Le Bymark est le nouveau restaurant de Mark McEwan (de North 44). Le niveau du hall comporte la salle à manger principale avec 3 salles privées, chacune pouvant accueillir 14 personnes. Le menu du Bymark affiche une touche contemporaine sur fond de cuisine classique.
Toronto’s first outpost of the iconic L’Avenue is the go-to spot for brunch and breakfast. Reservations are available Monday to Friday by calling 416-722-8678 or emailing info@lavenuetoronto.ca. For Saturday, Sunday, and holidays, please come in-person to add your name to the waitlist and get ready to enjoy the L’Avenue experience that turns every meal into a celebration.
Welcome to Toronto’s best and most vibrant restaurant and bar! Open from breakfast to last call; our kitchen + bar serves brunch, lunch, dinner, and late-night cravings.Indulge in incredible appetizers, pasta dishes, pizzas, shareable platters, steaks, and a top-tier selection of wine bottles. Sip on signature cocktails, premium spirits, refreshing mocktails, and Toronto’s best beer selection.Enjoy sunny patio vibes with CN Tower views and our beautiful interior space. Fox on John is your go-to for birthdays, anniversaries, events, and special occasions, with bottle service, live entertainment, and a vibrant nightlife scene after 9 PM with drinks from $5.95 and live DJs.We're minutes from Rogers Centre, perfect for pre- and post-theatre meals and game-day drinks.Join us for our Daily Brunch from 9 AM - 4 PM daily, Happy Hour from 1 - 7 PM on weekdays and 9 PM until late daily. Don’t miss the all-inclusive bottomless brunch every weekend from 9 AM - 4 PM. See you at Fox on John!
Welcome to Old Mill Toronto Dining Room! We are open for Weekday and Weekend Dining — both Lunch and Dinner serving a la Carte and our signature Buffet. We host a Jazz Series on select Friday nights together with our Dinner & Dancing Series on select Saturday nights. Tickets Below. We are located in Toronto’s beautiful and lush West End. Steps away from Old Mill TTC Subway Station with convenient parking across the street from our Dining Room. If you are looking to reserve Afternoon Tea please follow this link: https://www.opentable.ca/r/afternoon-tea-at-old-mill-toronto-etobicoke At this time our Hostess desk is open Thursday through to Sunday – we may not be able to return calls before those open hours.Join us during these service times:Thursday and FridayLunch Service 12pm – 2:30pm (a la Carte)Dinner Service 6pm – 8:30pm (a la Carte)Saturday and Sunday: Brunch Service 10:30am – 2:30pm (Buffet)Dinner Service 6pm – 8:30pm (a la Carte)
Welcome to Trios Bistro! Featuring craft cocktails, Ontario craft beer, and a menu perfect for meals, snacks and sharing. Steps away from CF Toronto Eaton Centre, Yonge Dundas Square and Nathan Philips Square. We are adhering to enhanced COVID-19 protocols to keep everyone safe
L’innovante "Cuisine de Toronto" du chef exécutif Loseto est consacrée à la nourriture saisonnière, naturelle, locale et durable provenant des marchés de la ville. "Cela signifie que la nourriture est inspirée non seulement par les saisons, mais aussi par la variété de produits provenant de nombreuses cultures différentes à travers le monde», dit Loseto. Ce principe de la variété fraîche et éclectique est servi à votre table sur George.
Sorrel restaurant est au service des quartiers Yorkville et Rosedale depuis 2010. Cuisine française-méditerranéenne avec un accent sur les fruits de mer et des huîtres fraîches.
Situé dans l'un des hôtels les plus prestigieux de Toronto, le King Edward, le Victoria's est un endroit prisé des amateurs de théâtre et pour les brunchs d'affaires. Depuis près de 17 ans, le chef exécutif Daniel Schick propose une cuisine gastronomique délicieuse et toujours inventive à la clientèle du King Edward. Le chef fusionne des éléments traditionnels et contemporains dans ses préparatifs, en intégrant des ingrédients locaux de saison avec des méthodes de cuisson classiques.
Situé sur le côté nord-est de Bay and Bloor, Planta est le dernier-né d’ Hospitality Group Chase. L’équipe est très heureuse de vous apporter un menu entièrement à base de plante, et pour diriger cette expérience culinaire, ils ont établi un partenariat avec le talentueux chef David Lee. Le menu est décontracté, social et servi dans un environnement frais et rafraîchissant. Toute l’équipe est impatiente de vous présenter le nouveau membre de la famille. #VivaLaPlanta