Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Welcome to Lucky Cat Bishopsgate by Gordon Ramsay.
Discover a dining destination like no other. Relish refined flavours, savour the artistry of our raw bar, and toast with exquisite cocktails-all while surrounded by 360° views of London.
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Le Fish Market offre un menu aux saveurs de la mer britannique, et se situe à proximité de la Liverpool St Station. Le poisson frais issu d'une pêche durable est pêché à même les eaux britanniques et préparé simplement mais efficacement, pour en faire ressortir toutes les saveurs. C'est l'endroit idéal pour une réunion d'affaires ou pour un moment entre amis sur la terrasse.
Experience a new menu designed by legendary Italian chef Carlo Cracco and Eataly at our wood-fired dining restaurant Terra. Enjoy seasonal Italian dishes cooked over fire, showcasing simple, traditional techniques such as Risotto Milano, along with new and modern twists from Carlo Cracco including his famous soft eggs – Uovo al Tartufo.
The combination of Peru’s rich biodiversity and unique cultural influences from East Asia & Europe, have made LIMA one of the most exciting gastronomic capitals of the world. Brothers Gabriel and Jose Luis Gonzalez opened LIMA in Fitzrovia in 2012 as a window to Peru’s emerging gastronomy. They wanted to bring the cuisine’s vibrancy and soul to London. Over a decade later, the LIMA team are privileged to serve the finest Peruvian flavours at LIMA in Fitzrovia, LIMA CANTINA, and here at LIMA SHOREDITCH, located at the Sun Street Hotel. Located just a short walk from Liverpool Street and Shoreditch High Street rail and tube stations, LIMA SHOREDITCH brings LIMA’s classic dishes alongside new menu creations. The menu offers a modern take on traditional Peruvian cooking with references to Nikkei cuisine and Chifa (a blend of Japanese and Chinese cooking techniques with native Peruvian produce).
Perché au sommet de South Place Hotel, le restaurant Angler, détenteur d'une étoile Michelin, propose des fruits de mer issus de pratiques durables dans les eaux britanniques, jumelés avec les meilleurs produits locaux de la saison. Les gastronomes avertis de Londres trouvent leur compte chez Angler où, supervisé par le chef exécutif, Gary Foulkes, on y propose de très jolies assiettes qui sont toujours parfaitement jumelées.
L'expérience Angler est complète grâce aux expertises particulières de son gérant et de son chef sommelier. En plus de la salle à manger principale, Angler dispose d'une terrasse sur le toit, un bar intime et une salle à manger semi-privée que l'on appelle 'Le point de vue du Chef'.
Nommé en mémoire du Nicholas Hawksmoor Christchurch Spitalfields, juste en bas de la rue, Hawksmoor Spitalfields ouvert en 2006 à reçu des critiques dithyrambiques, consacrant l'histoire d'amour de Londres avec le steak. Hawksmoor Spitalfields est un steak house sans prétention, obsédé par la qualité, servant exclusivement du bœuf britannique de races traditionnelles, fournies par les bouchers récipiendaires de prix du The Ginger Pig. Le restaurant de 115 couverts mise également sur une carte des vins mettant en vedette des petits producteurs coup de coeur mais aussi de grands vignobles.
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Opened in November 2010, Hakkasan Mayfair is the second London edition to the acclaimed Hakkasan brand.
Innovatively created cocktails and a unique wine list, are combined with carefully chosen dim sum and Chinese dishes that are ever changing, dynamic and new.
The result is authentic Cantonese cooking with a contemporary flare – at once subtle and thrilling - and all made with the best ingredients.
Hakkasan Mayfair is set over two floors. The lower ground floor invites the guest to the traditional Hakkasan setting, surrounded by intricate wooden screens allowing intimate dining, whilst, the ground floor brings a combination of relaxed atmosphere and a vibrant bar encouraging guests to indulge in an inspired environment.
Cloakroom available. ALIPAY and weChat payment accepted.
Nestled in the heart of Soho's bustling streets, Bocconcino offers an exquisite blend of traditional Italian gastronomy and contemporary London dining. Our restaurant showcases modern Italian elegance, with interiors featuring warm tones and marble accents. Our menu celebrates Italy's culinary heritage, marking us a standout Italian restaurant in Soho.Recognised by Conde Nast Traveller as a top 'Italian Restaurant in London' and nominated for 'Best Luxury Restaurant' and 'Best London Restaurant' at the 2023 British Restaurant Awards, Bocconcino sets the standard for Italian dining.Every Friday and Saturday, and for Saturday brunch, our restaurant with a DJ comes alive. Our ground floor vibrates with energy from live DJs, making Bocconcino the prime choice for a bottomless brunch or fine dining in Soho.