Award winning Celebrity Chef David Burke brings his whimsical approach to American cuisine and classic dishes. Join us in this stunning venue to enjoy his specialty Clothesline Bacon, Pretzel Crab Cakes and his patented Himalayan Salt-Aged Beef. Save room for dessert, with staples items on Chef Burke dessert menu such as Tin Cake in a Can and the Cheesecake Lollipop Tree. Offering a stellar Brunch on Sundays, sure to be a family hit! Planning an intimate gathering? Our Wine Room built with 2500 Himalayan salt brick wall, European glass globe lighting fixtures suspended above, we can accommodate up to 22 guests, offering a sophisticated and welcoming atmosphere.** Our restaurants are generally not the best environment for young children. We welcome families, but we ask parents to keep children at the table and calm vocal infants or youngsters outside of the dining room. We do not allow strollers in the dining room, however we do offer child seating in our "Lounge Area".
Depuis son ouverture en 1992, le Stage Left a été classé parmi les meilleurs restaurants du New Jersey. Sa cuisine met l'accent sur les meilleurs ingrédients locaux et le restaurant dispose d'une cave à vin renommée qui contient des petits bijoux de vin, de 30 USD à 3000 USD la bouteille. Le personnel est sympathique et compétent. Les élégantes salles à manger privées et la cave à vin rustique sont parfaites pour un repas d'affaires ou un moment romantique. Le Stage Left a reçu de nombreuses mentions : meilleur nouveau restaurant américain par le NJ Monthly, excellent selon le New York Times, 4 étoiles du Star Ledger et meilleur prix d'excellence du Wine Spectator. Veuillez noter que les places sont limitées, l'établissement vous contactera s'il ne peut honorer votre réservation.