The Albion est un joyau géorgien depuis l'époque où Islington était constitué de champs et de terres agricoles, et où les habitués faisaient une promenade hors de la ville l'après-midi pour leur rendre visite. Le restaurant est doté d'un beau jardin qui ressemble à des endroits trouvés dans le sud de la France avec les glycines en fleur et le saule, ce qui crée une atmosphère agréable et relaxante. Dans le fond du jardin se tient une ancienne grange qui était autrefois un bar, et la rumeur est que les Sex Pistols ont joué leur premier concert dans cette grange. À l'intérieur, le feu de bois crée une ambiance agréable et chaleureuse pendant les mois froids, où vous pouvez prendre un verre ou un repas, à la fois dans leur salle à manger ou au bar. Le lieu est surtout fréquenté par des habitués de la région accompagnés de leurs chiens. De l'eau et des biscuits sont offerts gratuitement aux chiens visiteurs. Une de leur spécialités est un rôti de cochon de lait entier avec tous les accompagnements (carottes et légumes verts au beurre, pommes de terre rôties, sauce et sauce aux pommes).
Namaste Village family has extended and is now in London in collaboration with OMNOM. For over a decade, 'Namaste Village' has been synonymous to authentic Indian taste offering across Norfolk, regularly being atop the list of Indian restaurants in the county on Tripadvisor and gathering many awards and accolades. Featuring in The Times (2020) as 8th best curry house in Britain, we offer honest taste offerings coupled with a heart-felt hospitality that stems from the popular Indian belief 'Atithi devo bhava; Guest is God' has been the key to winning the trust & love of our amazing customers. Some of our driving values in life as well as cooking is compassion and care, which is why we serve 100% vegetarian & vegan food, the taste of which guarantees a 'meat not missed' experience. Dine-in today with us & savour India's rich flavours in it's authentic form through an enlightened eating experience.
La Petite Auberge est un restaurant français traditionnel au cœur d'Islington. Il rappelle l'atmosphère chaleureuse et accueillante des tavernes de la campagne française. Nommé meilleur restaurant français, La Petite Auberge transforme un souper ordinaire en une expérience mémorable que vous partagerez avec tous vos amis. Bien que situé au 283, Upper Street, ce restaurant vous fera vivre un repas authentique comme si vous étiez en France. Une fois à l'intérieur, vous serez chaleureusement accueillis par une équipe sympathique et vous pourrez prendre place à une confortable table. Vous vous sentirez comme chez vous. Vous pourrez déguster un verre de vin français exquis et choisir parmi les hors d'œuvre. Vous vous souviendrez longtemps de voitre expérience culinaire à La Petite Auberge.
Situated in the heart of Angel Islington, Mr Lobo is an independent Peruvian Restaurant & Cocktail bar offering a variety of sharing plates that showcase the magical and diverse flavour of Peru alongside a focus menu of crafted cocktails. Mr Lobo will offer you with a unique culinary experience, featuring a variety of traditional and modern Peruvian dishes; from Ceviche, Lomo Saltado to Carapulcra. Mr Lobo is also the perfect location for anyone looking to experience the art of cocktails crafting at its finest. From Pisco Sour to our signature cocktail Smoked Mr Lobo a masterpiece in its own right. The vibrant and warmth decor provides the perfect atmosphere to enjoy and share a dish or a drink with friends and family. Whether you're a seasoned foodie or simply looking to try something new, Mr LoBo is a must-visit destination.
We’re an independent wine merchant and tasting event company specialising in boutique, hand-crafted wines from small vineyards. At our bar, shop and events you will get the opportunity to taste highly sought after “small lot” wines, discover the classics and the unusual, learn a thing or two and maybe find a new favourite along the way. Our events are curated and tailored for you but are always governed by the simple philosophy that wine should be fun and approachable.
Welcome to SKÅL Nordic Dining - the neighbourhood Nordic restaurant located in a Grade II listed building at 149 Upper Street - a well-known address for high quality Scandinavian food and drink. Our restaurant SKÅL, meaning ‘Cheers’ in Swedish, opened on the 2nd of December 2019. We serve traditional Nordic recipes but with a modern, seasonal twist - all underpinned by the term 'husmanskost' meaning traditional home cooked Swedish food. Clean, earthy, minimalist interiors set the tone for our customers dining experience with whitewashed walls, wooden table tops and piles of logs stacked up in front of the open kitchen to fuel the grill. An authentic yet eclectic selection of starters and small plates plus main dishes and sides fill our menu at SKÅL. We aim to tick the box for play-safe Westernised taste buds to the more well-travelled adventurous and advanced palates. Our drinks come in the form of homemade Aquavits, high-quality wines and cocktails with a Nordic twist.
Following a full and extensive refurbishment, Thai Square re-opened its doors in late 2017. It’s now one of the most gorgeous upper street restaurants.Spread over two floors and with lush botanical interiors, including a striking living wall, Thai Square Islington is a light and airy oasis of calm in the midst of the buzzing Angel shopping district.Thai Square Islington attracts local residents and businesses alike. With its flawless service, thoughtfully curated and excellent restaurant deals, it’s one of London’s best Thai restaurants and a staple on the Upper Street restaurant scene.In addition to main restaurant and food offering, the upstairs of Thai Square houses a stunning and sleek bar area adorned with high stool seating and exposed lightbulbs. The sophisticated space often hosts live entertainment and is the perfect stop for a pre or post dinner drink, or standalone lounge bar location.
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Clos Maggiore est une oasis de calme au cœur de Covent Garden. Influencé par les auberges de campagne stylisées de Provence et de Toscane ses intérieurs uniques créent une chaleur et une intimité qui plaisent tant aux gens d'affaire qu'aux particuliers. La véranda a un toit en verre entièrement rétractable créant un espace salle à manger lumineux et aéré, particulièrement agréable pendant les saisons de printemps et d'été. Il se transforme en soirée par l'utilisation de bougies, la lueur des étoiles et un feu crépitant pendant les mois d'hiver. Le Chef de cuisine Marcellin Marc propose une sublime cuisine d'inspiration provençale avec un panache contemporain. Marcellin est déterminé à utiliser des ingrédients locaux et saisonniers pour créer des menus parfaitement équilibrés qui se sont mérités trois rosettes - AA depuis 2008. La vaste cave du Clos Maggiore compte plus de 2000 crus et a été bonifiée plus tôt cette année pour inclure 400 vins supplémentaires à des prix allant d'accessible - à moyen de gamme. Nous sommes très fiers d'avoir obtenu le "Best of Award of Excellence" sans interruption depuis 2003 attribué par le Wine Spectator.
Blacklock Shoreditch is set an old furniture factory in the heart of London’s East End. Expect the usual highest quality meat from Phillip Warren in Cornwall for unbeatable value and always lots of fun.On Sundays it's our award winning Sunday Roasts, almost as good as Mum’s.Monday - FridayBookings and Walk-ins for lunch from 12pm - 3pm Bookings and Walk-ins for dinner from 5pm - 11pmSaturday Bookings and Walk-ins all day from from 12pm - 11pmSundayBookings from 11:45am - 8:30pmSome Walk-ins available