Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego

Meilleurs restaurants gastronomiques à Poway / Rancho Bernardo

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

10 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant AVANT
4.5
Génial(1650)
Prix : raisonnable
• Californienne • Poway / Rancho Bernardo
Réservé 15 fois aujourd'hui
AVANT is the signature Forbes Four-Star rated restaurant at Rancho Bernardo Inn, offering elevated contemporary California cuisine that unites culinary influences and flavors from Baja California with French techniques and inspiration. Crafted by Chef de Cuisine Sergio Jimenez, the seasonal menu uses the freshest local ingredients and produce from The Inn's on-site garden. Regional Sommelier & Cellar Master Joe Baumgardner has curated an award-winning wine cellar for AVANT, from limited production wines around the globe to bio-dynamically farmed selections, offering the perfect pairing for each course. AVANT's cocktail program serves up imaginative libations ranging from light to direct, all complemented by playful presentations and artistic touches. The essential San Diego dining experience is set in inviting indoor and outdoor spaces with stunning views of the surrounding resort.
Photo du restaurant Harney Sushi Poway
4.7
Exceptionnel(46)
Prix : raisonnable
• Sushi • Poway / Rancho Bernardo
Réservé 6 fois aujourd'hui
Experience the taste of high quality sushi with a trendy Neo-Asian inspired décor. Harney stands as the top sushi bar and dining destination in San Diego. It's as fresh and innovative as you desire. Here, the spirit of experimentation mingles with joyful revelry, where top-notch dining expertise meets vibrant charm and flair. Our establishment features a private VIP area and an array of over 30 specialty rolls crafted and named by devoted fans. It's a symphony for your taste buds, nourishment for your soul. Since 2001, we take pride in presenting our award-winning, sustainable sushi cuisine rooted in Southern California.
Photo du restaurant Addison By William Bradley
4.8
Exceptionnel(1884)
Prix : très cher
• Californienne • Del Mar
Réservé 14 fois aujourd'hui
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
Photo du restaurant The Pony Room
4.8
Exceptionnel(1475)
Prix : très cher
• Américaine • Rancho Santa Fe
Réservé 50 fois aujourd'hui
The Pony Room is a favorite among locals and resort guests alike. In addition to an extensive selection of all expressions of agave spirits, it is also home to one of Southern California's most impressive wine and hand-crafted, seasonally inspired signature cocktail lists. The Pony Room serves exceptional, American inspired comfort classics with daily specials.Live Music 7 nights a weekJoin us every Saturday and Sunday for Brunch on our beautiful hacienda inspired terraces from 11am to 2pm.
Photo du restaurant Vintana Wine & Dine
4.6
Exceptionnel(8160)
Prix : cher
• Américaine • Escondido
Réservé 54 fois aujourd'hui
Situé au 3e étage du Lexus Centre d'Escondido, le Vintana propose une approche moderne de la cuisine californienne, et offre une vue pittoresque sur la ville ainsi que sur la campagne. Le Vintana est doté de fenêtres de 5 mètres de haut donnant sur les montagnes et les vallées environnantes, ainsi que sur une fontaine décorée de jets d'eau, à l'éclairage fabuleux. Le restaurant dispose également d'une terrasse extérieure de plus 1 858 m2, pouvant accueillir des fêtes privées, ainsi qu'une salle de banquet et de réunion de 790 m2, transformant le Vintana en le lieu idéal pour organiser votre prochain événement.
Photo du restaurant Mille Fleurs
4.8
Exceptionnel(2274)
Prix : très cher
• Americaine Française • Rancho Santa Fe
Réservé 10 fois aujourd'hui
