Offering a 4 course tasting menu in the front dining room and a 7 course tasting menu in the communal chefs kitchen table. The menu showcases dishes of Michoacan, Mexico featuring both traditional and international ingredients, flair and flavors. Experience brought to you by chef Regino Rojas, multi time nominated chef for James Beard Award and numerous accolades all together. Purepecha was named Best Tasting Menu by D Magazine August 2024 issue, named Best Restaurant by D magazine December 2023 issue. Please contact us directly for groups up to 14 people. Due to the nature of the menu we are unable to accommodate vegan, vegetarian or pescatarian, these requests will not be accepted. Thank you for understanding.Policy: No shows, cancellations and size of party changes with less than 72 hours notice will be charged a $120-$180 cancellation fee per person. All changes must be done online. By reserving you acknowledge that you respect our policy.
Situé dans l'historique Boyd Hotel, le Local propose un menu haut de gamme américain moderne. La cuisine évolue avec les saisons, est épurée et est exécutée avec précision. Le restaurant utilise des ingrédients les plus frais et de la plus haute qualité, comme les viandes du Niman Ranch et des fruits de mer Connolly à Boston. Le Local prépare entièrement sur place les pains qui accompagnent la plupart des plats, de même que tous les desserts, y compris les sorbets et les glaces. Jamais trop lourds, les plats sont novateurs, mais classiques, simples et raffinés.
Located in Deep Ellum, Scarlet is a vibrant Scratch Kitchen and Craft Cocktail Bar where Spanish and American flavors harmoniously intertwine. Savor a culinary adventure crafted from the freshest ingredients, designed to tantalize your palate. Pair your meal with an imaginative craft cocktail expertly crafted by our talented Mixologist, ensuring a delightful Experience for all your senses.
At Nuri, meaning "whole world" in Korean, we celebrate diversity and cultural exchange through a culinary journey crafted by Michelin-recognized chef, Minji Kim and Executive Chef Mario Hernandez.Our menu reflects a rich tapestry of Asian, New Orleans, and Southern traditions, all prepared with the finest ingredients and meticulous attention to detail. We embody a "Care Right" culture, delivering warm, gracious service with an unwavering commitment to excellence. Step into Nuri and experience a luxurious, unforgettable dining journey, bringing the world to your table.
Located in the landmarked former Highland Park Soda Fountain Building in Dallas, Mister Charles is Duro Hospitality’s most ambitious restaurant and bar. With irreverent takes on indulgent French and Italian dishes, elevated cocktails, rare wines, opulent over the top design and soaring 38-ft. ceilings, Mister Charles is redefining Dallas’ dining and tippling scene.Located at 3219 Knox St., Mister Charles is open for dinner seven days a week.
Situé à quelques minutes du centre-ville, le Nick & Sam's Steakhouse est un établissement contemporain proposant une sélection de viandes de choix, dont du bœuf wagyu américain et australien, ainsi qu'une grande variété de fruits de mer. Sa carte des vins essentiellement composée de crus américains compte plus de 400 références, agrémentée d'une sélection internationale, avec 20 vins au verre.
Le restaurant a été récompensé d'un « well-done » par l'USA Today, d'un « very good to excellent » par le ZAGAT et d'un Five Diamond Star Award en 2008.
We are craftsmen of Mexican food and drink, serving heritage recipes for beloved Mexican favorites from generations past, evolved through bold flavors, and made with the highest quality ingredients.
Niché au cœur de la zone branchée et du quartier des arts de Dallas, le Perry's possède une atmosphère attirante avec un mur de 5000 bouteilles de vin, cinq salles privées élégantes, dont la cave en contrebas, et une accueillante terrasse couverte pour manger et se prélasser. Fidèle à ses racines de boucherie, le Perry's sert du bœuf qualité USDA, sélectionné par le restaurant et vieilli, de même que des savoureuses côtelettes de porc d'une hauteur de 13 cm, coupées à votre table. Profitez des plats renommés ou d'une création de cocktails du Bar 79, avec de la musique live tous les soirs! La famille Perry a redéfini le souper au restaurant grâce a une expérience qui est vraiment rare et bien conçue.
Located in the Deep Ellum neighborhood, Komodo Dallas features an ultra-contemporary exterior facade that gives way to an inviting indoor-outdoor flow. The restaurant takes visual cues from its homebase, including Komodo’s signature illuminated “bamboo” cutout columns and duck display windows. From there, pops of saturated color are added, such as with the lounge’s eye-catching wallpaper and a dramatic fabric-draped corridor. Komodo Dallas spans two stories and seats up to 274 diners across tabletop, booth and bar seats.Komodo Dallas’ menu offers delicious takes on Southeast Asian dishes, all of which have been developed and interpreted with a global approach. The result is a unique dining experience, ranging from regularly rotating specials to house favorites such as Salmon Tacos, Miso Chilean Seabass Skewers, Peking Duck, and Daring Plant Based Kung Pao Chicken. A full sushi bar is also included, while bespoke custom cocktails deliver lively and exclusive beverage options.