Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants italiens contemporains à Alamo

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Isola Osteria
4.3
Génial(248)
Prix : raisonnable
• Contemporary italian • Danville
Réservé 19 fois aujourd'hui
Welcome to Isola Osteria, the newest Sicilian gem in downtown Danville open for happy hour and dinner—a culinary haven where our family's traditions and delectable flavors converge to offer an unforgettable experience. As a family-owned and operated establishment, our carefully perfected recipes reflect the vibrant and bold tapestry of Sicilian cuisine. From classic favorites to unique specialties, our curated menu invites you to savor every bite while enjoying the warmth and hospitality that define our family. The cozy atmosphere, adorned with elements of our homeland, captures the spirit of a Sicilian family gathering. Whether you're celebrating a special occasion or seeking a place to unwind, we look forward to welcoming you into our extended family at Isola Osteria. Thank you for choosing us; we can't wait to create cherished memories together.
Photo du restaurant Montesacro Walnut Creek
4.6
Exceptionnel(461)
Prix : cher
• Contemporary italian • Walnut Creek
Réservé 20 fois aujourd'hui
Le Mint Il Forno, une authentique pizzeria et boulangerie italienne!
Photo du restaurant Montecatini Restaurant - Walnut Creek
4.7
Exceptionnel(704)
Prix : raisonnable
• Contemporary italian • Walnut Creek
Réservé 9 fois aujourd'hui
Le 17 octobre 1989, jour de l'ouverture du Montecatini, a eu lieu le tremblement de terre de Loma Prieta en Californie. Depuis lors, le Montecatini Ristorante est devenu le lieu idéal pour une véritable expérience culinaire italienne à Walnut Creek, en Californie. Tous nos plats sont méticuleusement préparés à partir des meilleurs ingrédients et des produits les plus frais. Nos pâtes et plats de résistance sont servis très chauds, de la cuisine jusqu'à votre table. Le Montecatini a reçu le Best of East Bay 2016, décerné par le Diablo Magazine, qui récompense le meilleur restaurant italien de la région d'East Bay à San Francisco Notre chef cuisinier et propriétaire Ermes Paulin officie depuis l'ouverture du restaurant, il y a 26 ans. Né à Vicence, ce véritable chef italien a suivi une formation classique à Rome, dans l'un des plus beaux hôtels de l'académie culinaire au monde, et ce dès l'âge de 17 ans. Ermes Paulin est le cœur et l'âme du Montecatini. Vous le retrouverez tous les jours au restaurant, en train de créer les plats les plus délicieux pour tous, toujours au même niveau d'excellence !
Photo du restaurant Social Affair
4.6
Exceptionnel(11)
Prix : cher
• Contemporary italian • San Ramon
Réservé 1 fois aujourd'hui
Passions collide at Social-Affair, where guests are invited to indulge in high-quality liquors, cocktails and artisanal foods, and first-rate teas while relaxing in an atmosphere free of pretentiousness and snobbery. Welcoming you with a smile that ensures good vibes and great times, our guest care experts are committed to ensuring friendly, expert-level service that invites our guests back, again and again.Featured on CBS - "This is SF" & The BachelorHead Chef - Rossana Valenzano from Italy
Photo du restaurant Luna Ristorante - Concord
4.9
Exceptionnel(481)
Prix : raisonnable
• Contemporary italian • Concord
Réservé 1 fois aujourd'hui
“I’m the owner and the chef, so I’m always here,” he says in his lyrical Mediterranean accent. “It’s nice to do business with locals.”Jacifi describes his menu as a blend of new and old: “You get old-school tastes with a modern presentation.” The restaurant specializes in northern and southern Italian standards like saltimbocca, chicken cacciatore, and risotto. But the eighteen-year-old Luna takes these familiar dishes very seriously. Redoune, partner and co-chef Hafid Tadri, and co-chef Habib Jacifi don’t so much replicate the old standards as define them.Take the fettuccini with Bolognese sauce. Many restaurants make a Bolognese; few do it well. Like the sly smile on the lips of Leonardo da Vinci’s famous lady, this brick red sauce reveals a depth of character beyond its simple appearance. Carrots, celery, and onions add a layer of sweetness, while bacon contributes a sultry, meaty backbone.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable