La cuisine rustique d'inspiration régionale de l'Anteprima provient de recettes issues des foyers dans toute l'Italie. Il utilise les ingrédients les plus raffinés, achetés le plus possible auprès de producteurs bio locaux. Bon appétit ! L'Anteprima propose désormais un menu à prix fixe de 3 plats, du dimanche au jeudi. Vous aurez le choix entre une entrée, un plat et un dessert parmi le menu régulier ou les offres spéciales ou une entrée, une demie portion de pâtes et un plat (sans dessert), moyennant 29 USD. Un supplément de 5 USD s'applique pour certains éléments.
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
We are a cashless establishment and our food and drink menu can be viewed at www.LNFchicago.com. We are 21+ only after 8PM. Please know we are a bar atmosphere. Reservations are for TABLE seating, not bar seating. Happy Hour is not included in reservations and is first come first serve only. A $20 fee will be applied for all outside desserts. We kindly ask you to not make multiple reservations for your group.
PARKING AVAILABLE IN MOVIE THEATER PARKING LOT ACROSS THE STREET. Parking is 75 cents per hourNow offering daily a 3 Course pre-fixed EARLY BIRD menu for $39.00 from 4-6PM. This menu is also available for Takeout. We are also doing free delivery within a ONE mile radius of the restaurant. “Girasole” stands for sunflower in Italian. A flower that grows in abundance in fields all across 4 different provinces in northern Italy. A classic northern Italian trattoria with daily fresh ingredients & house made pasta dishes served w/ stellar service & exceptional wine & specialty drinks. Providing our guests the best in Italian cuisine we have to offer with a combination of 50 years of experience. We have 2 separate dining rooms for you to enjoy a wonderful family meal or for an impressive 1st date dinner before heading across the street to catch a movie at the theater! Our lovely & inviting space offers a full sidewalk cafe patio & a more private 2nd floor terrace patio.
Sapori est un restaurant de quartier populaire vous présentant une approche innovante de la cuisine italienne. Le restaurant est doté d'une ambiance intime et chaleureuse et d'un personnel très serviable et attentionné. Le propriétaire et chef du Sapori a pour objectif d'offrir aux clients une expérience gastronomique unique et satisfaisante. Il vous propose une vaste liste de vins abordables ainsi qu'une sélection complète de spiritueux. ***Réservez pour votre anniversaire et l'équipe vous servira un dessert premium gratuitement - c'est votre anniversaire !***
Mano a Mano is a pasta and wine joint that celebrates classic preparations of traditional recipes. With a wine program focused on 100% Italian grapes that are comforting and familiar. The space is designed to create a cozy enriched environment with deep booths that you can tuck away, warm lighting and walnut paneling with retro lighting.Parking Tip: We offer MVP valet services Monday-Sunday! Sacramento, Kedzie Boulevard Pay to park parking lot along Linden Avenue Parking lot located behind Target Eat & Be Well!
Le premier restaurant The Francesca Restaurant Group, Mia Francesca propose une cuisine du terroir et assaisonnée de Rome et des régions avoisinantes de la Toscane, Ombrie et Latium Cela a été l'un des premiers restaurants à Chicago à encourager l'art vivant de souper avec une ambiance contemporaine, désinvolte et sophistiquée de la trattoria, avec une cuisine simple, rustique et un service amical à des prix abordables.
À propos de The Francesca Restaurant Group: Fondé en 1992 par Restaurateur Scott Harris, Francesca's Restaurant Group est passé d'un petit restaurant italien accueillant sur la North Clark Street à Chicago à un groupe de restauration trois concepts avec 33 emplacements et quatre états. Basé à Chicago, Francesca's Restaurant Group possède et exploite actuellement 23 restaurants Francesca, cinq Davanti Enoteca, et cinq emplacements Glazed and Infused.
Turquoise Restaurant was established in 2002 in Roscoe Village. We became known for our wide selection of Turkish-inspired Mediterranean dishes and drinks. Nestled in the middle of Roscoe Village, Turquoise Restaurant takes pride in being a part of such a culturally diverse neighborhood. While Turquoise Restaurant continues to showcase it’s inspiring and sophisticated Turkish dishes, Chef Ezgi Bozdas adds personalized touches to the service and customer care to ensure that Turquoise Restaurant captures the essence and expectations of today's diners.
Located at 4340 North Lincoln Avenue, on the border of Lincoln Square and North Center, our Lou Malnati’s Lincoln Square restaurant serves irresistible deep dish pizza. The space has a great indoor/outdoor feel with a living wall and retractable floor to ceiling windows that can be opened in the warmer months. This family-friendly location offers dine-in, delivery to the nearby neighborhoods of Ravenswood, Andersonville and Uptown, plus carryout and catering. We know that it’s one of the best pizza restaurants in Lincoln Square!
Riccardo a commencé sa carrière très jeune dans le prestigieux « GIRARROSTO », le restaurant familial à Milan. Puis, en 1982, il a déménagé aux États-Unis et a ouvert le célèbre Sonny Bono's à Los Angeles. En 1987, il a d'abord travaillé avec son cousin Roberto Ruggeri (gérant du Venture Bice) et ouvert avec lui le Bice New York, à Los Angeles, ainsi que de nombreux autres restaurants dans le monde entier.
Aujourd'hui, après trois ans en tant que chef exécutif du Bice à Chicago, il a décidé, avec sa femme (et sous-chef), Veronica, et sa cousine (serveuse), Barbara, d'utiliser son art culinaire et sa créativité dans son restaurant baptisé à son nom : le « Riccardo Trattoria ».
Grâce au savoir-faire d'un connaisseur de la cuisine italienne, les plats sont préparés avec une essentialité quasi zen qui a façonné la vie professionnelle et existentielle de Riccardo.