Enraciné dans le mouvement local de la ferme à la table – un lieu où la saisonnalité et la tradition culinaire sont célébrées en tandem.
À la fois Hawaï et Brooklyn. L'atmosphère d'une brasserie mêlée à une sensibilité insulaire décontractée – une célébration et un hommage à l'ensemble des plats et boissons plébiscités par tous.
Aménagée avec du bois récupéré, dans un bâtiment historique de Chinatown, cette ferme hawaïenne urbaine baignée de lumière naturelle affiche une cuisine ouverte, un mur végétal luxuriant et des murs de brique. Le bar propose des cocktails classiques et modernes de réalisation artisanale ainsi qu'une carte des vins élaborée avec soin.
Inspired by the rich history of Pier 38, Upstairs at Pier 38 is a place to gather that encompasses locally caught seafood, sourced by the renowned Honolulu Fish Auction, featuring USDA Prime Steak. Our Executive Chef adds their own creativity to the menu by collaborating with Chef Nico Chaize, to create island cuisine using rustic French techniques.Experience our cozy lounge setting inspired by a “home away from home.” Smokey wood accents with high industrial ceilings, glowing lights, and a majestic copper bar will allow our guests to unwind with ease. Seating in the dining room is spacious and perfect for large parties or an intimate date night. We are happy to offer a contemporary wine list with old-world treats, locally crafted beers, and captivating one-of-a-kind cocktails. Our team prefers reservations; however, walk-ins are always welcome! Join us at the Pier for enticing food, finely crafted cocktails, and a Hawaiian sunset.
Le steakhouse Cattle Company Steakhouse propose de délicieux steaks et bien plus encore. Fort de sa réputation, il vous fera profiter d'une expérience culinaire traditionnelle et authentique. Nos chefs passionnés sont fiers de servir uniquement des steaks Black Angus qui sont soigneusement vieillis, fraichement coupés tous les jours et grillés sur une flamme nue.
Nos autres spécialités comprennent une variété de fruits de mer succulents, des mini côtes levées et la fameuse côte de bœuf lentement grillée. Quelle que soit votre envie, le Cattle Company Grill vous fera bénéficier d'une qualité supérieure, d'un service chaleureux et d'une excellente cuisine. Une gamme complète de menus sans gluten est disponible. Si vous souhaitez en bénéficier, merci de demander la carte des menus sans gluten.
Podmore is a neighborhood restaurant and cocktail lounge. Created by the dynamic duo behind Senia, Chef Anthony Rush and Katherine Nomura, Podmore extends a warm welcome to our cozy dining room and bar to savor an unforgettable lunch, pau hana, dinner, cocktails or weekend brunch.We pride ourselves on expertly executed comfort food and innovative cocktails, complimented by good old fashioned hospitality.From our bacon to our pasta to our ice cream, we make things in-house, from scratch, locally-sourced whenever possible.
O'Kims, selected as Yelp "#58 of Top 100 US Restaurants 2024," is a casual restaurant with both indoor and outdoor seating. Known for its delicious, fresh, and expertly prepared food, with a unique Korean-Fusion/farm-to-table variety of dishes, drinks, desserts, and appetizers at affordable prices.
Located in downtown Honolulu, The Dotted Line is the ideal restaurant and bar for breakfast, pau hana, and dinner for the local business power players, casual diners, and travelers alike. Serving a quintessential European breakfast; a dinner menu of Modern Global Cuisine; the social-scene pau hana with late night cocktails - The Dotted Line is a culinary destination for diversified occasions. Set among floor-to-ceiling wrap-around windows that invite the island-sunlight by day and surrounded by a cityscape of big deals and even bigger power players, all of whom transformed Honolulu’s central business district into an executive playground, The Dotted Line believes dining should include what you want, when you want it, with satisfaction that empower its guests morning, noon and night. Customize your meal with a selection of decadent ala carte ingredients with a ‘more is more’ philosophy including black truffles, uni, A5 wagyu, caviar, and more.
Hidden in plain sight, and nestled above vibrant Kuhio Avenue is Hideout at The Laylow Autograph Collection Hotel. The Lush greenery, mid-century inspired woodwork, and vibrant vibe instantly sets the tone for this progressive Modern Hapa Hawaiian cuisine and beverage venue. All that the Hawaiian Islands have to offer take center stage morning and night for hotel guest and locals to enjoy for any occasion. The moment you ascend from street level the Hideout and it’s relaxed vibe, allow you to escape the hustle and bustle of Waikiki and enjoy small plates, curated cocktails, great live music, and a perfect place to catch your breath any time of day.
Tucked away in the corner of Foodland Farms Ala Moana, ELEVEN is Honolulu's secret spot a place to escape and enjoy creative cocktails, signature small plates and weekend brunch in a welcoming, award-winning, cozy space. Eleven gets back to the fundamentals of crafting cocktails with simple executions, complex flavors, and high-quality spirits. Savor the moment with fresh juices, house-made bitters, and elegant garnishes complementing locally inspired flavors. Please note that Bar and Cocktail Seating may not be ideal for elderly guests and young children. For their comfort and safety, we recommend selecting Dining Seating for your best experience. We’ll see you at Eleven.
Situé au 36e étage du Ala Moana Hotel, le restaurant The Signature Prime Steak & Seafood est nouvellement installé dans un lieu historiquement connu pour ses soirées mémorables, offrant une vue magnifique sur la ville d'Oahu.
En sortant de l'ascenceur au dernier étage du Ala Moana Hotel, vous serez charmé par les lustres en cristal et la musique jouée au piano à queue blanc de l'établissement The Signature. Lorsque vient le temps de choisir une table, d'innombrables possibilités s'offrent à vous : bar intime, piano-bar, salle isolée de style vintage avec vue sur l'océan, une expérience unique dans leur cave à vin ou une table luxueuse avec vue sur la montagne ou sur l'océan.
De la première gorgée à la dernière bouchée, préparez-vous à être séduit par le service exceptionnel et le menu de qualité soigneusement élaboré qui font leur renommée. Prenez plaisir à parcourir la carte des vins finement conçue pour accompagner à merveilles les créations culinaires du chef.
Rendez-leur visite et partagez une soirée en leur compagnie qui restera gravée dans votre mémoire.