Inspired by the chic mid-century yacht culture of Southern Italy and the fresh flavours of the Pacific Northwest, we bring sun-drenched coastal flavours to Calgary. Our dishes reimagine quintessentially Mediterranean fare with locally sourced West Coast ingredients. From zesty aperitifs, fresh crisp sides, bright mains and unashamedly indulgent desserts, each item on our menu will refresh your senses and transport you to a sunny boat deck on the Amalfi Coast. FOLLOW US@THEBARBARELLABAR
A new Beltline dining experience born from the creativity, passion and experience of Chef Kenny Kaechele - fresh and vibrant dishes celebrating the beauty and bounty of the Mediterranean region, anchored by local ingredients and a passion for excellence.Kama features a beautiful sun drenched patio, private dining areas and a gorgeous centrally positioned bar- perfect for an intimate date night, lunch with friends or festive gathering, we are excited to make our new home in The District at Beltline and we can't wait to see you soon!
Our award winning head chef Francis Martinez executes a menu that honours local producers to deliver contemporary dishes with a soft french influence. From our celebrated sablefish to the finest local beef, from small delicious snacks to robust courses, we aim to create a special experience for every guest. The attention to detail we seek starts with our local farmers and producers and transcends to our preparation and cooking styles. From sourcing natural and organic ingredients to selecting special kindling for our wood burning Josper oven, we have a love for food and hospitality that is best when shared with our friends and guests.
Teatro se traduit par « théâtre » en italien, et cet établissement du même nom rend hommage à son emplacement, dans le quartier des arts et du théâtre à Calgary. Depuis plus de 20 ans, le Teatro est au service de la cuisine méditerranéenne contemporaine dans une ambiance gastronomique, logé dans le bâtiment historique de la Dominion Bank de Toronto (construit en 1911). La cave à vins primée recèle plus de 13 500 bouteilles représentant 1100 étiquettes différentes, avec un accent sur les vins raffinés de l'Italie et de Bordeaux. Vous pouvez profiter d'une expérience gastronomique unique grâce au menu dégustation à huit services du chef. Si vous êtes un grand groupe, des options de salles à manger privées et semi-privées sont aussi disponibles. Le code vestimentaire requis est une tenue d'affaires décontractée et les réservations sont recommandées.
Diners Choice Award 2024Located in the Tribune Block Heritage Building on Stephen Avenue, one block north of the Calgary Tower, The Wednesday Room serves upscale sharable plates designed by Chef Derek Wilkins. Stylish 1960's atmosphere, with design references to Stanley Kubrick's "The Shining" in our basement. Let the libations flow with delightful Cocktails, a robust Wine List & Family Styled sharables to complete the package.
Le Vintage Chophouse est un steakhouse traditionnel et contemporain où les amateurs de viande et de spécialités internationales pourront déguster une large gamme de plats à la carte. Notre sélection de vins médaillés comprend plus de 600 crus du monde entier. Avec 5 salles différentes, le Vintage vous offre un cadre adapté à chaque occasion. Vous pourrez découvrir la salle signature Beringer, dotée d'une grande table ronde idéale pour les réunions entre amis dans une salle semi-privée pouvant accueillir entre 8 et 12 personnes. Détendez-vous dans la salle à manger, confortable et moderne, ou délassez-vous dans la taverne typiquement new-yorkaise. Installez-vous dans nos confortables fauteuils club ou sur nos accueillants canapés en cuir pour regarder le match du jour sur nos 2 télévisions à écran LCD de 140 cm. Ce restaurant est primé par Wine Spectator depuis 2005. Depuis 2007, le Wine Spectator a également attribué au Vintage Chophouse & Tavern le label Best of Award of Excellence.
A boldly modern interpretation of authentic prairie fare from Chef Rupert Garcia, closely intermingled with the elegance and gravitas of Fairmont Palliser – Hawthorn is both iconic and unexpected.In the heart of a city’s icon, in the landscape of the prairies, where our history meets our future: Hawthorn inside Fairmont Palliser offers a boldly modern interpretation of authentic prairie fare. Enduring significance meets exhilarating newness as Hawthorn serves up familiarity with a twist of modernity. A fresh sense of sophistication, rooted in place.**Enjoy complimentary valet parking every day from 5 pm until close, exclusively for our dinner guests**
SIMPLE/CASUAL/FRESH
In France, a brasserie is a café doubling as a restaurant with a relaxed setting, serving single dishes and other meals. The expectation is to have professional service and printed menus but more informal eating hours than a full-fledged restaurant. Typically, a brasserie is open every day of the week and the same menu is served all day.
The word 'brasserie' is also French, and by extension means: "the brewing business".
Belgo offers the best quality and variety of French and International dishes, served all day long in an incomparable atmosphere. What sets Belgo apart is the friendly and professional service, the uniqueness of the room and its incredible food value. We are featuring daily dishes that appeal to the business and casual patrons for lunch and dinner. Our venue will facilitate anything from a small gathering to a vast function. Our team is committed to meeting your needs and exceeding your expectations.
Murrieta's in Calgary, Alberta is one of the most popular places to dine for those who are looking for a fine meal out. The eatery serves lunch and dinner in a beautiful setting with great ambiance. You can even enjoy our balcony patio, weather permitting.Some of the options at Murrieta's in Calgary include the forno baked bread, calamari, fresh shucked oysters and the lamb meatballs. The eatery offers pizza as well as a late-night menu. Pasta and fish options also available. Some of the other popular choices at Murrieta's in Calgary include the roasted half chicken and the finest Alberta beef.
Depuis son ouverture en 2002, le Centini Restaurant & Lounge est l'une des tables les plus populaires de la ville, et la réputation de sa fine cuisine et de son excellent service ne fait qu'augmenter. Une cuisine préparée à la perfection et un service professionnel et détendu font le succès de cette salle à manger contemporaine, décorée d'une collection éclectique d'art canadien. Le menu de l'établissement met en vedette du poisson frais du jour, des pâtes faites à la main, une boulangerie sur place et une attention particulière aux nuances de la cuisine authentique méditerranéenne. Du filet de bœuf de catégorie AAA de l'Alberta avec sauce au Gorgonzola au carré d'agneau aux olives siciliennes, le menu est ouvert sur le monde, tout comme le chef propriétaire Fabio Centini, arrivé tout droit de Montréal et qui est devenu un incontournable de la scène culinaire locale. La salle à manger élégante est complétée par des pièces supplémentaires qui peuvent être fermées, une caractéristique qui fait du Centini le lieu de prédilection des entreprises de la ville qui recherchent l'intimité. Des repas si fabuleux méritent des vins qui le sont tout autant, et la carte du Centini propose le parfait accord pour chaque plat.