Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants japonais à Ravenswood

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

158 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Nobu Fifty Seven
4.7
Exceptionnel(6074)
Prix : très cher
• Japanese • Midtown West
Réservé 220 fois aujourd'hui
Le Nobu Fifty Seven, premier restaurant fondé par le chef légendaire Nobu Matsuhisa dans le quartier Uptown de New York, a ouvert ses portes à l'été 2005 après beaucoup d'anticipation. Les copropriétaires de Nobu sont ses partenaires de longue date : le célèbre restaurateur Drew Nieporent, l'acteur oscarisé Robert De Niro et le producteur hollywoodien Meir Teper. Le restaurant met à l'honneur une cuisine japonaise signature revisitée par Nobu avec des plats classiques tels que le tiradito style Nobu et la morue noire au miso, ainsi que la table hibachi. Il s'est vu décerner trois étoiles par le New York Times. Conçu par David Rockwell, le Nobu Fifty Seven évoque la fluidité et l'image d'une rivière asiatique avec des courbes, des coquilles d'ormeau aux lustres, des tiges tranchées de bambou sur les carreaux de terrazzo, des tables de frêne brunâtres et des étoffes japonaises matelassées. Des tonneaux de saké importés du Japon se dressent au-dessus du comptoir du bar du 1er étage, tandis que les convives se rendent à la salle à manger située à l'étage. Le bois bruni, la richesse des couleurs et l'éclairage doux créent une ambiance élégante et raffinée.
Photo du restaurant BONDST
4.8
Exceptionnel(3161)
Prix : très cher
• Japanese • NoHo
Réservé 96 fois aujourd'hui
Situé dans le quartier de NoHo, le BONDST est un restaurant tendance de centre-ville présentant un décor intérieur chaleureux et minimaliste. Il propose une cuisine japonaise moderne aux influences européennes et asiatiques. Le BONDST a gagné le prix du public Citysearch en 2007 et 2008 pour le Meilleur Sushi de New York, ainsi que le prix du public 2008 du Meilleur Martini de New York.
Photo du restaurant Ocean Prime - New York
4.8
Exceptionnel(6285)
Prix : très cher
• Japanese • Rockefeller Center
Réservé 101 fois aujourd'hui
Located in Midtown on 52nd between 6th & 7th, Ocean Prime is a nationally acclaimed, dynamic seafood & steakhouse from the award-winning Cameron Mitchell Restaurants. Ocean Prime delivers an elevated experience with exceptional ambiance, a chef-curated menu, signature handcrafted cocktails, Wine Spectator honored wine list and genuine hospitality. Reservations are recommended. Ocean Prime strives to provide an elegant, fine dining atmosphere. Our associates’ priority is to ensure your experience is memorable. We ask that our guests choose attire that is both polished and suited to our restaurant.THANK YOU FOR NOT WEARING: Clothing emitting excessive marijuana odor Excessively revealing clothing or exposed undergarments Clothing with offensive language or graphics Admittance to Ocean Prime is at the discretion of management who reserves the right to refuse service to patrons who are inappropriately dressed.
Photo du restaurant Oceans - New York
4.8
Exceptionnel(1801)
Prix : très cher
• Japanese • Union Square
Réservé 61 fois aujourd'hui
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
Photo du restaurant Bad Habits
4.5
Génial(136)
Prix : raisonnable
• Japanese • Astoria
Réservé 12 fois aujourd'hui
What's your Bad Habit? Immerse yourself in Bad Habits Astoria and experience great food, great vibes, great times.
Photo du restaurant Crave Fishbar Upper East
4.6
Exceptionnel(59)
Prix : cher
• Japanese • Upper East Side
Réservé 34 fois aujourd'hui
Crave Fishbar—NYC’s first 100% sustainable seafood restaurant—is home to the #Oystergram Happy Hour, NYC’s best oyster happy hour deal. At home in Midtown East, Upper East Side and Upper West Side we serve creative seafood in an upscale neighborhood setting, complete with warm hospitality. Global flavors and innovative preparations highlight our sustainable seafood, heritage meats, and organic produce. Our raw bar features a daily selection of east and west coast oysters, sometimes up to twenty varieties each night. For business dinners, special occasions, and dining out just-because, we’re here to serve you a sustainable and memorable meal.
Photo du restaurant Zuma Japanese Restaurant - NY
4.6
Exceptionnel(1716)
Prix : très cher
• Japanese • Midtown East
Réservé 30 fois aujourd'hui
Zuma, the brainchild of award winning co-founder and creator, Rainer Becker, brings its internationally acclaimed style of contemporary Japanese cuisine to midtown, New York. Serving dishes designed to share and inspired by the informal dining style of izakaya; the three kitchens present authentic yet alluring options, with bold flavors and simple presentation, highlighting quality ingredients. 261 Madison Avenue 10016
Photo du restaurant BONDST Hudson Yards
4.6
Exceptionnel(46)
Prix : cher
• Japanese • Hudson Yards
Réservé 60 fois aujourd'hui
BONDST, located at 20 Hudson Yards, is the first ever expansion of the trendy downtown restaurant with a warm minimalist interior design. The cuisine is new Japanese with European and Asian influences. The original BONDST is Citysearch's 2007 and 2008 audience award winner for Best Sushi in NYC, as well as the 2008 audience award winner for Best Martini in NYC.
Photo du restaurant Wokuni
4.8
Exceptionnel(1285)
Prix : cher
• Japanese • Murray Hill
Réservé 38 fois aujourd'hui
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
Photo du restaurant Momokawa
4.9
Exceptionnel(243)
Prix : cher
• Japanese • Upper East Side
Réservé 25 fois aujourd'hui
Le restaurant Momokawa II sert des repas de qualité supérieure, préparés avec des ingrédients de première qualité. Le bar à sushi est dirigé par le chef Yutaka Murai, qui compte plus de 20 ans d'expérience.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable