Perry's in Novato is following the same combination of all-American favorite fare and comfortable, welcoming service that Perry’s first made a San Francisco hallmark in 1969. The décor is warm – featuring the trademark blue and white checked table cloths and a rich mahogany bar.Perry’s is known today, as much as ever, for its classic American food, its warm personable service and its fun, bustling bar. Perry’s traditional yet innovative menu includes a wide variety of sandwiches, salads, pastas, steaks and grilled fresh fish.
the Marin edition of Amelie with large patio, enjoy our baked organic French goods: croissant baguette tarte our french chef prepares a farm to table brunch, lunch and dinnerand a wine list curated by French sommelier and winemaker offering many options by the glass and bottle with a focus on French wine
The Monk’s Kettle Terra Linda is a neighborhood tavern and bottle shop, offering upscale pub fare, a broad and balanced craft beer list, and a smaller food-friendly wine list. A place where all are welcome, where the mission is simply to create a place people want to be. Featured on Check Please, Bay Area. And also named as one of the Best Burgers and Best Fried Chicken Sandwiches in the Bay Area.For reservations of 8 or more, please email Christian@monkskettle.com.
Un point culminant du Club Restaurant est la nourriture haut de gamme préparée par le chef Tim Harman, servie dans une spacieuse salle à manger ou une terrasse côté jardin. C'est l'endroit idéal pour une réunion d'affaires ou pour le plaisir d'être en famille. Erick Jensen est celui qui dirige de façon créative l'alimentation et les boissons. Le restaurant The Club bourdonne tous les jours pendant le dîner et le souper, en plus de proposer un brunch le samedi et le dimanche. Des petits plats aux soupers complets, vous serez ravis par la sélection du menu gastronomique et l'hospitalité de l'établissement. La salle à manger intérieure peut accueillir 120 personnes confortablement. Détendez-vous dans la lueur ambiante du foyer pendant l'automne et l'hiver. Le bar propose la plus grande sélection de scotchs et de vodkas de première qualité de Marin, et plus de 31 choix de vins au verre. La terrasse peut accueillir 100 personnes, pour un repas al fresco dans un charmant jardin bordé de roses. Le restaurant accueille des groupes à tous les mois, des réceptions de tournois de golf et plus encore. Venez pour le dîner ou le souper et essayez les salades appétissantes, les plats du jour, les copieuses pâtes ou les steaks tout simplement incroyables.