Installé au cœur du charmant village historique de Rancho Santa Fe, à un plus de 6 km de Del Mar, dans les terres, le Mille Fleurs propose des plats magnifiquement dressés dans un extraordinaire style français. Confortable et exquis, le décor champêtre français agrémenté d'une agréable terrasse vous assurera une atmosphère chaleureuse et accueillante. Le Mille Fleurs a reçu de nombreuses distinctions. Il a notamment été classé dans le « Top 25 des restaurants en Amérique » par le Food & Wine Magazine, décrit comme « De loin, le meilleur restaurant testé dans le grand San Diego » par le New York Times, élu comme « le Meilleur restaurant français » et « Le Meilleur parmi les Meilleurs » par le San Diego Magazine. Sa cave à vins primée contient plus de sept cents vins provenant du monde entier et dont les prix varient considérablement. La ferme de la famille Chino, où les chefs se procurent tous les jours les plus beaux fruits et légumes, se trouve à un peu plus de 1 km du restaurant.
Photo du restaurant Amaya at Fairmont Grand Del Mar
4.4
Génial(1322)
Prix : très cher
• Française • Carmel Valley
Réservé 15 fois aujourd'hui
La vue imprenable sur l'architecture d'inspiration méditerranée du Fairmont Grand Del Mar vous donnera l'impression de ne plus être à San Diego. Laissez-vous emporter aux côtes de l'Espagne, de l'Italie et de la France durant un déjeuner, un dîner ou un souper sur la terrasse à l'ombre ou dans l'élégante salle à manger. SUR LA CARTE: La carte originale d'Amaya propose une cuisine américaine à l'influence méditerranée. Dégustez les nombreux entrées, pâtes et risottos appétissants proposés par la chef, Dana Hauser, ainsi que des plats savoureux tels que les gambas grillées à l'ail à la sauce de pistache et de Romesco au poivron doux, ou de la côtelette de veau rôtie à la broche au gratin d'asperges et prosciutto. Pour terminer: des desserts décadents composés de fruits de saison ou de classiques. SUR LA CARTE DES VINS: Une vaste sélection de vins espagnols, italiens et français renforce l'ensemble méditerrané de la carte.
Photo du restaurant Bellamy's Restaurant
4.6
Exceptionnel(1856)
Prix : raisonnable
• Américaine • Escondido
Réservé 9 fois aujourd'hui
Bellamy's restaurant serves healthy, fresh California modern cuisine. All our menu items are prepared on-site daily using top-quality ingredients. We pride ourselves on our farm-to-table dining experience and welcome family and friends alike to come and savor the most robust flavors of every season.
Photo du restaurant Collette’s
4.7
Exceptionnel(1337)
Prix : très cher
• De la ferme à la table • Escondido
Réservé 2 fois aujourd'hui
Hunsakers is moving forward to COLLETTE'S! COLLETTE is a name that I love. It has been in my family for generations. It means "Victory of the People". The perfect embodiment of my intentions to collaborate with local farmers to do food well for the community that I am thrilled to be a part of. The owner, chef and location remain the same with a reimagined notion of fine dining: COLLABORATIVE COLLECTIVE CUISINEJoin us for date nights, special occasions with family and friends, and on evenings when you would rather open a menu instead of the refrigerator. We would love to cook for you.We are in this together, this is OUR victory!Thank you for dining with us soon and often ~ Jeannette & Chef HunsakerJoin us for the unveiling of COLLETTE'S ~ by invitation only and you are invited!Wednesday October 9th 6:00 seating Thursday, October 10th 6:00 seatingFriday, October 11th 5:30 or 8:00 seatingSaturday, October 12th 5:30 or 8:00 seatingReserve today, make history with us!
Photo du restaurant The WineSellar & Brasserie
4.9
Exceptionnel(993)
Prix : cher
• Française • Sorrento Mesa
Réservé 4 fois aujourd'hui
Established in 1988, The WineSellar & Brasserie is San Diego's premiere destination for fine wine and exquisitely crafted locally sourced, organic fare. Consistently ranked among OpenTable's Top 10 local restaurants, The Brasserie has been honored with either Wine Spectator's "Grand Award" and "Best Of Award Of Excellence" every year since our inception. With your meal, enjoy a bottle from the adjoining WineSellar boutique wine shop or choose a wine from our award-winning list. Either way, you’ll find an outstanding selection of unique small-production wines not found anywhere else. Not in the mood for wine? Choose from our rotating list of craft beers or seasonally available craft cocktails.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable