A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
Fire led modern European cooking, served in a warm vibrant dining room. Reservations open on the 1st of each month for the following month, for groups up to 6 guests. Bookings for January will open on the 1st of December at 10am. For larger groups please email bookings@theparakeetpub.com. We serve our A la Carte menu Monday to Saturday, and Roasts on Sundays.
The Pig and Butcher opened its doors in 2012 and has become a bit of an Islington institution. A laid back country style pub with a stunning private dining room and honest cooking showcasing the best farms in the UK. In the bar we serve craft beers, wine from family-owned vineyards only, aperitif cocktails and a selection of local hand pulled ales.
The Drapers Arms est un charmant pub de 1830 situé dans un quartier résidentiel d'Islington.
Tout comme un pub, l'endroit est idéal pour prendre une bière tranquillement ou encore pour une soirée spéciale entre amis. L'endroit détient une atmosphère décontractée et relaxante et vous offre un service de qualité. Vous aurez le choix entre une exhaustive sélection de bières authentiques et de vins soigneusement choisis, ainsi que des spiritueux et des boissons gazeuses.
Leur nourriture est fraîchement préparée et leur menu change tous les jours et selon les saisons. D'ailleurs, le restaurant est très fier d'avoir reçu un « Bib Gourmand » par Michelin pour « Good food at affordable prices ».
Leur salle à manger à l'étage peut accueillir des mariages, des baptêmes et d'autres événements spéciaux et est parmi les plus belles options de locations privées à Londres.
The Princess of Shoreditch is a renowned and critically acclaimed 2 AA Rosette gastropub based in the heart of Shoreditch.We are serving a seasonal menu focused on British provenance; paired with a fantastic selection of wines, craft beers, ales.
The Smokehouse is a renowned and critically acclaimed restaurant based in Islington serving smoked meat and BBQ.We believe in our product and buy meat direct from the farm and butcher it on site, we receive our fish from small day boats from the south coast of England and only use the best produce available.We serve a wide selection of great British and European beers/Ales as well as specialised wines bought only from family-run vineyards.
The Hemingway is a good quality pub that serves delicious no-nonsense grub.You can see every dish being made to order in our open plan kitchen- no soggy microwaved frozen meals here! We take great care in sourcing our produce direct from the best suppliers both locally and abroad. Our menu is a mix of classic crowd pleasers and regularly changing seasonal dishes, which means you'll always find something to tempt your taste buds (even if you're in every day!).We are a pub, not a cocktail bar and while we make a blinding Bloody Mary, and will happily mix you an Aperol Spritz or Negroni, we don't do Pina Coladas. That said, we are extremely proud of our wide range of spirits from around the globe, which (where possible) we offer at affordable prices. The wine list has been chosen to provide a simple but high quality selection that goes as well with our food as it does with some good company.
Bienvenue au Bull de Brentwood ! Vous serez accueilli chaleureusement dans ce pub gastronomique très confortable à l’ambiance conviviale. La famille qui gère et exploite ce restaurant travaille avec passion afin de proposer à sa clientèle une gamme de produits faits maison, et élaborés à partir d’ingrédients de qualité, comme par exemple les rares viandes de race, qui vous surprendront par leur saveur. La production locale est privilégiée. Le menu change au gré des saisons et les portions sont généreuses. Les divers plats du jour changent chaque semaine. La carte des vins est vraiment large, vous y trouverez à coup sûr ce que vous cherchez. Ajoutez à cela un personnel très accueillant et à votre écoute. Le restaurant dispose d’un menu à la carte. Pour les petites faims, le bar vous propose des alternatives plus légères. Sachez que chaque dimanche, vous pouvez venir tester un menu unique incluant toujours un très bon rôti en guise de plat principal. En plus du restaurant superbement décoré, l’établissement dispose d’un bar lounge très confortable, ainsi que d’un petit jardin extérieur équipé d’une aire de jeux pour les enfants. Les divers espaces sont accessibles librement, que ce soit pour se détendre autour d’un verre entre amis ou pour déguster un des meilleurs plats disponibles ! Venez sans plus attendre, vous ne serez pas déçu !
Bienvenue à La Wilmington, une maison publique cotée datant du 19ème siècle, située au cœur de Clerkenwell. Ici, l'honnêteté et la qualité de la nourriture sont un objectif. On tente de l'atteindre en mettant l'accent sur l'imagination dans la préparation d'une cuisine britannique moderne, en utilisant des produits frais provenant de fournisseurs locaux. Les menus changent tous les mois pour refléter la disponibilité des produits. Les plats de signature sont: les côtes de boeuf braisées 6h pour deux, la joue de bœuf braisée à la sauce Worcestershire, servie dans un pain brioché avec des frites coupées à la main et de la sauce. Les boissons célèbrent aussi l'esprit d'entreprise, avec 14 fûts de bières et de cidres, et 5 ales qui changent, avec une emphase mise sur les producteurs de Londres. Parmi les éléments qui ressortent de la liste des vins se trouvent entre autres le Gamay "Thirst" avec une teinte de rose vibrant, mais des arômes de fraises et de canneberges, ou le Gifford's Hall Bacchus Vintage de Suffolk, en Angleterre, un beau mariage de Riesling et de Sylvaner. Cette variété a une qualité distinctive aromatique, légèrement siliceuse, parce que chaque saison apporte sa propre individualité.