Bocconcino est un restaurant italien au cœur de Mayfair, qui sert des pizzas et des pâtes italiennes authentiques dans un environnement épuré et élégant. Des pizzas cuites sur feu de bois aux pâtes faites maison, il y a une petite touche personnelle de la maison dans chaque bouchée. Bocconcino Restaurant fonctionne selon les meilleurs principes culinaires de l'Italie: des ingrédients de qualité supérieure, un service de première classe, et du grand vin italien!
Le Wolseley est un café-restaurant dans la grande tradition européenne situé au 160 Piccadilly dans un impressionnant bâtiment classé Grade II qui sert le déjeuner, le dîner, le thé d'après-midi et le souper. Il est recommandé de réserver bien qu'une partie des tables soit disponible pour les clients qui n'ont pas pu le faire.
Francatelli, a new British restaurant in London, celebrates the legacy of 19th-century chef Charles Elmé Francatelli through modern interpretations of his classic dishes. Chef William Drabble, known for his seasonal focus and local sourcing, leads the kitchen, drawing inspiration from Francatelli's 1846 cookbook "The Modern Cook." Expect a menu rooted in simplicity and British produce, with some show-stopping flourishes.
Niché dans une petite rue latérale peu connue de Piccadilly ce restaurant Gaucho offre un peu de la Pampa et de Buenos Aires relocalisés au cœur du West End. Dès que vous entrez dans le restaurant l'arôme du grésillement de la viande sur feu ouvert vous frappe. En plus du steak nous offrons une sélection d'autres plats, incluant le poisson, le poulet, le ceviche et des plats végétariens.
Chez Gaucho, nous sommes fiers de notre philosophie basé sur la provenance. Pour nous, cela signifie une authenticité, une assurance et une attention rigoureuse afin d'obtenir les meilleurs ingrédients de qualité à la source. Cette persévérance assure qu'à chacune de vos visites, vous vivez l'expérience d'une cusine argentine véritable. Sa nourriture, ses vins, sa culture et surtout la passion de son peuple.
Parés de cuir de vache, de miroirs et de lustres, nous offrons une gamme complète de coupes de bœuf argentin primé, incluant le tendre Bife de Lomo, âgé de six à huit semaines, puis acheminé par avion en provenance de Buenos Aires.
Fait Maison is home to the renowned Executive Chef, Yvonne Osman (better known as Om Waleed to her friends and followers), famed for her beautifully spiced Middle-Eastern and Mediterranean inspired dishes.We are truly committed to creating the freshest, most delicious dishes that are healthy, nutritious, wholesome and simply bursting with flavour.
Jeru's space is eclectic and multi layered high-end restaurant that serves a premium a la carte menu. Jeru also features an old city style bakery, sophisticated wine bar, theatrical dining space and a unique Layla Bar.Located in the heart of Mayfair, Jeru is uniquely positioned near Buckingham Palace and Hyde Park and a short walk from Green Park station.Be sure to try our Signature and most unique offerings, Jeru's dry-aged program features, prime cut steaks in dark chocolate & wagyu drippings, finished on our charcoal grill.A welcoming world that encapsulates the smells, flavours, ingredients, cooking techniques and tradition of a 3000-year older history that stretches across the Levant and Ottoman pinnacle, where the Middle East meets the Mediterranean.
Langan's Brasserie est l'un des restaurants les plus légendaires de Londres et bénéficie d'un emplacement idéal dans Green Park, à quelques minutes de l'agitation de Piccadilly Circus et de Hyde Park.
Réputé pour son accueil chaleureux et un service accueillant, la cuisine anglo-française de la Brasserie est réputée et a attiré une clientèle célèbre qui a inclus Frank Sinatra, SAR la Princesse Margaret, Mohammed Ali, Marlon Brando, Jack Nicholson, et Diana, princesse de Galles.
L'intérieur est plein d'œuvres d'art distinctifs et le restaurant a été un repaire régulier pour les artistes émergents dont Francis Bacon et David Hockney.
Le menu de brasserie propose des plats traditionnels britanniques comme le Langan's bangers et purée de patate, la morue et patates frites, et les crevettes en pot. Le soufflé d'épinards est un must. Parmi les restaurants les plus anciens de Londres, Langan's est une vraie étoile.
Fishworks - Swallow Street is an absolute essential for seafood lovers. The restaurant offers a traditional wet fish counter where you can buy fish to take home and cook yourself, or you can select any fish or crustacean with our fishmonger and have it cooked there and then to your liking.This chic stylish restaurant is only minutes away from the bustle of Piccadilly hidden away in an exclusive street. The whole restaurant opens its glass window façade doors creating a fantastic atmosphere great for corporate dining and enjoying a pre-theatre meal before hitting the West End.Blackboards display our daily landings or diners can choose from our classic menu with delights such as piled-high fruits de mer, scrumptious South Coast scallops or simply the best gourmet cod and chips you will ever taste!
Located in the heart of Sheraton Grand London Park Lane, The Palm Court is just one of the original features of the hotel from when it was completed in 1927.Sit back and enjoy these surroundings while enjoying one of the best traditional afternoon teas in London and listening to the relaxing sounds of the harp. Combining 1920s flair and traditional ingredients, enjoy an authentic taste of the era created by our talented pastry team and be transported back in time to the prosperity of late 1920s London. Enjoy your Nineteen Twen-Tea Afternoon Tea with a Newby Tea Selection for £42 per person or with 2 glasses of Perrier-Jouet Grand Brut per person. A free-flowing Champagne option is available for £85 per person. The Palm Court opens all day, for a light breakfast, lunch or dinner or just to catch up over a cup of tea or coffee. We also have an extensive selection of cocktails in our bar menu.