Our tale began in the heart of the kitchen, with just a handful of humble ingredients and a spark of inspiration. Before we knew it, we were crafting dishes that whispered (or sometimes shouted) to every palate.At STORY, inspiration isn’t just a goal—it’s a promise. Maybe it’s the bold, unapologetic flavors of our pizzas or the inventive twists in our craft cocktails. Perhaps it’s the ambiance that wraps you up and makes you feel... something. Or maybe it’s the company you keep around the table that makes it all unforgettable.So, sit back and let our service do more than just serve—let them captivate you with the stories behind our dishes, the magic in our drinks, and the passion of our owner, who dreamed up this space just so you could add your own story to ours.
Le Tempo Urban Kitchen élabore une cuisine américaine moderne en s'attelant à apporter une touche innovante, dans ses restaurants de Brea et d'Anaheim Hills.
Make any mealtime an event to savor. From sweet and savory breakfast dishes to mouthwatering entrées, crowd-pleasing to tempting desserts, every dish is made with care, just for you and your guests. Find exactly what you’re craving at Mimi’s.
L'Orange Hill Restaurant se trouve au sommet des collines d'Orange et offre une vue d'Orange County jusqu'à Catalina. L'Orange Hill est un petit bijou découvert avec bonheur dans des collines chéries, tant des habitants que des visiteurs, depuis de nombreuses années.
Toute l'équipe vous souhaite la bienvenue, quelle que l'occasion que vous célébrez : qu'elle soit importante comme un mariage, décontractée comme un brunch entre bons amis ou romantique comme un dîner avec un être cher. Le restaurant propose des cascades, des bassins de carpes koï et une vaste terrasse avec vue sur les lumières étincelantes de la ville. Profitez d'un moment d'évasion et de détente sur la terrasse, avec un verre de vin de la carte des vins primée ou un cocktail artisanal du dynamique O BAR lounge. L'Orange Hill met fièrement de l'avant des ingrédients de saison de haute qualité et des produits locaux. Il sert des steaks de catégorie USDA parfaitement vieillis pendant 28 jours, des chateaubriands et sa spécialité, le bar du Chili mariné au miso.
Veuillez contacter le restaurant pour les réservations de plus de 20 personnes, son équipe pourra voir ce qui est possible pour vous accueillir.
L'Orange County Mining Company vous accueille dans un cadre rustique, décontracté et relaxant typique d'un bar-steakhouse américain. Des viandes, de la volaille et des fruits de mer de qualité. Des soupes copieuses, des produits frais et des desserts riches. Un choix de vins éclectique et de nouveaux cocktails classiques. Accordez-vous un moment de détente et profitez de la vue incroyable sur le monde depuis l'emplacement en altitude du restaurant. Vous vous sentirez mieux que jamais !
Bosscat Kitchen & Libations perfectly meshes upscale and casual dining with an expansive whiskey selection and unique offering of American comfort food. It offers high energy, open spaced concepts to promote a lively dining experience. With the rustic industrial aesthetic, brick metal and barrels are prevalent in the space. One of its best attractions is the famous whiskey room, that houses hundreds of whiskies from several countries. From high end whiskies like Pappy Van Winkle, to a shot of Jameson & Coors Light, there is something here for everyone's taste; and Bosscat prides itself on being this type of environment. New flavors and recipes are often brought into the kitchen. All cooks on staff are encouraged to brainstorm and eat with the executive chef, Peter Petro. This collaborative process is the foundation of their culinary art. Encouraging and fostering new ideas with seasonal produce, meats and spices fosters the fun and unique dining experience they so strongly emulate.
Inspired by Chef Michael Reed and his garden 🌱, we are thrilled to announce that Poppy & Seed is open soon at the Anaheim Packing District. Our new greenhouse restaurant features chef-driven American small plates with a unique, elevated twist, seasonal menu and farm-fresh ingredients. 🌽🥕
Top of The V, 12th floor rooftop setting provides spectacular views where guests can enjoy SoCal’s year-round beautiful weather as well as features an exhibition kitchen, private dining room, pool and a stunning outdoor dining terrace with fire pits. We embrace culinary influences throughout Spain and love to introduce guests to new techniques and flavors. To accompany the menu is a Spanish-influenced beverage program and modern classics, resulting in an effortlessly cool craft cocktail bar. Our bar’s feature 20 taps that pour local craft beers from across California, and the wine list features bottles from Spain, California, Oregon and the Old World.