Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants saisonniers à Brentwood

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

173 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Baltaire
4.7
Exceptionnel(2845)
Prix : cher
• Grillade • Brentwood
Réservé 88 fois aujourd'hui
Venez déguster un dîner ou un brunch au soleil ou un souper à la belle étoile dans le restaurant contemporain traditionnel Baltaire. C'est l'endroit idéal pour prendre un cocktail en discutant ou savourer un souper intime tous les jours de la semaine. Grâce au chef exécutif Travis Strickland à la tête de la cuisine et à un programme de boissons composé d'une carte des vins variée, de cocktails caractéristiques et d'une vaste sélection de spiritueux rares, le Baltaire apporte à Brentwood des steaks de la plus haute qualité, des fruits de mer exceptionnels, des boissons splendides et de nombreuses options saines et légères. La salle à manger claire et spacieuse est séparée d'une terrasse magnifique par des baies vitrées, vous bénéficierez ainsi d'un large espace pour profiter d'un dîner ou d'un brunch ensoleillé et de somptueux soupers accompagnés de vin, tout ça dans une atmosphère moderne du milieu du siècle. Le salon accueillant, jouxtant la salle à manger principale, est l'endroit idéal pour socialiser et savourer un cocktail ou un verre de vin en écoutant un concert. L'expérience d'un restaurant-grill, totalement ré-imaginé.
Photo du restaurant Ospi Brentwood
4.6
Exceptionnel(357)
Prix : cher
• Italienne • Brentwood
Réservé 17 fois aujourd'hui
It's time to party at Ospi. Chef Jackson Kalb wants to bring the vibe of a dinner party seven nights (and days) a week from the beloved Venice concept to Brentwood. Alongside our renowned, painstakingly handmade pasta, we now offer our signature pizza romana tonda, endless cheese pulls, and, just for Brentwood, a spritz cart during weekend brunch.
Photo du restaurant AOC - Brentwood
4.5
Génial(3336)
Prix : cher
• Californienne • Brentwood
Réservé 25 fois aujourd'hui
Tavern est le troisième restaurant du duo du chef Suzanne Goin et de la sommelière Caroline Styne, qui possède également un restaurant Lucques et un bar à vin AOC. Ceci est leur avant-poste de l'ouest de Los Angeles, qui sert de fief local pour les habitants de Brentwood. Designé avec chic par Jeffrey Alan Marks, Tavern est composé de trois endroits distincts mais connectés: une salle à manger avec toit en verre, un grand bar aux murs bleus et un salon de thé appelé Larder qui propose des repas décontractés, une boulangerie, et vente de plats préparés à emporter. Le restaurant propose la cuisine de Suzanne Goin, Californienne et Méditerranéenne avec un zeste d'influence Américaine.
Photo du restaurant Katsuya & SBar – Brentwood – SBE
4.7
Exceptionnel(2147)
Prix : très cher
• Japonaise • Brentwood
Réservé 50 fois aujourd'hui
Depuis ses débuts, le Katsuya Brentwood figure au classement des « Meilleurs nouveaux restaurants » du Travel + Leisure. Il est également cité au classement des « 50 restaurants les plus hot des US » d'OpenTable et élu « Meilleur restaurant sushi » de Californie du Sud par les lecteurs du Los Angeles Times. Le Katsuya, régal pour les sens, combine le savoir-faire du maître sushi Katsuya Uechi et le design de Philippe Starck. Le Chef Uechi propose des cocktails spéciaux, des petits pains hors du commun ainsi que des plateaux spectaculaires de sushi et sashimi. Les saveurs japonaises sont habilement traduites pour les palais américains.
Photo du restaurant Bar Toscana
4.6
Exceptionnel(212)
Prix : raisonnable
• Italienne Moderne • Brentwood
Réservé 7 fois aujourd'hui
Bar Toscana is an intimate, chic cocktail bar next door to sister restaurant, Toscana, in the heart of Brentwood. Bar Toscana’s Executive Chef Justino Quirino curated a simple yet elegant menu with small plates, entrees, and "Street Food" Specials. Menu highlights include Bruschetta, Prosciutto e Melone, Caesar Salad, Beet Salad with goat cheese and hazelnuts, Tuna Tartare, Wagyu Truffle Sliders, and Polpette al Sugo, veal meatballs. Bar Toscana also features Pinsa, pizza’s airy, crispy-crusted, less caloric cousin. Spaghetti Squash and Homemade Lasagna are available, as well as some of Toscana's most popular dishes, such as Ravioli Pomodoro, Pappardelle Funghi, Salmon, Branzino, Veal Milanese, and Bistecca. Cocktails are hand-crafted, and the wine list is largely Italian-focused. This neighborhood lounge opens nightly at 5:00 PM and is ideally fashioned for unique cocktails, intimate dinners, and sparkling conversation. Takeout & delivery through ChowNow and Uber Eats.
Photo du restaurant Fia
4.6
Exceptionnel(2502)
Prix : très cher
• Italienne • Santa Monica
Réservé 35 fois aujourd'hui
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Photo du restaurant Gjelina
4.6
Exceptionnel(2248)
Prix : cher
• Américaine • Venice
Réservé 194 fois aujourd'hui
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.
Photo du restaurant Lunetta
4.7
Exceptionnel(2160)
Prix : raisonnable
• Californienne • Santa Monica
Réservé 36 fois aujourd'hui
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
Photo du restaurant Fia Steak
4.9
Exceptionnel(353)
Prix : très cher
• Grillade • Santa Monica
Réservé 5 fois aujourd'hui
Fia Steak is a love letter to the classic steak house, and new sister restaurant to Fia. The intimate 48-seat restaurant offers three distinct experiences with the energetic Grill, elegant Dining Room & intimate outdoor Patio. The heart of the restaurant is the Grill, where guests can catch the theatrics of live cooking on a wood-burning fire. Chef Chris Alvarez-Jett offers a menu of steakhouse classics, featuring the finest cuts of U.S. beef, as well as handmade pastas & fresh fish from across the globe; Japanese A5 Wagyu & USA Prime beef, "Bubbles & Bumps", featuring great champagnes, paired with "bumps" of the finest caviar, to make every night a celebration. Expect tableside Steak carving of our large format steaks, which complement the stellar service provided by the all-star hospitality team.
Photo du restaurant LULU - Los Angeles
4.8
Exceptionnel(129)
Prix : raisonnable
• Californienne • Westwood
Réservé 29 fois aujourd'hui
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice. ​

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable