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Meilleurs restaurants pour une soirée en amoureux à Allandale

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197 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Este
4.8
Exceptionnel(156)
Prix : cher
• Mexicaine Contemporaine • East Austin
Réservé 115 fois aujourd'hui
Nestled between East Austin neighborhoods, Este celebrates fresh seafood, Mexican cuisine, and charcoal cooking. From the team behind the East 6th favorite, Suerte, Chef Fermin and restaurateur Sam Hellman-Mass are taking their love for masa coastal. In a location with a rich history, Este’s bright dining spaces, artisan decor and spacious outdoor deck bring the energy of seaside towns to East Austin. An extensive wine list and vibrant coastal-inspired cocktails are the perfect pairing for aguachiles, ceviches, oysters y otros mariscos!
Photo du restaurant CARVE American Grille – Central Austin
4.6
Exceptionnel(785)
Prix : raisonnable
• Grillade • Austin
Réservé 58 fois aujourd'hui
A dynamic mixed-use community located at 45th and Bull Creek in the heart of Central Austin. Whether it’s a date night dinner, a casual lunch, or a weekend brunch — let our chefs prove how live-fire, smoke and hand craftsmanship are reinventing your American Grille favorites featured in our modern-rustic dining room, four private dining spaces, or patio spaces. Even signature salads, desserts and cocktail options deliver a delicious and memorable smoky experience. The expansive bar at CARVE will open to patio dining and feature hand-crafted mixology, non-alcoholic moxology and wines on tap along with bar bites and our full menu breaming with fresh, eclectic ingredients in every cocktail and taste.
Photo du restaurant Yamas Austin
4.6
Exceptionnel(1148)
Prix : cher
• Grecque • Austin
Réservé 62 fois aujourd'hui
For parties of 12 or more, please email reservations@yamasatx.com. We look forward to having you dine with us.
Photo du restaurant dipdipdip Tatsu-ya
4.7
Exceptionnel(30)
Prix : cher
• Japonaise • Allandale
Réservé 27 fois aujourd'hui
Welcome to DipDipDip Tatsu-Ya, a celebration of shabu-shabu and other Japanese nabemono hot pot traditions curated by Chef Tatsu Aikawa and the Tatsu-Ya Family. Enjoy the interactive ritual of shabu-shabu—cooking thinly sliced meats and fresh vegetables in simmering broth at your table, paired with delightful dipping sauces. OR explore our variety of nabemono hot pots, each filled with wholesome ingredients and served with flavorful dips, rice, or noodles.
Photo du restaurant Perry's Steakhouse & Grille - Domain Northside
4.6
Exceptionnel(5823)
Prix : cher
• Grillade • Arboretum
Réservé 90 fois aujourd'hui
Say hello to social hours, Friday lunches, intimate dinners and celebratory parties at Perry's Domain NORTHSIDE. Here, you can experience the award-winning steaks, spectacular tableside presentations, famous pork chop, flaming desserts, expansive wine menu and all that is Perry's. Visit our vibrant Bar 79® and sip refreshing, creative cocktails on our expansive patio. Every day is a Rare and Well Done® experience at Perry's.
Photo du restaurant Chez Zee
4.7
Exceptionnel(4624)
Prix : raisonnable
• Américaine • Nord-Ouest
Réservé 27 fois aujourd'hui
Alliant boulangerie parisienne et bistrot décontracté de style américain, le Chez Zee vous propose des sélections de desserts reconnus. L'établissement propose un dîner en constante expansion, un souper et un brunch. Un bar complet ainsi qu'une salle privée de réception pouvant accueillir des festivités sont à votre disposition. Tous les desserts sont faits sur place dans la boulangerie reconnue et tous les plats de résistance sont prêts à la commande et concoctés à partir des meilleurs ingrédients locaux. Votre place vous attend !
Photo du restaurant VERDAD True Modern Mexican
4.8
Exceptionnel(661)
Prix : cher
• Mexicaine • Austin
Réservé 61 fois aujourd'hui
VERDAD pulls from traditions cultivated throughout Mexican history to authentically capture and appreciate the relationship between the past and the present – a focus that inspired the concept’s name VERDAD. VERDAD translates to “truth”. VERDAD will bring this promise to life with authentic, ingredients-focused Mexican dishes modernized through high-end cooking technique and innovative presentation, providing an elevated dining experience inspired by a steakhouse point-of-view. Follow the history as it unfolds through the VERDAD menu, robust collection of tequila, sweet treats and more!
Photo du restaurant Uchiko Austin
4.8
Exceptionnel(6072)
Prix : très cher
• Sushi • Centre d’Austin
Réservé 30 fois aujourd'hui
Nous sommes fiers de vous annoncer ... Chef Tyson Cole, vainqueur de la James Beard Foundation Award 2011 pour le meilleur chef Southwest - Merci à la famille Uchi et Uchiko et aux amis pour votre soutien! Uchiko, du japonais et voulant dire «enfant de Uchi", est le prochain projet de restaurant du célèbre chef executive et sushi master Tyson Cole. Situé dans le centre de Austin, ce second emplacement de Cole très convoité, Uchi présente la même excellence et ambiance énergique que l'original avec quelques ajouts notables. Uchiko mettra en vedette un nouveau menu avec le même style de cuisine fraîche et innovante que Uchi, une salle principale qui accepte les réservations tout au long de la soirée et un bar /café où il est possible de manger.
Photo du restaurant Honey Moon Spirit Lounge
4.8
Exceptionnel(306)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre d’Austin
Réservé 23 fois aujourd'hui
Honey Moon Spirit Lounge is a vintage-chic restaurant/speakeasy with a well curated menu of elevated comfort food and modern American share plates. The menu includes a craft cocktail list emphasizing fresh juices and classic ingredients, and an extensive and diverse wine list featuring varietals from around the world with a selection of beers and ciders, and a tap of local craft brews.
Photo du restaurant Teddy's
4.3
Génial(45)
Prix : cher
• du Sud-ouest des États-Unis • Austin
Réservé 31 fois aujourd'hui
Daniel Berg is the Cofounder of Bill’s Oyster and Teddy’s Restaurant & Bar. Berg started his culinary career in New York, where he was also born and raised. Daniel attended the French Culinary Institute (NYC) as well as La Scuola Di Cucina (Colorno, IT). After completing culinary school he began working for critically acclaimed and James Beard award–winning Chef Andrew Carmellini. Berg would spend several years under Carmellini working for him beginning at Michelin-starred and three-starred New York Times restaurant A Voce. Berg would go on to help Carmellini open several more restaurants, including Locanda Verde, The Dutch and Bar Primi. He also spent a year working in Italy under Chef Massimo Montaro at the two-Michelin-starred restaurant Principe Cerami. Daniel would go on to work for Chef Daniel Boloud at his flagship three-star Michelin and four-star New York Times flagship restaurant Daniel, as well Eric Ripert’s Le Bernardin.

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