Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants italiens contemporains à Astoria

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

63 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Aunt Jake's Pasta Experience
4.9
Exceptionnel(738)
Prix : raisonnable
• Contemporary italian • Upper East Side
Réservé 60 fois aujourd'hui
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Photo du restaurant Carmine's - 44th Street - NYC
4.6
Exceptionnel(29383)
Prix : raisonnable
• Contemporary italian • Quartier des théâtres
Réservé 388 fois aujourd'hui
Merci d'avoir choisi le Carmine's Midtown. Situé au cœur de Times Square, sur la 44th Street entre la 7th et la 8th Avenue, ce restaurant de style familial offre un excellent rapport qualité-prix à ses clients avec ses nombreux plats issus de la cuisine du Sud de l'Italie. Les portions sont gargantuesques et rappellent un festin typique des mariages italo-américains. Les plats d'antipasti, de pâtes, de fruits de mer ou de viande, et bien sûr les desserts sont tous faits maison et constituent des classiques de chez Carmine's. Ils sont tous destinés à être partagés entre amis et en famille. Lorsque la bonne nourriture et le bon vin sont jumelés à un service sympathique et compétent, les résultats sont magiques. Toute l'équipe souhaite que chaque jour soit comme un dimanche après-midi passé chez grand-mère !
Photo du restaurant Il Fiorista
4.5
Génial(239)
Prix : cher
• Contemporary italian • NoMad
Réservé 32 fois aujourd'hui
This beautiful restaurant is a short walk away from Madison Square Park, Il Fiorista means The Florist in Italian, where we explore botanical ingredients in our brunch, dinner, and bar menus. Much like Italian cuisine this allows for local and seasonal produce, we source from the Union Square Greenmarket and local producers. Il Fiorista is open seven days a week for dinner and aperitivo hour, also weekend brunch with indoor and patio seating featuring specials from our extensive wine list and cocktails. Also our private dining is available for large parties and events.
Photo du restaurant Piccola Cucina Uptown
4.7
Exceptionnel(2078)
Prix : raisonnable
• Contemporary italian • Upper East Side
Réservé 125 fois aujourd'hui
Piccola Cucina Cucina Uptown ! Located in the heart of New York City , offer an authentic Italian dining experience and warm ambience. The restaurant presents a menu rich in Italian flavors, featuring fresh seafood, handmade pastas, and traditional Sicilian specialties like the Pasta alla Norma .For a unique dining experience, guests can enjoy our beautiful and intimate balcony on the second floor, perfect for a cozy meal with a view.Whether you're looking for an intimate dinner or a lively gathering, Piccola Cucina Uptown delivers an unforgettable culinary journey in a cozy, welcoming atmosphere."
Photo du restaurant Cecconi's at The Ned NoMad
4.6
Exceptionnel(345)
Prix : cher
• Contemporary italian • NoMad
Réservé 81 fois aujourd'hui
Welcome to the first Cecconi's in Manhattan!Situated on the first floor of the Ned Nomad, this modern-day classic Italian restaurant serves hand-made pasta, wood oven-fired pizza, seafood, and dishes from Northern Italy.Design details include a hand-chipped mosaic and terrazzo striped floor, a new take on the traditional Cecconi’s stripe, set against navy velvet banquettes, golden-yellow leather chairs, and a polished timber bar, inspired by classic mid-century Italian Trattorias.Cecconi’s is open to the public, with advance reservations for members and hotel guests.
Photo du restaurant Carmine's - 91st Street - NYC
4.5
Génial(8407)
Prix : cher
• Contemporary italian • Upper West Side
Réservé 206 fois aujourd'hui
Le concept simple et très populaire du Carmine's - 91st Street - NYC consiste à servir tous les repas dans le style d'un festin de noces italo-américaines. Les portions d'antipasti maison, de pâtes, de fruits de mer et de viande présentées sur de grands plateaux à partager sont donc importantes. Un plat de résistance peut facilement nourrir trois à quatre personnes à l'appétit normal. À l'origine, le Carmines était une vaste salle de bal de l'Upper West Side à Manhattan. Conçu par Peter Niemitz, l'intérieur évoque désormais l'image d'un restaurant typique de New York. Le Carmine's arbore des éléments et des détails des années 1920 aux années 1940. Son cadre et sa convivialité vous donneront l'impression d'être dans un établissement ouvert depuis bien plus longtemps que sa véritable date d'inauguration, en 1990. Si vous recherchez une cuisine italienne familiale fraîche servie en grosses portions à des prix raisonnables, c'est l'endroit parfait pour vous.
Photo du restaurant Sogno Toscano
4.8
Exceptionnel(103)
Prix : raisonnable
• Contemporary italian • West Village
Réservé 24 fois aujourd'hui
Immerse yourself in a taste of Italy with our exquisite gourmet foods and imported wines. Experience the heart of Italy right here in the West Village at Sogno Toscano, 17 Perry Street.PLEASE NOTE:- Full Service Hours: we accept reservations from 12pm to 9pm for FULL SERVICE ONLY. Wine service may also be available upon request. Please ask your server for further details.- Coffee/Tea Service: we regret that we do not accept reservations for coffee or tea service only.- Complete Parties: to ensure a seamless dining experience, we kindly request complete parties only.- Laptop Policy: during peak hours, laptops are not permitted. Please consult your server for further details.- Contact Information: The phone number provided is only a recording of our hours of operation. If you need to get in contact with us to CANCEL OR MODIFY your reservation, please use the OpenTable app.Vi aspettiamo!
Photo du restaurant Stella 34 Trattoria
4.4
Génial(3464)
Prix : raisonnable
• Contemporary italian • Midtown West
Réservé 44 fois aujourd'hui
Le Stella 34 Trattoria est un restaurant italien moderne situé à l'intérieur du Macy dans le quartier Midtown de NYC avec une vue sur l'Empire State Building. On y sert le dîner, le souper, le brunch et des boissons.
Photo du restaurant Ninos 46
4.3
Génial(1166)
Prix : raisonnable
• Contemporary italian • Midtown West
Réservé 20 fois aujourd'hui
Le restaurant traditionnel italien à la gestion familiale de Midtown est de retour ! Plus grand et meilleur que jamais, le Nino’s 46 vous accueille maintenant tous les jours pour le dîner et le souper, ainsi que pour un brunch en fin de semaine. Vous dégusterez de délicieuses pizzas cuites au four à bois en brique, des pâtes artisanales et des desserts maison. Vous pourrez aussi venir pour un verre de vin, un cocktail ou un expresso. Peu importe ce que vous choisirez dans le nouveau menu du Nino’s 46, vous ne serez pas déçu.
Photo du restaurant VIA VAI - Astoria
4.7
Exceptionnel(272)
Prix : cher
• Contemporary italian • Astoria
Réservé 5 fois aujourd'hui
VIA VAI is a Chef-Owner run restaurant, serving contemporary and authentic Italian food that one would find in the best restaurants and trattorie in today's Italy.The restaurant is rustic cozy and charming, with a slate and marble top bar serving only select Italian wines, and local and imported tap and bottled beer, that pair perfectly with the artisanal food prepared every day on the premises, and the brick oven roman-style (thin crust) pizza cooked in the imported Italian oven.Chef-owner Antonio Morichini is Roman born and bred. He did his culinary education and training in Italy, working in some of the best Michelin-starred restaurants in Rome. His food is loyal to tradition, but forward looking.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable