Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Situé à Fairfax, en Virginie, le Ruth's Chris Steak House sert le meilleur bœuf de qualité USDA, grillé à 1 800° et servi sur des assiettes à 500°. Votre steak reste ainsi chaud, juteux et délicieux de la première à la dernière bouchée. Savourez les entrées inspirées de la Nouvelle-Orléans, les steaks de bœuf de qualité USDA, les fruits de mer frais, les plats d'accompagnement signatures et les desserts maison, tout en appréciant l'atmosphère chaleureuse et accueillante ainsi que le sens de l'hospitalité du Ruth's Chris. Alors, que vous soyez un habitué ou tout simplement curieux, le Ruth’s Chris sera l'endroit idéal pour passer une excellente soirée. Le souper est proposé tous les soirs, mais il est recommandé de réserver. Des repas privés et en extérieur peuvent également être organisés.
Speakeasy vibe with a nostalgic and warm feel. Enjoy our unique handcrafted cocktails and inspired wine list alongside refined Northern American cuisine with nods to the Mediterranean region. Heirloom puts a new spin on old-world flavors. Like a family heirloom passed down through generations, the main events on Heirloom's menu showcase tried and true dishes that are both comforting and innovative.