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Meilleurs restaurants végétariens/végétaliens à TriBeCa

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34 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Butcher's Daughter - Nolita
4.4
Génial(70)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • NoLita
Réservé 44 fois aujourd'hui
At The Butcher's Daughter Nolita, we believe vegetables are extraordinary—and they deserve the spotlight in your everyday lifestyle. Nestled in one of New York City’s most vibrant neighborhoods, our Nolita location offers a warm, inviting atmosphere that blends urban energy with a touch of rustic charm. Led by our Executive Chef Rae Kramer, we serve breakfast, lunch, and dinner with a rotating menu of nourishing dishes crafted from in-season ingredients, freshly baked breads and pastries, and organic cold-pressed juices. With many vegan and gluten-free options available, there’s something for everyone. Pair these with our locally roasted coffee, artisanal craft cocktails, and a curated selection of wine. As a proud multi-time winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to experience a celebration of flavor, wellness, and creativity at every meal, whether you dine with us or enjoy take-out and delivery.
Photo du restaurant abcV
4.8
Exceptionnel(48)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • Gramercy Park
Réservé 12 fois aujourd'hui
abcV sprouted from abc kitchen and is inspired by Jean-Georges’ personal journey as well as the cultural shift towards a plant-based future. The 75-seat restaurant specializes in plant-forward, sustainable, and organic dishes, alongside tonics, elixirs, and more that promote wellness for both the body and the planet. Recognized in the New York Times Top 100, abcV stands out for its innovative approach to plant-based dining.Designed with a luminous aesthetic inspired by the energy of the sun and moon, abcV’s interiors complement the high vibration foods served, offering a balanced experience of beauty, wellness, wisdom, and love. abcV welcomes all diners, including non plant-based eaters, to enjoy its innovative and delicious offerings. Open for breakfast, lunch, and dinner, abcV invites guests to embrace a plant-based dining experience throughout the day.
Photo du restaurant abcV at Tin Building by Jean-Georges
4.6
Exceptionnel(50)
Prix : cher
• Vegetarian-vegan • South Street Seaport
A seasonally driven plant-based restaurant, offering creative and forward-thinking dishes, tonics, and cocktails in a warm and verdant enclave with views of the East River.
Photo du restaurant The Musket Room
4.6
Exceptionnel(890)
Prix : très cher
• Vegetarian-vegan • NoLita
Réservé 12 fois aujourd'hui
Le Musket Room ouvre les portes de la culture et de la gastronomie néozélandaise aux new-yorkais du quartier de Nolita. Le chef et propriétaire Matt Lambert, originaire de Nouvelle Zélande, signe une cuisine qui raconte l'évolution culinaire néozélandaise, des traditions importées du vieux monde, en passant par les influences asiatiques jusqu'à l'emploi contemporain de produits locaux de saison. Inspirée par une époque où la Nouvelle-Zélande était une terre d'aventure et de découverte, la cuisine du Musket Room propose une approche moderne de la cuisine traditionnelle du pays tant dans les plats que dans les boissons. Vous pourrez réserver une table dans la salle à manger principale ou côté jardin, et y savourer plats à la carte et menus dégustation. Si vous souhaitez découvrir le menu dégustation, merci d'effectuer votre demande à l'avance. Veuillez informer le restaurant à l'avance si vous êtes sujet à des allergies, ou si vous suivez un régime alimentaire particulier. Des plats végétariens et végétaliens sont préparés sur demande préalable de 24h.
Photo du restaurant Moody Tongue Sushi
4.7
Exceptionnel(0)
Prix : cher
• Vegetarian-vegan • West Village
Réservé 22 fois aujourd'hui
Moody Tongue Sushi is MICHELIN starred Moody Tongue Brewery's West Village restaurant focused on sushi and beer. The restaurant presents a hyper-seasonal, elevated sushi menu from Executive Sushi Chef Hiromi Iwakiri alongside curated beer pairings from Moody Tongue Brewery's acclaimed Brewmaster Jared Rouben. The beer menu showcases a rotating selection of 16 seasonal beers, including offerings like the New York exclusive Shaved Black Truffle Rice Lager, specialty beers such as the Pressed Asian Pear Saison (which is served in a flute and highlights notes reminiscent of vintage Champagne), and perennial favorites like the Juiced Lychee IPA, Orange Blossom Belgian Blonde and Yuzu Ale. The sushi menu additionally includes a selection of vegetarian and vegan offerings, and the beverage program includes a curated list of wines and cocktails. For parties with 7+ guests, please e-mail newyork@moodytongue.com for reservation inquiries or information regarding Private Events.
