Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Hyde Park Prime Steakhouse is an award-winning, prime steakhouse specializing in aged USDA prime steaks. Located in the heart of Birmingham, Detroit’s most popular pedestrian-friendly suburb for dining and shopping, the restaurant offers a chef-inspired menu featuring variations of its legendary aged prime steaks, daily chef’s fresh fish features and great seafood. Walking distance to the Palladium, Birmingham 8 Theater. Award-winning menus, the extensive wine list and impeccable service are why Hyde Park Prime Steakhouse is metro Detroit’s top-rated fine dining restaurant for intimate dinners, special occasions, business meetings, corporate events and small receptions.
Le 220 Merril est un restaurant chic haut de gamme de Birmingham, dans le Michigan, spécialisé dans la cuisine américaine.
En été, vous profiterez d'une terrasse où vous pourrez prendre vos repas tout en assistant à un concert.
Le restaurant propose également un brunch du week-end le samedi et le dimanche, de 10h30 à 15h00.
Du lundi au vendredi de 15h00 à 18h00, vous aurez la possibilité de déguster l'un des meilleurs happy hours de Birmingham, incluant un menu avec amuse-bouche et cocktails à 7 USD, composé de tartare de thon ahi au sésame, de calamars épicés-sucrés, d'agneau, de spiritueux raffinés et bien plus encore.
Grâce à ses élégantes salles à manger, le 220 Merril est l'endroit idéal pour organiser des fêtes privées, des événements spéciaux et des conférences d'affaires.
Récompenses et distinctions :
"Prix d'Excellence" de 2016 du Wine Spectator
"Meilleur bar pour faire affaire" de 2016 du Hour Detroit
"Meilleur barman" de 2016 du Hour Detroit
"Meilleur choix" de 2015 pour ce site
Autrement dit - TALLULAH est née d'un amour pour la nourriture, le vin et les gens. Un lieu accueillant qui sert de la nourriture "propre" et des vins soigneusement choisis, dans un espace d'une élégance décontracté. Le chef Nick Geftos conçoit des menus saisonniers respectant la tendance culinaire appelée 'de la fourche à la fourchette'. Un réseau d'agriculteurs et de fournisseurs locaux permet d'assurer des ingrédients frais et de qualité supérieure. Avec l'aide de sommeliers locaux, le propriétaire Mario Camaj, a créé une carte des vins particulièrement variée. L'équipe de service est aussi engagée envers la passion pour la nourriture et le vin, de sorte que le service est toujours impeccable et chaleureux. Cheers!
Venez profiter d'un repas bien arrosé et laissez-vous éblouir par le Capital Grille, où vous serez chaleureusement accueilli. Dégustez des steaks renommés, séchés et découpés à la main par les propres bouchers du restaurant, des fruits de mer très frais, des accompagnements créatifs et des irrésistibles desserts préparés jour après jour sur place. Savourez un vin issu d'une carte des vins renommés, soigneusement choisis par le sommelier du Capital Grilles, à laquelle figurent 350 étiquettes provenant du monde entier. Profitez d'un service courtois et attentionné dans la salle à manger confortable et raffinée, ou faites organiser un événement sans faille dans une salle privée dotée d'une gamme complète des technologies ultramodernes des médias. Une soirée ou un après-midi mémorables vous attendent au The Capital Grille, au Somerset Collection-North.
For over 30 years, our sophisticated menu of contemporary American food has drawn guests from far and wide. You can’t beat the vibe of Beverly Hills Grill. With a menu and décor inspired by the Californian city of Beverly Hills, we’re small enough to feel cozy but big on both flavor and style.
Seasons 52 is a Fresh Grill and Wine Bar offering a seasonal menu that is naturally lighter and always flavorful. Our seasonal menus feature ingredients at their peak of freshness, oak-fire grilled or brick oven roasted (without a fryer in sight) to be naturally lighter and more flavorful. We also offer an extensive list of wines by the glass and bottle. Here, you'll always feel free to enjoy every bite, every sip, every moment. Lunch and dinner daily with happy hour Monday-Thursday from 3-6PM.
Brought to you by the Tallulah Group, we’re thrilled to be on this journey with you. Awaken your senses through an alluring ambiance and bold flavors. ZANA translates to ‘fairy of the mountains’, derived from Albanian folklore. All of our ingredients are sourced with sustainability at the forefront of our relationships, as this is the essence of who we are. We’re honored to share our culinary art with you. Come for the ambiance, stay for the food.
We are a unique gastropub that offers reimagined classics of continental cuisine, craft libations, and a wine list for the enthusiast. We believe life is meant to be enjoyed, and our social establishment is the place where people can gather to enjoy a great drink with epicurean food.Birmingham Pub brings a sophisticated twist to the classic gastropub experience. Our inviting ambiance is casual, yet sexy and quite comfortable with an eclectic mix of luxe touches and urban chic details. Life’s simple pleasures – an after-work cocktail, a perfectly grilled New York strip, and fine wine – are richer, trendier, and exciting at Birmingham Pub. Join us in this high-energy atmosphere where luxury is all about enjoying every moment to its fullest with friends, colleagues, and the people you meet while you’re here.
Morton's The Steakhouse est l'un des premiers «steakhouse» classiques, experts dans la préparation des biftecks vieillis de catégorie «USDA prime», mais également dans les plats de poisson frais, de homards ou de volaille. Le menu propose une variété légendaire de coupes, incluant la spécialité de la maison, un steak porterhouse de 24 onces, un contre-filet New York de 16 onces et un double filet de bœuf de 12 onces.