Allora is an Italian Restaurant with a Southern flare. we are known for our pizzasLocated conveniently in the Twelve Hotel in Midtown Atlantic Station. Think of Allora as Cheers, your neighborhood restaurant but with better food, satisfying drinks and great relationships'. Allora is where the celebrities come out to hang, you never know who you will run into on any given day.
Welcome to YEPPA & Co.! Named for a verbal exclamation expressing joy and excitement. Created by the minds behind Storico Fresco and Forza Storico, our menu draws inspiration from the sun-kissed coastal city of Rimini in Italy's Emilia-Romagna region, nestled along the Adriatic Sea. Picture a culinary journey featuring cured meats and cheeses, grilled skewers, seafood dishes, focaccia pizza and panini, as well as hearty house-made pastas. Rev up the excitement in our F1-themed space, where Italian-inspired cocktails flow and the adrenaline of F1 races fills the air. Join us, and let's find YEPPA together!
Forza Storico is a traditional Italian restaurant focused on typical Roman dishes such as Amatriciana and Cacio e Pepe and may more. Our Italian wine list is comprised of 25 labels, 24 of which by the glass and all chilled to perfection. Half of the restaurant is a central bar with additional high top seating available first come first served. Our extensive beverage program includes 12 cocktails and 4 Italian beers. Just like our sister restaurant Storico Fresco in Buckhead, we believe in great food, simple service, and giving our patrons a fun experience...When in Rome!!
With a sophisticated yet approachable nod to Italy's recipes and unforgettable hospitality, all in a chic and vibrant space, Serena Pastificio offers a refined dining experience rooted in tradition. At the core of our craft- and our restaurant- is our pastificio, a visible pasta station, where our chefs showcase the artistry, precision and passion that goes into every dish. And that same care and attention can be found in our seasonal wine and cocktail list featuring drinks that are as delicious on their own, as they are paired with your favorite Italian dish.
Depuis qu'il a été nommé « meilleur nouveau restaurant en Amérique » par Esquire en 2006, le Ecco est rapidement devenu l'un des tops à Atlanta, et dans tout le Sud-Est. Le menu européen de saison attire avec des viandes et des fromages délicieux. Une belle carte comportant une myriade de différentes sélections, telles des pâtes maison, d'authentiques pizzas au feu de bois et des desserts alléchants. Le restaurant dispose également d'une carte des vins aventureuse, reconnue au niveau national représentant à la fois le côté petite boutique et grands vignobles européens bien connus avec de nombreuses sélections exclusives à Ecco.
Doté d'un design primé comprenant un bar surdimensionné, une grande terrasse en plein air et une magnifique salle à manger principale, le Ecco est tout à fait unique, mais confortable. Que ce soit pour une grande fête, pour profiter d'un souper romantique ou tout simplement pour une petite bouchée au bar, le Ecco est sûr de devenir l'un de vos restaurants de quartier préférés.
« Le meilleur restaurant italien » - Le choix des lecteurs du Sunday Paper. « Restaurant parmi les 50 meilleurs » - Atlanta Journal-Constitution.
Des briques apparentes, planchers de bois foncés et des couleurs rustiques donnent à La Tavola une impression de trattoria authentique, tandis que des touches progressives font allusion à sa cuisine innovante. La nourriture est simple et créative, élégante et certainement délicieuse - le genre de nourriture que vous pouvez manger tous les jours ou transformer en une célébration.
La Tavola offre également l'un des menus de brunch les plus uniques de la ville. Il est à ne pas manquer!
Le style culinaire du chef exécutif Craig Richards est fortement influencé par la côte européenne. Le menu propose des pâtes artisanales faites à la main, du poisson grillé au bois et des légumes d'origine locale.
*Please note our rooftop and front patio seating is on a first come fist serve basis* We will do our very best to accommodate all outdoor requests based on availability. Chef Pat Pascarella crafts authentic Southern Italian dishes inspired by the home cooked meals of his childhood. Our menu features wood-fired Neapolitan pizza, meatball flights, handmade Italian pasta, wood-fired steak, fish and chicken.Join us for brunch from 11:30am to 3:00pm every Saturday & Sunday featuring specialty dishes.
Pasta Da Pulcinella vise à maintenir un cadre confortable et chaleureux avec une cuisine haut de gamme inégalée. Ce petit restaurant indépendant typiquement italien accueille une clientèle unique à la recherche de l'endroit parfait pour manger, boire, se détendre, et, à l'occasion, commander une bouteille de Chianti supplémentaire! Que vous soyez un jeune couple ou dans un événement de groupe, amateurs de théâtre ou en déplacement pour affaires, vous serez baigné dans le charme romantique de ce restaurant niché dans une petite maison jaune cachée dans l'ombre des gratte-ciel.