Photo du restaurant Koi - New York
4.6
Exceptionnel(3593)
Prix : très cher
• Vegetarian-vegan • Midtown West
Réservé 30 fois aujourd'hui
Des tons riche de terre oranges, rouge et brune fait de l'endroit une espace chaleureux et tranquille. De fines tapisseries rose transparentes avec des motifs de flammes sont suspendues au plafond, créant un coin salon séparé idéal pour un repas léger près des grandes fenêtres. Célèbre pour son interprétation unique et appétissants de la cuisine japonaise. Une nouvelle vie a été donné à cette cuisine japonaise haut de gamme grâce à une utilisation innovante des ingrédients, ce qui entraîne des combinaisons rafraîchissantes et excitantes saveur. Du riz croustillant avec thon épicé, une version addictive du rouleau de thon épicé classique, avec du riz grillé chaud surmonté d'une épaisse couche de thon salé frais. Les rouleaux de crabe cuit au four, dans lesquels la chair de crabe fraîche succulente est enveloppée dans un papier de riz mince parsemé de graines de sésame et cuit à la perfection. Hamachi Fusion avec Soy-Agrumes et Truffle Essence tout astucieusement confectionné par l'équipe culinaire qualifiée de Koi.
Photo du restaurant The Butcher's Daughter - Williamsburg
4.3
Génial(26)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • Williamsburg
Réservé 24 fois aujourd'hui
At The Butcher's Daughter Williamsburg, we believe vegetables are extraordinary—and they deserve the spotlight in your everyday lifestyle. Situated in the heart of Williamsburg, our location offers a unique blend of modern design and cozy charm, creating the perfect setting for a relaxed yet vibrant dining experience. Led by our Executive Chef Rae Kramer, we serve breakfast, lunch, and dinner with a rotating menu of nourishing dishes crafted from in-season ingredients, freshly baked breads and pastries, and organic cold-pressed juices. With many vegan and gluten-free options available, there’s something for everyone. Pair these with our locally roasted coffee, artisanal craft cocktails, and a curated selection of wine. As a proud multi-time winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to experience a celebration of flavor, wellness, and creativity at every meal, whether you dine with us or enjoy take-out and delivery.
Photo du restaurant Delice & Sarrasin
4.6
Exceptionnel(1691)
Prix : cher
• Vegetarian-vegan • West Village
Réservé 17 fois aujourd'hui
Photo du restaurant Casa D’Angelo New York
4.7
Exceptionnel(311)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • Petite Italie
Réservé 14 fois aujourd'hui
Experience the essence of Italy nestled in the heart of New York City's Little Italy at Casa D'Angelo. Our charming eatery invites you to savor the authentic flavors of Italy, where every dish is crafted with love and tradition. From our home made, fresh pasta to our brick oven pizzas, Cheese Wheel pasta , each bite is a journey through the streets of Napoli or the hills of Tuscany. Join us for a culinary adventure that celebrates the soul of Italian cuisine, right here in the bustling streets of NYC.
Photo du restaurant Divya's Kitchen
4.9
Exceptionnel(968)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • East Village
Réservé 3 fois aujourd'hui
Led by acclaimed Ayurvedic Chef Divya Alter, Divya’s Kitchen serves planted-based meals rooted in Ayurvedic principles, using only the freshest, highest-quality ingredients. Our produce is organic, seasonal, and local whenever possible, and we source local grass-fed milk for our house-made ghee & fresh cheeses. Everything we serve at the restaurant is made from scratch daily to maximize flavor, vitality, and digestibility. We offer a full lunch, dinner, and brunch menu, and a large selection of teas and other Ayurvedic-inspired beverages. The ambiance is tranquil and warm - the perfect setting for a meal that nourishes the mind, body, and soul.

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