Located in the heart of Middle Township, George’s Place Court House is the second GP location opened by the Kara Restaurant Group. Since 2017, our location has served the same cuisine you know and love from our original Cape May restaurant. Stop by for fresh, flavorful food & plentiful portions.Open Year Round | Breakfast, Lunch, & DinnerBYOB | Cash & Credit Accepted | Family-Friendly
Every day dining with a relaxed, coastal vibe SAX offers a delectable every day indoor dining experience with eclectic fireside menus for breakfast, dinner and drinks. Designed with comfort and relaxation in mind, SAX menus are perfect for any meal or gathering. This coastal experience paired with a warm and welcoming atmosphere, offers a feeling of home for casual, family-friendly dining throughout of year.With extensive appetizer selections including buffalo shrimp, bruschetta, fried calamari, steamed clams and truffle mac ‘n’ cheese in addition to homemade flat-breads and SAX’s signature cornbread, a classic comfort food, guests can indulge in a variety of starters or pair them with a favorite entree and dessert.
Le Café Loren a ouvert ses portes en 1978. Il propose une cuisine raffinée dans une ambiance balnéaire décontractée et élégante. Son menu suit le rythme des tendances culinaires américaines depuis presque 40 ans. Au fil des ans, la forte influence française a cédé la place à une cuisine américaine, hybride de styles, de méthodes et d'ingrédients du monde entier. La meilleure description du menu serait « cuisine américaine de la côte ». Américaine en raison de la diversité des préparations et de la côte en raison de l'accent mis sur les fruits de mer. Mais les amateurs de viande ne sont pas oubliés et vous pourrez déguster de l'agneau, du veau, du bœuf ainsi que du porc superbement accommodés. Le chef/propriétaire Stephen Serano a travailllé avec certains des meilleurs cuisiniers au monde, notamment trois ans à New York avec le célèbre chef Gordon Ramsay. Il apporte cette expérience à sa cuisine et y ajoute une touche d'originalité créative, notamment avec ses desserts maison et ses plats du jour originaux. En hiver, il donne des cours à l'Atlantic County Community College.