Prairie Star Restaurant and Wine Bar at Santa Ana Golf Club has offered an unforgettable dining experience since 1986. Housed in a renovated 100 year-old adobe ranch house, the warmth and intimacy of Prairie Star is intoxicating. You may absorb the NM Territorial atmosphere of handmade adobe walls, kiva fireplaces and full viga and latilla ceilings while enjoying awe-inspiring and sweeping views of the golf course and the Sandia Mountains.Our culinary team masterfully creates stunning Contemporary New American cuisine with global influences and Executive Chef Myles Lucero changes our menu seasonally to reflect the time and freshest ingredients at hand. Each dish is carefully crafted from the finest ingredients, locally sourced when possible, and organic, sustainable and fair trade items preferred. Prairie Star serves prix fixe menus on major holidays, and you can find details at prairiestarrestaurant.com. We are closed Christmas Day and New Years Day.
Le Blades Bistro, appartenant à des chefs, propose une cuisine innovante internationale connue pour sa cuisine ouverte, son menu de qualité, et un service attentionné dans une ambiance décontractée, champêtre. Les spécialités comprennent le London Steak, les côtelettes d'agneau, le poulet française et les Betteraves rôties garni de fromage de chèvre, les calamars frits et la soupe à l'oignon à la française ainsi que des salades, plats du jour, plats de saison et des desserts faits maison. Les propriétaires se sont engagés à utiliser des ingrédients frais et de soutenir les agriculteurs locaux autant que possible. Optez pour les Wine Diners qui accompagnent chaque plat de vins provenant de partout dans le monde. Bistro Blades est un mélange élégant de classique et éclectique; c'est une oasis de sophistication en plein essor dans les Placitas. Tout découvrir de Blades est encore plus agréable que ce à quoi vous vous attendrez! La salle à manger est raffiné et calme et la cuisine d'exposition est chic. "Par Andrea Lin Pour le Journal ABQ