356 is a contemporary restaurant, with a relaxed yet elegant feel. The restaurant is a welcome setting to reflect & reminisce about the excitement of an unforgettable day. Enjoy a perfectly crafted menu designed to delight your appetite, while enjoying incomparable views of the Porsche Experience Center. Lunch hours are Tuesday - Saturday from 11:00am - 2:30pm.
Experience the "Finest Steakhouse South of the City". Bentleys Steakhouse offers casual sophisticated dining in a warm contemporary setting, serving the finest USDA Steaks, Silverton Lamb, South Australian Lobster and signature side dishes. The Wine Spectator award winning wine list features over 350 world class wines and will surely please the most discerning palate. Imported French pressed coffee presentations, delectable desserts and after dinner cordials complete this incredible dining experience. Cozy dining chambers, individually appointed with gallery art provide the ideal setting for business or romance. From the moment you enter, you will feel the elegant environment warmed with southern hospitality, superior service and exquisite food. Located in the Atlanta Airport Marriott Hotel, the secret to a remarkable dining experience south of the city is revealed.
Apron is a vibrant bar and restaurant featuring Southern-inspired dishes made with regionally-sourced seasonal ingredients. Our menu is complimented by an extensive selection of signature cocktails, wine, and local craft beers. Drop in for a quick bite, enjoy a refreshing drink at the bar, or settle in for a meal with friends, and when the weather abides, join us for a tasty bite and your favorite cocktail on our comfortable outdoor patio. Complimentary 2 Hour parking
Un steakhouse et bar de première qualité par Ford Fry. Portant son nom en souvenir de Marcel Cerdan, le boxeur emblématique et romantique français qui a enduré bagarres dans le ring, guerre, mariage, relation célèbre avec Edith Piaf (et ne pouvait être empêché de voir son amour que lorsque son avion s'écrasa dans une montagne), Marcel est un retour aux jours où les gens appréciaient chaque moment, lorsque les soucis monotones étaient oubliés, quand l'amour s'éternisait pendant les meilleurs repas, y compris, livre pour livre, les meilleurs steaks que l'argent pouvait acheter.
TWO Urban Licks' incredible wood-fired cuisine, live rotating rotisseries, unique 26 foot wine on tap barrel wall (the first in the country!), funky live blues, Beltline views and the "wow" design centered around the floor to ceiling Todd Murphy painting lit by a gas lamp wall make TWO truly one of a kind.The innovative, domestic and international, wine program consists solely of stainless steel barrels of wine displayed in a 26 foot, glass and steel, temperature controlled tower situated prominently in the restaurant. The Bar also boasts 4 in house draft cocktails, infusions and a state of the art beer program. TWO has garnered an abundance accolades including Conde Nast Traveler's "Hot List", Bon Appetit's "Hot 50 Tables" and one of Rachael Ray's "favorite restaurants" in the country by Instyle Magazine. Nominated locally year after year as "Best Restaurant Scene" and "best place to take an out of towner", guests keep coming back for dinner and weekend brunch!
- Love and More Love -We have spent our lives creating experiences and spaces where people feel at home - where people feel loved. This next chapter for us is just that but with even more gratitude and appreciation for those who have supported us along the way.As we open the doors to this adventure, we want you to feel what you always have but more. More food - More family - More memories - More loveAmore e Amore.We love you and cannot wait to see you soon.-Professor Giovanni and Mama Gale
Le Hyatt Regency est fier d'annoncer le retour du Polaris, le légendaire restaurant tournant au cœur du centre-ville d'Atlanta. Connu comme l'un des plus célèbres restaurants et bars d'Atlanta, le Polaris sert des plats à partager concoctés par le chef, ainsi que des cocktails classiques préparés à la main, dans un lounge rotatif unique offrant de superbes vues panoramiques sur Atlanta. Ouvert en 1967, le Polaris a été ré-imaginé comme un espace entièrement moderne servant des ingrédients locaux et des cocktails de spécialité fabriqués avec des spiritueux fins et indépendants. Le Polaris accueille des célébrités, des occasions spéciales et des souvenirs de tous les jours depuis près de 50 ans. Faites un tour dans les célèbres ascenseurs en verre, entrez dans un espace à couper le souffle, et faites-vous les plus beaux des souvenirs.
L'Optimist and Oyster Bar du The Optimist peut simplement être décrit par « quand les Hamptons rencontrent le Sud ». Cet établissement est engagé dans un approvisionnement en fruits de mer éco-responsable et les prépare de manière classique. Il ne cherche pas à réinventer la roue, simplement à rôtir parfaitement des poissons et crustacés, issus d'une « ferme », au feu de bois de noyer blanc de Géorgie. Les éléments proposés dans le menu varient, du gumbo de fruits de mer le plus authentique avec « repas-partage » à base de pain à l'ail aux rouleaux de homard du Maine, en passant par le mérou du Golfe avec oignons viadalias fumés et une sélection en constante évolution d'huîtres super fraîches des côtes Est et Ouest. L'ironie du sort veut que les propriétaires aient adapté une « cave » de vieillissement historique de la région en un espace incroyable de confort et d'évasion grâce à des inspirations de la culture surf côtière.
Oh... Et si vous n'aimez pas les fruits de mer, l'établissement propose aussi de la viande ! Ne vous faites pas de soucis, restez optimiste ! :)... Ford Fry
Nous savons que le mot « fusion » a été employé pour désigner un grand nombre de choses, que ce soit l'hamburger Hula comme les lasagnes mexicaines. Et au Poor Calvin's, c'est l'est qui rencontre le sud. Ce restaurant créatif et innovant vous servira des plats que vous n'aurez probablement jamais goûté à Atlanta. Après avoir travaillé dans les cuisines du monde entier, Calvin Phan a voulu faire un peu bouger les choses. Et c'est ainsi que les épices thaï ont été introduites dans le mac'n cheese. Calvin apporte aux ingrédients du sud, notamment au loup de mer et au poulet frit, une touche d'inspiration asiatique créative (et aussi quelques épices). Pour nous, un classique mac'n cheese ne pouvait pas être meilleur, puis nous avons testé la drôle de suggestion de Calvin de ce classique démodé, agrémenté de morceaux de homard et d'une pincée d'épices thaï. Sur la même approche, d'autres plats plus innovants ont été crées jour après jour par Calvin Phan. Son dévouement et son attention aux détails sont inscrits dans chaque plat et dessert. Vous ne serez pas déçu.
Helmed by Executive Chef Bob Ryan, Little Sparrow is a neighborhood "continental" restaurant from Ford Fry. Inspired by Parisian bistros and Brooklyn’s favorite taverns, Little Sparrow picks up the mantle from its beloved predecessor, JCT Kitchen and Bar to serve the Westside in a new incarnation. Named in honor of superstar French chanteuse Edith Piaf (Fry’s Howell Mill Road steakhouse, Marcel, is named after Piaf’s lover, boxer Marcel Cerdan) the menu presents timeless Brasserie classics and simple, indulgent fare including an entire section dedicated to extraordinary "Frites." Dinner is framed by a top-flight cocktail program and a superbly curated wine list, as well as tableside service meant to make every guest feel pampered.