Installé depuis longtemps dans le village de Bexley, le Ferrari's est le premier restaurant italien de la région. Il s'est construit une solide réputation grâce à ses délicieuses spécialités et ses vins d'inspiration italienne, ainsi qu'à son accueil chaleureux et convivial. Récemment rénové sur une note italienne, il est désormais orné d'un papier peint italien imprimé à la main et spécialement importé avec un art et un éclairage sur mesure. Venez profiter de son tout nouveau look et vous détendre en dégustant un repas délicieux à un bon prix. Votre sortie à l'italienne n'en sera que plus profitable et abordable !
The Cray offers a luxurious dining experience with an extensive, gourmet menu crafted by renowned chefs, featuring exquisite food and drinks. Our exceptional service and warm hospitality make every visit special. We also cater to wedding and party events, providing elegant spaces and bespoke services. From intimate gatherings to grand celebrations, we ensure every detail is perfect. Join us at The Cray for unforgettable dining, exceptional food and drinks, and memorable event experiences.
Our traditional pub has been stylishly & sympathetically refurbished retaining its charm & period features, some of which date back to medieval times with parts of the building being reported to be over 600 years old. The pub has been re-designed to keep this traditional feel whilst modernising its approach to be the ideal environment for you at different times of the day & tailored to your individual needs.
Chapter One est un restaurant européen moderne situé juste à l'extérieur de Orpington dans le Kent. Il est fermement reconnu comme l'un des meilleurs restaurants du pays, détient quatre rosettes AA et a récemment reçu les titres de 'Restaurant et Chef de l'année' décernés par le Kent Life Food and Drink Awards. Le chef exécutif Andrew McLeish et son équipe ont créé un menu européen moderne et impressionnant, se concentrant sur les merveilleux ingrédients saisonniers et sur une carte des vins qui complémente parfaitement la cuisine raffinée d'Andrew.
Chez Chapter One, offrir une valeur qualité-prix est aussi important que servir de la bonne nourriture. Des soupers de 3 services sont offerts pour £ 39.95 et pour le dîner, le prix correspond à £ 19.95. Un menu plus informel, de type brasserie, est également disponible pour le dîner du lundi au samedi. Les dimanches soir, vous pourrez profiter du menu à la carte pour seulement £ 34,95 - la meilleure façon de terminer votre week-end.
2024: awarded 2 Michelin stars!Trivet derives from the age-old cooking utensil - an iron tripod placed over fire to support a cooking pot or kettle - reflecting the warmth and balance which forms Head Chef Jonny Lake and Master Sommelier Isa Bal’s values for the restaurant, as well as their working relationship.From the very beginning of the creative process, Jonny, Isa and the team think about how food and drink work together. The menu features their explorations of ingredients, dishes and drinks from around the world, inspired by the culinary history and diversity around us. The wine list is set out chronologically, following the historic beginnings of wine to present day, with over 350 wines from classic producers to the New World, as well as acknowledging the root of viti-vinoculture with wines from Georgia, Armenia and Turkey.As well as the welcoming main dining room, Trivet has a terrace, wine bar and private dining space. Monday nights transform into the LaBombe Wine Bar.
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.
The Brush is an all-day Grand Cafe, Soul Music & Cocktail Bar in the heart of Hoxton with a large terrace. The seasonal menu pays homage to the ‘Grand Cafe’ genre, with inspiration taken from cuisines across Europe, offering a modern take on traditional dishes alongside new signatures. Just a short walk from Old Street Station, The Brush is the spot for any moment in the day from breakfast, lunch, dinner or simply a coffee and cocktail in between, a true neighbourhood hub of Hoxton.
The worlds first Zero Waste restaurant, Silo's menu is an expression of natural farming and closed loop cooking, demonstrating quality within sustainability.Situated in Hackney Wick overlooking the River Lea, the restaurant features an open and spacious, relaxed dining room, counter seating around the kitchen and hearth, as well as a private dining room.Awarded with a Green Michelin Star.
Le Public House Garrison est un pub gastronomique animé au cœur de la communauté créative de Bermondsey Street, juste à côté des délices comestibles du Borough Market. Ici, on se sert de l'avantage d'être un restaurant indépendant; de l'intérieur excentriquement inimitable à la liste de vins considérable, en passant par la participation du personnel, on s'assure que tout ce qui est fait respecte les règles du style Garrison. Le lieu est ouvert tous les jours pour le déjeuner, le dîner et le souper. Le menu se concentre sur des produits de saison de leurs fournisseurs artisanaux préférés. En bas, une maison de campagne estivale s'est amourachée d'un hangar de bois pour donner naissance à une salle de cinéma totalement inattendue. Cette salle est disponible en location privée durant la semaine. Les dimanches soirs, elle se transforme toutefois en ciné-club gratuit.
Le Union Street Café présente le charme urbain de l'East End associé à l'élégance italienne. Il propose une atmosphère conviviale, décontractée, chaleureuse et accueillante. Le chef cuisinier italien Davide Degiovanni a conçu un menu influencé par des recettes familiales authentiques ainsi que par les innombrables restaurants étoilés au guide Michelin dans lesquels il a travaillé. Il sert des plats de saison qui changent tous les jours aussi savoureux qu'élégants. Parfait pour tout type d'événement, le Union Street Cafe possède plusieurs espaces disponibles à la location, notamment une salle à manger privée et un bar indépendant unique.