Meat Market is a modern American Steak House with a glamorous, upbeat vibe—and truly unique in Florida. Meat Market features the posh Crudo Bar—an outdoor lounge featuring an eclectic, sumptuous raw bar with staples such as: fresh oysters and indigenous seafood—offering our diners a raw bar experience unlike anything in town. World renowned Executive Chef Sean Brasel has created a menu that embraces the staples of a classic steakhouse – a variety of prime cuts, amazing sides and appetizers, top notch wine list – by infusing it all with an artful, contemporary spin.
Nestled in the heart of Tampa’s North Hyde Park, our restaurant honors the art of personal connection while enjoying unique culinary experiences. We’re proud to be owner and chef led, infusing more than 20 years of industry knowledge and service into every globally inspired meal.As our guest, you’ll be welcomed into a warm atmosphere by a team that can’t wait to meet you. You’ll dine with the people you love most over elevated classics with a modern twist. Coastal chic accents, an intimate view of our open-kitchen and hand-curated vintage community table will tell the story of our latest adventures, as you casually exchange stories of your own. We hope for Rome + Fig to serve as your new home away from home.
Located on Water Street near Tampa’s original bustling docks, and at an arm’s reach from Tampa’s waterfront, the vibrantly energetic atmosphere of Predalina highlights the best of the Mediterranean region’s seafood offerings. At Predalina, the promise of a delicious meal, and an unforgettable drink, always beckons, any day of the week, and for any occasion. Predalina brings a full-service restaurant and shoppable dining experience to Water Street. Enjoy weekend brunch, lunch, dinner, and drinks in the restaurant’s dining room, on the two patios, and at the expansive bar. At Predalina, you will not only savor the moment, but you can take the memories with you.
Through meticulous attention to detail and a commitment to sensory excellence, ro elevates the art of modern Asian cuisine. With each dish, guests are transported to a realm where taste, aroma, texture and presentation converge to create an unforgettable experience that transcends the ordinary.
Boulon Brasserie is an elegant dining experience featuring modern interpretations of French classics, a vibrant atmosphere and truly genuine hospitality.
Ulele (prononcé you-lay-lee) célèbre la fusion dynamique des ingrédients des eaux la Floride, terre de nombreux Américains autochtones à une époque, y compris le légendaire jeune princesse Ulele. Situé sur la rivière Hillsborough à Tampa Heights, à 365 mètres du Centre Straz pour les arts de la scène. Salle de front de mer intérieure et extérieure. Déjeuner et dîner tous les jours. Fermé pour le jour de l'action de grâce et Noël. Avec des plats finement aromatisés visuellement attrayant préparés sur notre barbecue. Ulele est situé dans le charmant bâtiment Tampa Heights Water Works ré-imaginées 1903, qui comprend également son Ulele Spring Brewery pour fournir un certain nombre de bières artisanales en fut. Juste à côté de Water Works Park.
Le Columbia est le plus ancien restaurant de Floride, fondé dans l'historique quartier d'Ybor City à Tampa en 1905. Géré et exploité par la même famille depuis plus de 111 ans, il a acquis une solide réputation pour son charme d'antan ainsi que sa cuisine espagnole/cubaine et sa carte de vins primée.
Les tenues décontractées sont acceptées, mais le restaurant n'autorise pas les chemises sans manches pour les hommes.
Des travaux d'amélioration indispensables effectués sur 21st Street et 22nd Street à Ybor City ont ralenti la circulation à proximité du Columbia Restaurant. Veillez à prévoir un temps de trajet légèrement plus long afin d'arriver à l'heure et sans stress.
Découvrez la chaleur du flamenco avec les soupers-spectacles organisés du lundi au samedi moyennant un supplément de 6 USD par personne. Merci d'appeler le restaurant afin de vérifier ses disponibilités pour le souper et le spectacle.
Le restaurant est ouvert 365 jours par an pour le dîner et le souper, y compris les jours fériés.
Le restaurant Haven propose la cuisine moderne du Sous-Chef Tchad Johnson et du Chef de Cuisine Courtney Orwig dans une atmosphère simple, décontractée pleine de style. Il offre à ses clients la possibilité de goûter à des saveurs et des textures différentes, créées de manière artisanale dans un ambiance de cave raffinée. Le restaurant est spécialisé dans le fromage artisanal, la charcuterie faite maison d'importation, ainsi que de petites assiettes composées.
The Pearl is a well-polished culinary jewel that showcases made-from-scratch food, classically inspired cocktails and an exclusive selection of Ales, Lagers & Stouts. All within one cozy tavern.