Art and Soul sert une cuisine simple et honnête qui reflète une dévotion à la qualité et la responsabilité, réalisé grâce à une étroite collaboration avec des fermiers, des artisans et des producteurs qui fournissent des produits durables, dans la mesure du possible.
Mené par le chef exécutif Douglas Alexander, Art and Soul est imbibé d'un authentique esprit du Sud chaleureux et accueillant. Des éléments amusants régionaux tels que des signes de ferme peintes à la main et de l'art artisanat traditionnel rendent hommage aux influences régionales du D.C. En cas de beau temps, installez-vous sur la grande terrasse en avant et dégustez un repas fait au feu de bois au plein air.
Les tavernes ont une présence importante et constante dans la vie américaine depuis la fin des années 1600. Beaucoup d'entre elles, rattachées à des auberges, servaient de lieu de repos pour les voyageurs qui cherchaient un endroit pour prendre une pause, se détendre et se fortifier. Évidemment, les résidents locaux fréquentaient les tavernes aussi et ce, dans le but d'acheter des boissons et des repas et de participer à des conversations animées. Au fait, les tavernes étaient le point de rencontre pour les voisins qui souhaitaient se réunir, échanger des nouvelles, parler de la politique et partager le sentiment général de convivialité. Les tavernes se sont solidement établies comme des lieux de rassemblement pour des conversations légères, des discours sérieux et, bien sûr, un repas copieux accompagné d'un savoureux breuvage ou deux.
Dans cette optique traditionnelle américaine, Mill's Tavern vous accueille avec véritable enthousiasme. Le personnel est chaleureux, sympathique, attentionné et compétent. Venez vous détendre et passez du bon temps en famille ou entre amis. Vous repartirez rafraîchis et nourris, corps et âme.
An inviting craft cocktail bar offering classics, originals, inspired & familiar flavors. We sip, we savor, we share.The inspiration for Needle and Thread came from the history of the space located at 45 Peck St. in downtown Providence. For more than half a century Antonio Conte dutifully served the professionals in the city's center, with an old world style haberdashery, providing suits, outer ware and evening attire. For more than 2 years the Needle and Thread was constructed piece by piece with the same attention to detail and love Mr. Conte poured into every garment he constructed.
Time counts at BJ’s Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we’ve continued to refine our brewhouse experience to make BJ’s a place where you can make the most of any meal. We want BJ’s to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we’ve put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven’t just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it’s because of them we’re continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ’s, a restaurant with a Brewhouse soul.
Quality means Freshness at Davenport’s”. We are fully committed to preparing and serving food of uncompromising freshness and quality, with our everyday specials and our extensive menu for everyone. It is our goal at Davenports to make sure that our guests always leave with a smile.
*We encourage all guests to plan ahead for parking to ensure your reservation time is met.*We have a 15-minute grace period. If you will be arriving later than the grace period, please message us on OpenTable or your reservation will be cancelled. *All dining experiences are limited to 90 minutes to accommodate all reservations.*We accept reservations for up to 8 guests. *All parties of 9+ can visit www.fixinssoulkitchencatering.com to fill out an inquiry form for large parties. We will be in touch between 24 to 48 hours with further details.*Each reservation is treated separately. We cannot guarantee nearby seating for separate reservations.*We ask that your full party be present in order to be seated.*An automatic 20% service charge is included for all parties of 6+ w/ the option to split checks up to 3 times, max.
Venez, mangez,buvez... et détendez votre « soul ».
L'Alligator Soul est un superbe restaurant raffiné et sans prétention.
Il possède un bar à service complet ainsi qu'un lounge avec une cheminée romantique, où vous pourrez vous détendre et prendre un cocktail avant de souper ou un dessert à la fin de votre repas.
L'esprit du restaurant est le suivant : dès que vous passez la porte, et jusqu'à votre départ... ce moment est fait pour vous !
L'équipe est fière de l'attention qu'elle porte à chacun de ses clients, de l'ambiance qu'elle propose, et bien sûr de la qualité que vous retrouverez dans chaque plat.
Le restaurant saura s'adapter à vos allergies alimentaires ou à votre régime particulier, que vous soyez végétarien ou végétalien.
The recipes served all have been passed down by her mother to daughter for generations. Angel, Jordyn's daughter, is dedicated to providing her customers with delicious food, made from scratch daily. She uses only the freshest ingredients and takes pride providing customers with quality service and ensuring that all dishes served are prepared with care and love. We are committed to making the best soul food around, with only the freshest ingredients and the highest level of service. Providing great food served to our guests with dignity, respect, and compassion while working hard to provide an experience they will never forget. Our grilled salmon is the best you'll ever have, while our fried chicken is so crunchy and delicious that you'll want to order some to-go! Our smothered wings are made of only the finest cuts of chicken, and our pork chops are full of flavor. We also offer delicious catfish and much more.We have a passion for what we do, and we do it w