*Brunch hours are on a walk-in basis only. Thank you for your cooperation & support during this time!Cocina de Barrio by Chef Jose J. FloresBienvenidos a Cocina de Barrio, the newest modern-urban Mexican restaurant located in Hillcrest, San Diego! We are proud to feature the culinary richness of Oaxaca as well as other Mexican regions. Stop by and enjoy our bar stocked with plenty tequila and mezcal selections, MUCHA cerveza, and wines sourced from Valle Guadalupe. Don't forget to join us during our weekend brunch (where we add a Mexican kick) and our happy hour every Tuesday-Friday from 3-5pm! Stay Chido!
Common Stock is a casually sophisticated neighborhood restaurant + cocktail bar, where approachable nostalgic plates are prepared from scratch with obsessively sourced ingredients.
Inauguré en novembre 2010 et situé au cœur du quartier de Hillcrest, le bistrot Au Revoir est le dernier restaurant de la famille Mastellone a avoir ouvert ses portes après l'Arrivederci, l'Il Postino, le Buon Appetito, etc etc). Ce bistrot parisien français typique, est doté d'une ambiance décontractée et d'une atmosphère qui vous transporte directement au sommet de la Tour Eiffel. Sa cuisine française maison est élaborée à base de produits bon marché, d'une dose de tradition, d'une once de cuisine française moderne inspirée de différentes régions et d'une grosse pincée d'amour prodiguée par notre chef Dédé et son équipe. Parmi les spécialités de la maison figurent les « les escargots », « la soupe à l'oignon », « le bœuf bourguignon », « le coq au vin» » et « les cuisses de grenouilles »...Et voilà !
NOLA on 5th brings the flavors and spirit of New Orleans dining to San Diego. You will find a casual bar and outdoor patio downstairs, with a more upscale experience in our upstairs room overlooking bustling 5th Avenue in San Diego's famous Hillcrest neighborhood. We've been featured on Food Network's Diners, Drive-Ins and Dives, as well as on A&E and The Travel Channel.Chef Andrew Boyer, a long-time New Orleans resident, has left no detail untouched in our food, from ingredients to presentation. You will find all of the traditional NOLA favorites here like jambalaya, gumbo, po'boys, red beans and rice, and more. We fly our bread in from Leidenheimer's bakery in Louisiana, and we'd love to serve you a delicious Abita beer with your meal. And while they are in season, be sure to stop by for one of our Louisiana crawfish boils, which are some of our busiest and most fun days of the year.
Le bistrot mexicain Ortega's propose les saveurs authentiques de Puerto Nuevo. Goûtez au homard et au guacamole à la façon de Baja tout en dégustant une splendide margarita à la grenade. Profitez d'un souper dans le restaurant ou pour une soirée plus énergique, soupez au bar - La Cantina. D'autres saveurs comprennent le Huachinango en croûte avec bananes, le steak de bœuf de Kobe et le poulet mole. Nouvellement agrandi et conçu pour capturer les traditions festives et les saveurs au bon goût de Puerto Nuevo.
Ever had a Danish meal ?We welcome you to Taste of Denmark. We are excited to offer you a culinary trip to Denmark. Have a seat on the dog friendly patio or retreat to our indoor setting with dimmed lights. Whatever the occasion you can be sure to experience our warm hospitality known as “hygge” accompanied by the Taste of Denmark treats, light dishes and hearty comfort food. Gluten free dishes, vegetarian options and a fantastic beverage menu, we stand ready to give you memorable dining experience.You will find Taste of Denmark convenient located in Hillcrest close to the airport and balboa park.
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.We are pleased to EXTEND our Enchanted Oasis Experience, which now ends on Saturday, November 2nd!Visit our website for additional information under "Happenings."Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their grandiose seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website!
Le Kettner Exchange possède uniquement une terrasse sur le toit du Little Italy et offre une vue imprenable sur le port. Il propose une cuisine américaine avant-gardiste préparée par le chef, acclamé par la critique, Brian Redzikowski, et habilement pensée par Steven Tuttle.
L'établissement sert le déjeuner en semaine, le dîner, le souper et le brunch. Cette « table européenne » propose des plats de saison, des tartes fraîches maison et des cocktails à base de produits locaux. Il dispose d'un bar complet, d'une carte des vins conviviale, d'une salle à manger extérieure, d'un bar avec comptoir, d'un self et d'une salle à manger. Chariot à cocktail pour les cocktails spéciaux et hors-d'œuvre servis sur un plateau de 2 mètres. Bon appétit !
Le Coasterra propose une cuisine régionale mexicaine moderne, conçue par la partenaire et chef exécutive Deborah Scott. Chacune des salles à manger offre une vue spectaculaire de San Diego. Prenez place dans une salle à manger munie de fenêtres du sol au plafond, vous permettant de contempler la baie, ou savourez votre souper à l'extérieur tout en dégustant un breuvage préféré de la chef Deborah, la margarita Rosemary.
Les réservations sont acceptées pour les tables situées à l'intérieur exclusivement. Les places à l'extérieur seront allouées au premier arrivé.