méthodes traditionnelles italiennes, mais sans restriction, de façon à conserver l'essence moderne du menu.
We are your newest choice on the North Shore offering a full menu featuring a wide variety of fresh seafood, prime meats, and daily specials to tempt even the most discriminating palate. We offer a spectacular view of the water with outdoor dining or from our newly decorated dining room. Enjoy the daily sunsets, while you dine with us. We can accommodate any special occasion with our fully catered event service.We are committed to our customers and strive to provide service that exceeds your expectations. We invite you to come out and try us as we hope to make your dining experience a truly memorable one. From the panoramic views of the water to our classical restaurant setting, we feel that you will be pleased with what we have to offer, and will want to visit us again and again.
Whether a holiday party with family and friends, backyard celebration, birthday bash, anniversary, or corporate networking event, Schultzy's seafood catering provides a vast assortment of the highest-quality lobsters, steaks, shrimp, clams, oysters, and more for any Long Island off-premise catering occasion.
Ouvert en 2006, le premier An American Kitchen & Bar fait partie des meilleurs restaurants non seulement de Long Island, ou de New York, mais du monde entier. Les dernières tendances de la cuisine et du design sont réunies pour présenter la destination culinaire la plus insatiable et la plus populaire pour une expérience gastronomique de premier choix.
Il est possible de réserver une table à l'extérieur selon la disponibilité mais aucune garantie ne peut être faite pour une place en particulier. Puisque la demande pour les tables extérieures est forte, notez qu'un temps d'attente peut être nécessaire. Les tables sont accordées selon le principe du premier arrivé, premier servi. Ce temps d'attente est bien involontaire et l'établissement s'efforcera de répondre à toutes les demandes dans la mesure du possible. Merci d'avance pour votre compréhension !
The Northport Hotel is a 26-room luxury boutique hotel & restaurant in the heart of Northport. The hotel's restaurant & bar are designed to indulge guests in a culinary voyage, offering a selection of steaks, seafood, cocktails, craft beers, & an extensive wine list. Led by Executive Chef Michael Ross, the team delivers a chef-driven menu that uses hand-selected, seasonal ingredients crafted with precision, passion, & creativity. - Menus are on our website- Tables can be booked 60 days in advance from the current date- For tables of 6 or more, please email: restaurant@npthotel.com- Brunch is served on the weekends - Lunch M-F- Bar open later - Semi private & private dining space available on Monday & Tuesday nights and during lunch- info on our website - On-street parking as well as commercial parking lots at the harbor are available- Stay connected on our social channels for updates- Questions? Call 631-837-5267