Alma Cocina présente à Atlanta une nouvelle approche rafraîchissante de la cuisine mexicaine moderne. Des ingrédients frais, colorés, et les influences régionales traditionnelles fusionnent avec d'autres saveurs latino-américaines dans une variété de plats frais vibrants. Des sélections de tequila uniques sont aussi offertes ainsi qu'une foule de cocktails innovants d'influence latine allant au-delà du margarita de qualité supérieure.
Le restaurant est ouvert pour le dîner et le souper 7 jours par semaine et est parfaitement situé pour accueillir des groupes corporatifs ou d'amis et pour les soupers privés.
Alma est exploité par Fifth Group Restaurants, propriétaires de favoris d'Atlanta tels que le South Kitchen Midtown, le South City Kitchen Vinings, La Tavola, l'Ecco, le El Taco, le Lure et le Bold American Events.
Step into the mystery of Madre Selva, Atlanta’s newest refined dining destination. Led by Executive Chef Carlos Enriquez, our menu highlights bold Latin flavors with standout dishes like the Lomo Saltado and our signature Ceviches, crafted to perfection.Immerse yourself in an ambiance where the elegance of modern design meets the wild essence of the jungle. Madre Selva offers a curated dining experience that is ideal for those seeking a unique blend of tradition, innovation, and vibrant flavors. Join us for an unforgettable journey that awakens the senses.
Le Zocalo tient son nom de la principale place du centre-ville de Mexico. Vous y dégusterez une cuisine authentique. Le Zocalo vous propose une large gamme de plats traditionnels, ainsi que quelques créations maison, parmi lesquelles figure le poulet au mole poblano, un plat innovant à la saveur puissante.
Si vous recherchez un nouveau point de rendez-vous pour vos Happy Hours, le Zocalo sert tous les jours des boissons spéciales pour rendre cet instant mémorable.
Step into Chicheria Mexican Kitchen and experience the heart of Baja California in Atlanta. Known for "Atlanta's Best Baja Fish Taco," our menu marries tradition with innovation. Everything, including our famed handmade blue corn tortillas, is made from scratch daily. Guided by Bravo TV's "Top Chef" alum, Chef Whitney Otawka, and Executive Chef Juan Hormiga, we offer a taste rich in history and flavor. Our atmosphere buzzes with vibrancy, matching the spirit of our dishes. Dine in our beautiful dining room or on our temperature-controlled patio overlooking the bustling The Works ATL. Savor our extensive selection of classic and seasonal margaritas, perfectly paired with our menu. Enjoy bottomless Baja mimosas at weekend brunch, daily lunch specials for a midday treat, and $10 taco plates on Taco Tuesday. For group bookings over 8 or more info, call (404) 343-0134. Follow us on IG @chicheriamx.
Escape to Tulum Kitchen & Bar and savor the Latin inspired flavors of paradise onevery plate and in every glass.Come enjoy the chill vibes and experience the warm coastal resort style ambience, that encourages conversation and unity.FAQ’s:1) Are kids allowed? Yes, before 9PM. Must be 21+ after 9PM. Please note: we do not have highchairs or kids menus.2) What parking options are available? There is complimentary parking at the Dekalb Tire parking garage courtesy of Executive Parking Monday through Thursday 5PM to 9PM and Saturday and Sunday from 12PM to 6PM.3) What’s the largest table size available? Parties of 7 OR more are considered a large party and require "large party form".4) Are walk-ins ok? Yes, but we do prioritize reservations first. Bar and patio seating is first come first served and all walk-ins will be put on a waitlist for standard seating.5) Do you have hookah? NO. 6)When do the fire dancers perform? Friday through Sunday from 8PM to 11PM.
Élu meilleur restaurant de tapas d'Atlanta, Eclipse di Luna - Buckhead propose de la musique en direct tous les soirs et des dégustations de vin le 1er mardi du mois.