Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres

Meilleurs restaurants saisonniers à Fleet Street

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

624 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Radio Rooftop
3.9
Excellent(733)
Prix : cher
• Asiatique contemporaine • Covent Garden
Réservé 30 fois aujourd'hui
“ABOVE THE NOISE, WE MAKE OUR OWN”Welcome to RADIO – where the skyline meets the city lights. Where taste, sound & sights come alive to excite your senses.Immerse yourself in the rich history of broadcasting. This very location is the site of the first ever BBC broadcast in November 1922 from what was then Marconi House – named after the Father of radio. The name RADIO keeps this history alive. Elevating the ME London Rooftop experience, our bar offers sophisticated & unique cocktail creation, eye-catching mixology utilizing sous vide technology with inspirational & imaginative small plate indulgences. Enjoy our Asian inspired food ‘art’ against a backdrop of the most stunning views in London as the music transports you above the mediocre.Let the vibe carry you to new heights, away from the bustle of the city to a unique and extraordinary place
Photo du restaurant The George, Pub & Restaurant
4.3
Génial(610)
Prix : cher
• Britannique • Covent Garden
Réservé 14 fois aujourd'hui
Le George Public House est la réincarnation victorienne d'un café du XVe siècle situé à l'angle des rues Strand Street et Fleet Street, directement en face de la Cour royale de justice à l'architecture spectaculaire et à 10 minutes de marche du West End. À l'automne 2014, le bar du rez-de-chaussée et la salle à manger du George installée au premier étage, ont fait l'objet d'importants travaux de rénovation. Cet établissement a notamment créé le restaurant élégant et sophistiqué The Pig and Goose ainsi que la salle à manger privée Horace Walpole. Les propriétaires ont soigneusement conservé les éléments d'origine de ce pub historique et ont admirablement marqué le George Public House de leur empreinte tout en maintenant une atmosphère traditionnelle dans l'ensemble des locaux. Le restaurant flambant neuf Pig & Goose situé à l'étage du George est ouvert du lundi au samedi et propose un menu britannique moderne et alléchant, élaboré uniquement avec les meilleurs produits locaux de saison. À côté du restaurant Pig & Goose se trouve la salle à manger privée et exclusive Horace Walpole, qui offre une vue imprenable.
Photo du restaurant CORD by Le Cordon Bleu
4.8
Exceptionnel(25)
Prix : très cher
• Internationale • St Paul
Réservé 4 fois aujourd'hui
Step into CORD, Le Cordon Bleu’s renowned culinary landmark, located just moments from St Paul’s Cathedral. Under the leadership of Executive Chef Karl O'Dell, our menus feature seasonal à la carte dishes, set menus, and exquisite tasting menus with highlights like Scallop Ceviche and Black Truffle creations.For a casual option, visit our Parisian-style café offering homemade sandwiches, soups, salads, and delightful pastries.Planning an event or team building? Our two private dining rooms come equipped with audio-visual technology, and we offer corporate short courses followed by a meal. The restaurant, café, and institute spaces are available for exclusive hire to make your occasion memorable.
Photo du restaurant The Amicable Society of Lazy Ballerinas
4.0
Excellent(33)
Prix : raisonnable
• Tapas/Amuse-Gueule • Fleet Street
Réservé 2 fois aujourd'hui
We offer more than 120 wines, concentrating on approachable, well-made expressions of character. “We want to have a fun, friendly atmosphere with great wines that are complemented by an evolving seasonal small plates menu.”Bar also features two unique and versatile private dining rooms seating for 16-18 guests, or alternatively, 30 guests for drinks reception. Please contact us for enquiries or more information on spaces available for private hire and events.
Photo du restaurant Brasserie Blanc - Chancery Lane
4.8
Exceptionnel(79)
Prix : cher
• Française • Chancery Lane
Réservé 3 fois aujourd'hui
Tout au bout de Fleet Street, cette brasserie est un havre de paix en plein cœur du quartier juridique. Ses banquettes offrent un sentiment d'intimité pour les déjeuners d'affaires ou tout simplement pour un moment convivial au milieu de l'agitation citadine. Vous trouverez d'autres places dans la salle à manger du bas. Vous pourrez réserver une élégante salle privée pour des réunions, des apéritifs après le travail et des dîners. L'établissement propose une excellente cuisine française - de saison, fraîchement préparée et servie avec fierté par la fabuleuse équipe du restaurant, dirigée par l'infatigable Hatice. N'hésitez pas à rendre visite très prochainement à la Brasserie Blanc.
Photo du restaurant The City of London Distillery and Bar
4.5
Génial(90)
Prix : cher
• Bar à cocktails • Blackfriars
Réservé 1 fois aujourd'hui
City of London Distillery offers a unique cocktail bar experience. Not only do the bright copper stills bring unique and unusual interest to the distillery bar, they also fill the air with the aromatic gin vapour- there's no other gin bar in central London quite like it! That’s why the Evening Standard featured City of London Distillery & Bar as one of the best places to drink gin in London.A range of gin experiences are also available: tours, tastings and distilling classes. All are bookable via the website. Gift vouchers for these are also available to buy online.Please note this venue's licence is for over-18s and you may be asked for ID if you appear to be under 25. Thank you!
Photo du restaurant Gazette Chancery
4.5
Génial(36)
Prix : cher
• Française • Chancery Lane
Réservé 2 fois aujourd'hui
London’s most authentic French brasseries committed to fantastic seasonal food, wine discoveries, unique private dining and true hospitality.Situated in a beautiful London Court, yards from the station, minutes from the heart of London, this is our most central venture, perfect for business lunches, drinks & nibbles after work, a little rural comfort in the heart of "decision making" London which also features a chef's Table and a "dine-in" wine cellar.
Photo du restaurant Humble Grape Fleet Street
4.4
Génial(116)
Prix : raisonnable
• Bar à Vin • Fleet Street
We’re an independent wine merchant and tasting event company specialising in boutique, hand-crafted wines from small vineyards. At our bar, shop and events you will get the opportunity to taste highly sought after “small lot” wines, discover the classics and the unusual, learn a thing or two and maybe find a new favourite along the way. Our events are curated and tailored for you but are always governed by the simple philosophy that wine should be fun and approachable.
Photo du restaurant Editor's Tap Fetter Lane
3.8
Excellent(2)
Prix : raisonnable
• Tapas/Amuse-Gueule • Chancery Lane
Réservé 1 fois aujourd'hui
Editor's Tap is London's craftiest Live Sport and Music venue. Our stylish, yet rustic pub has a warm atmosphere, eclectic mix of environments and interesting artwork. We have a huge range of craft beers, cask ales, premium lagers and ciders but we also have a spirt emporium packed with gins, rum and tequila and we can’t forget our artisan cocktails and superb coffee! Our food is all about tapas, hand stretched pizza and burgers however you will find we offer the ‘usual suspects’ and lighter dishes too! No matter your hunger, we know we’ve got something you will just love... check out our menus on the Food and Drink section for further info.
Photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
Exceptionnel(4075)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservé 44 fois aujourd'hui
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable