Previously known as BBQWhiskyBeer back in our pop-up days, we have continued to cook using smokers, a charcoal oven and over fire on a grill. The menu takes influence from barbecue all over the world, smoking, roasting, charring and grilling, inspired by the smoked meats of great American pit masters; but cooked with a Modern British touch. Alongside the barbecue we are renowned for our incredible burgers - particularly our Burger of the Month (BOTM) which, as you can guess, changes every month. We also offer vegetarian and vegan options for our barbecue and burgers, and have incredible value mid-week offers to tempt you out on a Monday night!
Sakura Yakiniku is proud to be the first Japanese restaurant that provides an authentic smokeless barbecue restaurant by Hampton Court, Surrey, just a short walk from the historic Hampton Court Palace. The most unique feature of YAKINIKU is that the meat will come to you RAW! You get to grill it all by yourself. We have a selection of traditional and complementary dishes to suit all including imported Japanese top grade WAGYU beef, British premium steak beef, chicken, pork, seafood, and a selection of vegetables, with our special home-made sauce.We only want the best, so our grills are imported all the way from Japan. The best part of this is that with their unique cutting-edge technology alongside the down draft vent system, the smoke is sucked under the table and away from our guests so the grill is smokeless. This minimises the smokiness associated with similar grills allowing you to enjoy your dining experience at Sakura Yakiniku.
Blacklock est une version moderne du grand chophouse britannique. Installé dans une ancienne maison close, il a sélectionné pour vous la meilleure viande du pays produite par l'agriculteur et boucher récompensé Philip Warren de Cornwall. Il cuisine avec la plus grande simplicité des côtelettes sur un authentique grill au charbon de bois avec l'aide d'anciens fers à repasser Blacklock, le tout accompagné de cocktails à 5 GBP et de vin à la tireuse dans ce paradis souterrain atmosphérique de l'entrecôte. Le dimanche, attablez-vous pour le traditionnel rôti dominical britannique qui rivalise en saveurs avec celui de votre maman.
Réservations :
Du lundi au vendredi :
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre se font de midi à 15h00 et de 17h00 à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le samedi : le restaurant vous accueille de midi à 23h00.
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre sont de midi à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le dimanche : le restaurant est ouvert de midi à 17h30.
Les réservations (pour un petit ou grand nombre de personnes) se font toute la journée.
A unique butcher driven Korean Steakhouse in the heart of Kensington. Come to KGK and immerse yourself into K-BBQ while we take you on a wild journey through Hwayo cocktails, marinated kalbi, and squid game inspired desserts. At KGK, all of our cuts of steak are dry aged for a minimum of 30 days inhouse. We pair our cuts with homemade sauces and traditional Korean side dishes to create a harmonious balance.
Casual Japanese BBQ where you can order a selection of meat/seafood/Vegetables and grill it yourself!We use smokeless table grills with smoke extractor which keeps the strong smell of the BBQ off your clothes! Also, the air is circulated by the extractor, it helps to have clean air.We are welcoming all kinds of parties from single customers to group up to 25. As well as our BBQ menu, we have prepared a variety of starters to start off your experience. Visa and Master Card is available.*Please be advised that tables are available for 90min (60min for 1 person) for Lunch time and for Dinner, a maximum of 1 hour for 1 person, 1.5 hours for 2 persons and 2 hours for 3 to 6 persons. If you book for more than 7 people, please contact us directly for your table reservation and tell us how long you would like to enjoy our wonderful meals!***Safety precautions***Cleaning & SanitisingCommon areas deep cleaned dailyContactless payment availableSick staff prohibited in the workplace
BBQ & Lobstershack (barbecue et restaurant de homards). Le Big Easy Covent Garden est un point de repère local à Londres avec une clientèle internationale. Dégustez du barbecue fumé maison, des homards frais importés, des biftecks et des margaritas accompagnées de la musique.
Fondé il y a plus de 20 ans, le légendaire Big Easy Barbecue and Lobstershack combine le meilleur de la cuisine américaine faite en utilisant des ingrédients de qualité avec une impressionnante carte des vins, margaritas givrés et de la musique entraînante en direct à tous les soirs.
Célèbre pour ses homards du Maine de premier choix, Big Easy offre jusqu'à 6 livres de ce précieux crustacé accompagné d'un cocktail de homard, petits pains au four, le tout à un prix incroyable. Ils ont envoyé leurs experts pêcher au chalut le long de la côte atlantique pour les meilleurs et les plus savoureux fruits de mer les livrant directement au coeur de Chelsea à tous les jours, permettant aux clients de déguster des crevettes géantes rôties sur le grill, du crabe de l'Atlantique et de la chaudrée de palourdes de la Nouvelle Angleterre. Attendez-vous aussi à des steaks de Longhorns vieillis de 21 jours, reconnus pour leur viande maigre, goûteuse et persillée, ainsi que des fajitas, des ailes de poulet vaudou et des côtes de boeuf viandeuses fumées maison badigeonnées d'une sauce barbecue spéciale.
Avec une atmosphère bourdonnante, d'énormes portions et des cocktails fantastiques, il est impossible de ne pas s'y amuser.
Goldies’ menu focuses on the use of a wood-fired grill, with a selection of small and large plates connected by rich, smoky flavours. Highlights include a Merguez Scotch Egg with harissa mayonnaise, Marinated Baby Chicken with smoked yoghurt, and Grilled Wild Mushrooms, Baby Leek, and a confit egg yolk. In a nod to the founders’ French roots, variations of the iconic Frites are the signature of the restaurant, which are hand-cut and twice-cooked, in either beef dripping or vegetable oil.The design of the space is centred on the expertise of wood-fired cooking, with kitchen counter seating to create a dramatic dining experience for guests. The interiors are cosy, with contemporary decoration, terracotta warm tones and a groovy musical atmosphere. Goldies features a noteworthy terrace that fits 30 guests.
Beneath Broadwick Street you will find Soho’s original smokehouse. Known for meat, mezcal, tacos and good vibes, temper is centred around a giant fire pit, with a mix of counter dining to watch our chefs in action and leather booths for feasting.Meat is bought in from English farms, aged in-house then butchered by our team and cooked over fire, served in corn tacos or on house-made parathas.There’s also a legendary Sunday roast and Saturday bottomless brunch on offer, plus space for big groups and special occasions.