Le Paradiso Ristorante est un restaurant familial situé en face de la gare Swampscott. Originaire d'Avellino, en Italie, le chef exécutif Benedetto Carenza prépare une cuisine italienne qui vous donnera envie de lécher votre assiette. Tous les éléments du menu sont préparés à la commande. La qualité est la première priorité du Paradiso Ristorante. Vous apprécierez l'ambiance de la salle à manger récemment rénovée. Un menu plus léger et un menu de souper sont proposés dans le lounge à l'atmosphère décontractée, qui dispose de 4 grandes télévisions à écran plat.
Rossetti Restaurant sert une traditionnelle cuisine italienne très bien exécutée. Il est la référence dans l'art de la mixologie et les cocktails artisanaux. Le menu offre un mélange de plats classiques et de plats modernes, tous concoctés avec les meilleurs ingrédients. L'équipe derrière le bar est composée d'experts mixologues propose un service fantastique. Tout est dans le détail! Glaçons coupés à la main, bitters maison, liqueurs et concoctions vieillies en baril et jus fraîchement pressés personnalisent les nombreux cocktails. C'est dans une atmosphère confortable mais élégante que le Rossetti vous accueille pour votre plus grand bonheur. Au plaisir de vous servir!
We pride ourselves with being a unique restaurant on the North Shore. Our menu w/traditional Italian pasta dishes and Argentine grilled steaks make us a must try and unique restaurant experience.
At Toscana Forno, we want you to feel like you’re at home. That’s why we’re so excited about our new restaurant in South Peabody.When you step through the doors of Toscana Forno, you’ll be transported from your everyday life into a place where no one is rushing around, there’s no stress and everyone is having fun. You can relax with friends, enjoy the company of family or even just take some time out for yourself and sit back with a glass of wine while you wait for your meal—or two.What makes us different? Well, we’ve got an amazing, knowledgeable staff and exciting menu full of delicious comfort food that’s sure to satisfy even the pickiest eater in your group (and if it doesn’t, you can always order something else!). We also serve up some seriously delicious drinks that pair perfectly with our food!We’re open seven days a week and have plenty of space for large groups or smaller gatherings too—whatever kind of night you’re looking for, we’ve got it covered!
PAOLO'S is a charmingly buzzy 50-seat scratch-kitchen and bar with a core menu of refreshed Italian-American, Mediterranean, and seasonal New England recipes reflecting Boston-based chef Paul Delios’ 40-year career. At his former national award-winning restaurants (Paolo's, Meze and Kane's Donuts) Delios earned acclaim for his mountain-size heart and multi-cuisine mastery. His signature pizza crust, pasta combos and sumptuous entrées have always shined bright. Named by Boston Common Magazine in 2024 as one of Boston's best restaurants in the suburbs, with dinner and bar service Tuesday through Saturday, PAOLO'S is the first concept by boutique restaurant group Veloce Brands, LLC, founded by Delios and 25-year food and lifestyle writer, editor and communications director Jen Chase-Corwin (owner/creative director). Come for favorites. Come for specials. (And did we mention the pizza?)
Daniella’s Ristorante is best described as a true Italian dining experience... Classic Italian dishes, an elegant European-inspired wine list, and creative cocktails in a comfortable, relaxed atmosphere with the hint of big city charm you have come to love from our restaurants.
MIDA by Chef Douglass William's is now open on East Boston's waterfront. Our James Beard Nominated restaurant group is situated directly on the edge of the pier with panoramic views of the downtown Boston Skyline. The restaurant is surrounded by the water on three sides with a massive patio that is perfect for date night and large groups at all hours of the day. Vaulted ceilings, sprawling windows, and a gorgeous lighting profile make this location the perfect destination for all occasions. MIDA East Boston also features a 25 seat bar that is open for walk-ins seven days a week. We are thrilled to be a part of this neighborhood and cannot wait to welcome you into our home. XOXO MIDA
Le Toscana Bar Italiano (Beverly) est un gastrobar classique et moderne qui bénéficie d'une cuisine italienne primée, de cocktails et martinis haut de gamme, ainsi que d'une large sélection de vins et bières, le tout dans une ambiance de quartier décontractée et sympathique. Idéalement situé à côté du Beverly Depot Parking Garage, le restaurant offre aux clients le stationnement sans durée limitée (des frais de stationnement peuvent toutefois s'appliquer). Le restaurant jumeau, l'original Toscana Ristorante de Peabody, a établi la norme de qualité pour tous les restaurants italiens de la côte nord du Massachusetts. Le Toscana Bar Italiano entend apporter la même qualité à Beverly en mettant l'accent sur les ingrédients de haute qualité, la préparation simple, la fraîcheur et un service amical. Le menu du souper va des petits plats et des hors-d'oeuvre à partager jusqu'aux pizzas, pâtes, salades et plats italiens classiques. La carte de cocktails propose une gamme de boissons comme des martinis classiques, des cocktails faits à partir d'une bière de gingembre maison ou des Scorpion Bowls avec une touche italienne!
HOMEMADE ITALIAN DISHES, SANDWICHES, SALADS AND DESSERTSOur made to order take-out menu has been updated and reflects all of your Daniella's Cafe favorites including TRUFFLE FRIES!! Also, our "Family Dinners" are now able to be ordered any time of day! Did someone say Tenderloin and Risotto for lunch?? Yum! We still have our cases stocked with Prepared Foods and Pastries available for purchase in our Market. Don't forget to snag that bottle of White or Red to complete your Italian experience. Remember our motto EAT PASTA...DRINK WINE...BE ITALIAN!
Notre philosophie est la suivante : oui à la fraîcheur, non aux surgelés. Nous ne lésinons pas sur nos efforts pour vous offrir une cuisine italienne à l'ancienne. Toutes les sauces, vinaigrettes, raviolis et desserts sont élaborés de A à Z tous les jours. Nous vous garantissons que ce que vous mangez aujourd'hui a été préparé aujourd’hui.