Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nebraska

Meilleurs restaurants franco-américains à Omaha

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Le Bouillon
4.8
Exceptionnel(409)
Prix : cher
• French american • Centre-ville / Old Market
Réservé 10 fois aujourd'hui
Tucked into the Old Market, Le Bouillon is a timeless Omaha tradition. Bouillon offers up classic mostly French cuisine in a vibrant and airy setting. Find a bottle of wine in the attached wine shop, Howard Street Wine Merchant, enjoy a glass in the basement wine bar Mon Càve, or book a private event in one of the many intimate private event spaces.
Photo du restaurant Boiler Room
4.8
Exceptionnel(1967)
Prix : cher
• French american • Centre-ville / Old Market
Réservé 10 fois aujourd'hui
Installé dans le Bemis Bag building - ancienne chaufferie - datant de 1896, The Boiler Room est restaurant de cuisine franco-américaine moderne qui met l'accent sur la qualité des ingrédients utilisés. Le menu du chef Paul Kulik change quotidiennement en fonction de la disponibilité des produits agricoles locaux. Désormais ouvert six jours par semaine pour le souper, le restaurant offre des cocktails maison et une carte des vins basée sur des productions de l' « Ancien Monde ».
Photo du restaurant Timber Woodfire Bistro
4.6
Exceptionnel(1619)
Prix : raisonnable
• French american • Midtown
Réservé 18 fois aujourd'hui
Ever since the first caveman decided to slap a side of mammoth over the cave fire, man (and woman) has enjoyed the flavor of food cooked over a wood fire. At Timber Wood-Fire Bistro, all of our dishes are made from scratch using the highest quality ingredients. They are then cooked either over our state-of-the-art wood burning grill or in a brick oven heated by the embers of logs. Cooking in this way imparts a slight smokiness as it brings out the natural flavors of the food. A juicy ribeye sizzles and caramelizes, giving the tender beef a gorgeous crust. The homemade dough for our pizzas rises in the heat, and the crust gets to be the perfect combination of crisp and chewy. Vegetables share an entirely new flavor profile when cooked over wood. Dining at Timber brings an experience both classic and innovative. Come eat and drink with us as you watch our fireflies dance above the wood-fired grill.

Explorez OpenTable

  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable