Flames is a Brazilian Steakhouse, located at the heart of Main St in Belmar, that features an all you can eat experience including hot savory traditional Brazilian dishes, plus a signature Gourmet Salad Bar, signed by Cordon Bleu Chef Joao Euzebio, followed by a large variety of tasteful cuts of beef, chicken, pork & lamb, served table side to your liking.
At Flames Brazilian Steakhouse we are proud to serve the authentic Brazilian “Churrasco” where different tender cuts meat seasoned and roasted to perfection are brought to you, one at at time, by our Gauchos in large vertical skewers.
Show time starts when you flip your token to the green side, indicating you are ready for the surprise. Our Gauchos will bring a wide variety of beef, pork, chicken, turkey and lamb to your table and slice them to your liking.
Whenever you need a little break, or you feel like you are ready for desserts, you just need to flip your token back to the black side.
Shipwreck Grill
Niché près des quais sur la rivière Manasquan River dans la belle ville de Brielle au New Jersey, le Shipwreck Grill vous propose une ambiance élégante et décontractée.
L'équipe souhaite vous faire vivre une soirée mémorable en vous proposant les meilleures coupes de viandes, les fruits de mer les plus frais et des ingrédients de la plus grande qualité, assemblés par des chefs experts et passionnés, et servi par des serveurs professionnels et attentionnés.
Le bar utilise les ingrédients les plus frais pour l'elaboration des cocktails. Composée de plus de 150 bouteilles, la carte des vins propose quelque chose pour tous les goûts. Les entreprises vinicoles les plus rares sont recherchées afin d'offrir des bouteilles que vous ne retrouverez pas ailleurs.
Blend on Main is committed to using as many local sustainable products as possible. In doing so we have met some incredible farmers, artisans, and fishermen along the way. Our menu is a celebration of their hard work. We genuinely care about serving really good, high quality food. Thank you to all of you who walk through our doors. We are fortunate to have you here sharing our vision with us. - Chef Lou
Le restaurant Brandl vous propose une cuisine américaine innovante, du jazz joué en direct les vendredis soirs ainsi que des événements spéciaux tout au long de l'année. En plus des plats de saison, le menu vous propose des spécialités telles que le homard (Lazy Lobster) poché au beurre vanillé servi sur un risotto aux asperges, ainsi que le porc braisé (Braised Pork) servi avec des champignons sauvages sur des pappardelle et truffle au jus. Brandl est LA destination culinaire sur la côte du New Jersey !