Venez découvrir l'ambiance authentique d'un steakhouse au London’s Grosvenor House sur Park Lane. Le restaurant propose une sélection de bœuf de qualité USDA vieilli et découpé à la main, grillé à la perfection, des salades croustillantes, des fruits de mer frais, ainsi que de succulents desserts, le tout accompagné par de grands vins.
Grâce au baril d'avant la Prohibition et aux bourbons provenant de différents fûts, tout le monde, connaisseurs ou novices, trouvera son bonheur. Participez également à une séance de dégustation novatrice. Avec le baril de 11 ans de Jin Beam (directement récupéré à la distillerie de Jim Beam, à Clermont, dans le Kentucky), vous savourerez une saveur véritablement unique que vous ne retrouverez nulle part ailleurs.
Rendez-vous au JW Steakhouse pour déguster le meilleur steak de la ville !
Angus Steakhouse Paddington is the place to go if you’re craving a juicy steak or breakfast. First established in 1968 and now with branches across central London, Angus Steakhouse has over 50 years of experience and undeniable expertise in grilled steaks and American-style BBQ. Top-quality ingredients ensure flavor in every bite, with Aberdeen Angus beef from the Las Pampas region of South America driving the menu. Beyond the tender steaks, guests can also expect ribs, chicken, fish, and vegetarian dishes. With its welcoming atmosphere and cheerful, attentive staff, Angus Steakhouse Paddington is a neighborhood gem, and landmark on Praed Street, located next to Paddington Tube Station, and opposite the Railway Station. Popular in the area, especially with families, tourists, and residents, reservations are recommended. London’s original Steakhouse boasts five restaurants situated in prime locations across London; Piccadilly Circus, Leicester Square, Oxford Circus, and Bond Street.
Bienvenue au Steak & Lobster Bloomsbury : le menu est déjà indiqué dans le nom. Le restaurant a fait le choix de peaufiner son menu. Avec moins de plats, il peut désormais se consacrer à parfaire ce qu'il fait de mieux : l'entrecôte de 300 g vieillie à sec et le homard frais entier servi en demi-coque. Le restaurant est convivial, ludique, moderne et élégant. Le chic sans les fioritures. Venez voir par vous-même ! Il n'y a qu'une seule règle : ne pas demander le plat du jour (il n'y en a pas). Le Steak and Lobster Warren Street, situé au bas de Tottenham Court Road et à proximité des gares d'Euston et King's Cross, se prête au divertissement avant une soirée londonienne. Vous pourrez y savourer un repas avant de partir en ville.
After some time off to recharge, Boxcar New Quebec Street is back open with a new look, menu and vibe.A timeless eating and drinking den with cooking centred around the wood grill. Boxcar’s menu is packed with ingredients sourced daily from suppliers at London’s markets as well as Natoora, Shrub, Henderson Seafood, Walter Rose & Sons and many other likeminded producers. After an extensive refurbishment diners can expect generous, creative dishes and perfectly paired drinks – served in comfortable, classic surroundings with a redesigned al fresco area ad intimate chefs table.
Beneath Broadwick Street you will find Soho’s original smokehouse. Known for meat, mezcal, tacos and good vibes, temper is centred around a giant fire pit, with a mix of counter dining to watch our chefs in action and leather booths for feasting.Meat is bought in from English farms, aged in-house then butchered by our team and cooked over fire, served in corn tacos or on house-made parathas.There’s also a legendary Sunday roast and Saturday bottomless brunch on offer, plus space for big groups and special occasions.
Boga Steak & Grill provides an amazing experience of food for meat lovers, and grill aficionados. The whole experience from start to finish is an event.
Angus Steakhouse Oxford Circus is the place to go if you’re craving juicy steak in Soho. First established in 1968 and now with a handful of branches around London, Angus Steakhouse has over 50 years of experience and undeniable expertise in grilled steaks and American-style BBQ. Top-quality ingredients ensures flavour in every bite, with Aberdeen Angus beef from the Las Pampas region of South America driving the menu. Beyond the tender steaks, guests can also expect ribs, chicken, fish, and vegetarian dishes. With its welcoming atmosphere and cheerful, attentive staff, Angus Steakhouse Oxford Circus is a culinary gem, tucked away on Argyll Street, and located next to Oxford Circus tube station. Popular in the area, especially with shoppers, and families, advance reservations are highly recommended.London’s original Steakhouse, boasting five restaurants situated in prime locations across London; Piccadilly Circus, Leicester Square, Oxford Circus, Bond Street, and Paddington.
Angus Steakhouse Bond Street is the place to go if you’re craving juicy steak on Oxford Street. First established in 1968 and now with a handful of branches around London, Angus Steakhouse has over 50 years of experience and undeniable expertise in grilled steaks and American-style BBQ. Top-quality ingredients ensure flavour in every bite, with Aberdeen Angus beef from the Las Pampas region of South America driving the menu. Beyond the tender steaks, guests can also expect ribs, chicken, fish, and vegetarian dishes. With its welcoming atmosphere and cheerful, attentive staff, Angus Steakhouse Bond Street is a hidden gem, tucked away on Woodstock Street, and located near Bond Street tube station. Popular in the area, especially with shoppers, office workers, and families, advance reservations are recommended. London’s original steakhouse boasts five restaurants situated in prime locations across London; Piccadilly Circus, Leicester Square, Oxford Circus, Bond Street, and Paddington.
Goodman est une interprétation unique britannique d'un grill new yorkais, offrant le meilleur boeuf provenant des deux côtés de l'Atlantique. La plupart des viandes que nous servons dans notre restaurant Mayfair provient de troupeaux nourris au maïs provenant du Nebraska et approuvés USDA, mais nous nous approvisionnons aussi dans le Lake District où plusieurs races rares sont accessibles telles que les Belted Galloway, Shorthorn et les Longhorn. Nos autres steaks incluent également du boeuf australien nourri au grain, ainsi que du boeuf Wagyu du Japon et du Chili. Chaque steak sur notre ardoise a été vieilli à sec sur place - c'est le meilleur moyen de concentrer la saveur - puis cuit sur charbon de bois. Pour accompagner votre steak, une collection de vins rouges américains, amassée au fil des ans vous est proposée - nous savons que c'est la meilleure façon de mettre en valeur la viande rouge. Le restaurant de Mayfair est situé juste à côté de Regent Street.
Doté d'une belle et moderne salle de dégustation, d'un bar contemporain et d'un restaurant décadent pouvant accueillir 150 personnes, le Gaucho Charlotte Street se fond à merveille dans son environnement créatif et éclectique.