Ultra invites guests to indulge in a feast for the senses — from exceptional Pan-Asian cuisine and elevated cocktails to elegant decor inspired by Alexander McQueen, Ultra is the ultimate sensory destination. Escape to Ultra’s rooftop and discover a lush patio oasis with cityscape views, in the heart of Yonge & St. Clair.Experience an innovative Pan-Asian menu that incorporates international flavours — a fusion of beloved Asian dishes and ingredients. Complementing the culinary experience is an innovative cocktail & wine menu drawing inspiration from the many different cultures and flavours of East Asia.
Nestled in the heart of Yorkville, Jade is the perfect blend of laid-back luxury and elevated dining. With a sleek, modern vibe, it’s an inviting spot to unwind with expertly crafted cocktails or a curated wine list, while savouring French-inspired Pan-Asian dishes that artfully blend bold Asian flavours with refined French techniques. Whether you're indulging in small plates with friends or enjoying an intimate drink at the bar, Jade offers a stylish and sophisticated escape where every detail is designed to captivate.
The Philippine Islands...an archipelago of over 7,100 islands, abundant in natural resources, endowed with a variety of seafood, tropical flora and fauna. Combine these with the Filipinos vibrant history of Malay-Polynesian origin which evolved through barter trade with China, the Middle East, India and South East Asia. Add the long-standing Spanish and temporary American colonization. Blend these with the inherent Filipino traits of hospitality, curiosity and creativity; and you have something out of the ordinary, diverse, exotic and authentically fusion cuisine.
At CASA manila, we celebrate Festive Filipino Flavour by offering a refreshing assortment prepared the fresh and healthy way; No MSG added, lower salt and oil, fresh meat - seafood - vegetables served straight from the kawali as it's ready.
Un mot de Kamasutra Indian Restaurant et Wine Bar.Cet élégant restaurant gastronomique indien a satisfait les envies indiennes de tandoori et de curry pendant 10 ans à Toronto.Notre maître cuisinier Anil Rawat a des années d'expérience dans les cinq plus beaux hôtels de New Delhi, en Inde.Célèbre pour son plateau de dégustation Tandoori et son poulet au beurre caractéristique, le restaurant Kamasutra a acquis la réputation d'être l'un des meilleurs restaurants gastronomiques indiens de Toronto.Kamasutra maintient ses valeurs à l'ancienne et le service est ici attentionné, amical et serviable.Maintenant, sous une nouvelle direction avec la même nourriture authentique et une impressionnante carte des vins pour compléter votre repas.Nous sommes impatients de vous accueillir aujourd'hui!
Au DaiLo, bien manger, c’est bien vivre ! Et ici, la manière de cuisiner reflète clairement la manière d’envisager la vie. Les ingrédients, de grande qualité et minutieusement sélectionnés, mènent à de délicieux repas, et finalement, à de meilleures existences. La nouvelle cuisine asiatique que propose le restaurant se concentre essentiellement sur les produits chinois, tout en suivant la tradition française. Au cœur du menu, vous ressentirez un respect et un amour profonds pour la nourriture, portés par le chef Nick Liu. Ses ancêtres ont dégusté avant lui les recettes avec lesquelles il travaille, pendant des centaines d’années. Les anciens plats de prédilection de cette époque là ont été revisités par le chef Liu, qui y a ajouté sa petite touche personnelle. Ils ont été adaptés à la demande moderne, qui souhaite souvent se nourrir à base d’ingrédients locaux, produits dans le respect d’une agriculture durable.
Situé au cœur du typique Chinatown de Toronto, le R&D est un restaurant urbain décontracté, dirigé par le premier gagnant de MasterChef Canada, Eric Chong et son mentor, Alvin Leung, propriétaire d'un restaurant étoilé au Guide Michelin. L'élégant intérieur du R&D reflète sa double nature : ouvert et animé, à l'atmosphère intime.
Au R&D, les plats orientaux sont alliés au style occidental, sous la forme de plats chinois modernes à partager, où les ingrédients classiques sont traités d'une façon avant-gardiste. Le menu éclectique dispose de plats composés de bouchées, comme le Fun Guo de Grand-Père et le CSB (char siu bao). Dégustez également des plats à partager comme le Meilleur Canard de la Ville et le Poulet Frit aux Cronuts Glacés. Enfin, une sélection novatrice de cocktails accompagnera les mets ludiques et audacieux.
A Unique Take On Pan-Asian In King WestThe depth of techniques, flavours, and inspirations, found throughout Asian cuisine is boundless. At Dasha, we respect the traditions found throughout these cuisines and take influence and inspiration from them, while tying it in to our own culture in the Downtown Toronto community. Dasha is a place to celebrate, enjoy, indulge, and discover.Whatever you desire, DASHA is sure to surprise and delight your taste buds.
Chef Akira Back opens his first Canadian namesake restaurant in Toronto’s Bisha Hotel. Drawing on inspiration from his Korean heritage and travels around the globe, chef Back has created a menu that blends modern Japanese cuisine with authentic Korean flavours. In addition to his signature dishes, Back has created new items unique for the Toronto location. Complemented by the sleek design with layers of gold detail and tactile finishes in carbon black, the unparalleled dining experience is a true statement of luxury.
Kōst is a 44th-floor rooftop restaurant and bar featuring unparalleled panoramic views of the city from Toronto’s BISHA Hotel. Inspired by the Baja Peninsula, the cuisine unites the bright, fresh and lively flavours of the Californian coastline by way of colourful dishes and refreshing cocktails. Kōst welcomes guests for breakfast, lunch & dinner.
Baili is a Chinese fusion restaurant with various tasty cocktails! All the dishes are based on chef's life experience among different region of china. come on in and enjoy the food and vibe!!