Avinyó 10 Restaurant is a historical restaurant (founded over 60 years ago) located in the heart of Barcelona, in the famous Gothic Quarter.In the restaurant Avinyó 10, everything turns on the raw material, which we chose with great care, selecting the best products of the season and of the day to manufacture a letter that collects the best products of our land in its maximum expression.We craft the most amazing Catalan dishes, respecting the traditions and adding our own style. Winners of the Certificate of Excellence in 2017 and 2019 on TA.
• Traditional spanish • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
When you cross your door the first thing that surprises us is that the walls are covered by an exhibition of modern art. That in addition to creating a unique environment, offers customers the possibility of acquiring the exhibited works.
Its huge windows allow the diner to be in contact with the city at the same time that, thanks to its warm decoration, enjoy an intimate and cozy environment.
The fusion of a relaxed atmosphere with the exclusive and cordial care that the head of the room and his cameros offer to the client, turn the restaurant into a pleasant and close place for the delight of all the senses.
Su, valencien de naissance et catalan d'adoption, a créé ce restaurant dans l'espoir de transmettre la cuisine traditionnelle valencienne, avec son plat de renommée mondiale, la "Paella", peu après son ouverture, il a obtenu la reconnaissance de Wikipaella, comme conservateur de la recette traditionnelle. et plus tard chez Luxlife, leurs enfants ont rejoint l'aventure, ce qui lui donne un caractère encore plus familier si possible, dans le désir de représenter une cuisine méditerranéenne authentique, c'est pourquoi nous avons incorporé dans notre menu du poisson salé, que nous élaborons de manière traditionnelle. chemin. avec la recette que nous a apporté la culture phénicienne et si profondément ancrée dans nos côtes. ou des plats typiques de l'intérieur, comme le poulet à l'ail ou les pommes de terre à la morue, et pour terminer un bon repas, nos desserts artisanaux, dans lesquels nous avons réussi à les rendre sans gluten, pour que personne ne se sente discriminé, nous l'espérons .