Experience vibrant Soho whilst enjoying quality sushi, grilled sticks and Japanese dishes in a Danish “hygge”-inspired setting. Located on Beak Street beside the bustling shopping district of Carnaby Street – it’s perfect for intimate dinners or lively gatherings.A sushi restaurant - even for those who don't like fish.
Casual Japanese BBQ where you can order a selection of meat/seafood/Vegetables and grill it yourself!We use smokeless table grills with smoke extractor which keeps the strong smell of the BBQ off your clothes! Also, the air is circulated by the extractor, it helps to have clean air.We are welcoming all kinds of parties from single customers to group up to 25. As well as our BBQ menu, we have prepared a variety of starters to start off your experience. Visa and Master Card is available.*Please be advised that tables are available for 90min (60min for 1 person) for Lunch time and for Dinner, a maximum of 1 hour for 1 person, 1.5 hours for 2 persons and 2 hours for 3 to 6 persons. If you book for more than 7 people, please contact us directly for your table reservation and tell us how long you would like to enjoy our wonderful meals!***Safety precautions***Cleaning & SanitisingCommon areas deep cleaned dailyContactless payment availableSick staff prohibited in the workplace
Le Shackfuyu est situé au coeur du quartier de Soho. Il est dirigé par la même équipe des réputés Bone Daddies et Flesh & Buns. Inspiré par la cuisine japonaise yoshoku, un style populaire au Japon d'influence western. Le Shackfuyu sert un menu variant régulièrement et fait pour partager entre convives. Le menu du dîner se compose entre autres d'une variété de petits pains (buns) fourrés « gao bao » et d'à côtés divers.
Le restaurant propose des banquettes et des tables plus intimes pour les couples, une grande table communautaire, une salle à manger classique et une salle pour les événements privées pouvant accueillir jusqu'à 16 personnes.
Specialising in the long-standing tradition of Japanese charcoal cooking.Head Chef Charles Lee has worked in a number of Michelin starred restaurants during his career before arriving at ROBATA. Possessing a strong command of Asian cuisines from across the globe, Chef Lee has devised a menu which shows the diversity of the country’s food, highlighting traditional cooking techniques and contemporary flavours, along with using the best of British produce.ROBATA meaning ‘fireside’ specialises in robata grilled charcoal cooking, a Japanese tradition that was first introduced by ancient fishermen who took boxes of hot coals with them on their boats to warm their food at they gathered their day’s catch. While the cooking method has largely stayed the same, the menu is a modern interpretation of some of Japan’s most prized dishes as well as a number of ROBATA signatures sure to please Western pal
L'Engawa Restaurant est situé dans le prestigieux Ham Yard Hotel. Il propose une cuisine traditionnelle japonaise avec un menu de dégustation de bœuf wagyu et de sushis. Ce restaurant est un véritable ambassadeur du Japon à l'étranger. Toute l'équipe souhaite apporter une expérience culinaire unique et une authentique cuisine japonaise aux Londoniens.
Le groupe Salt est un chef de file de la scène culinaire japonaise, proposant une cuisine à la fois décontracté et haut de gamme. Créé en 2002, le groupe a connu une rapide croissance comme précurseur mondial, grâce à sa compréhension du marché et à l'expérience inoubliable qu'il propose à ses clients.
Sa sélection de 40 restaurants comprend des salles prestigieuses dans des emplacements privilégiés, avec des destinations phares comme Osaka et Tokyo.
Sushi Kyu is a hidden gem located in the heart of Soho, London. As a sister restaurant of Cubé, it offers a unique and intimate dining experience with only 10 seats. The chefs at Sushi Kyu are all rigorously trained at Cubé under head Chef Mogi, to develop them into sushi chefs of the highest calibre. Our commitment to quality is evident in the ingredients we choose, the preparation of our dishes, and the service we provide. We hope you will join us to indulge in the finest sushi and sashimi, paired with a selection of carefully curated drinks, all supervised by our expert team. Join us for a luxurious experience at Sushi Kyu.
Highest A5 Grade Japanese WAGYUThe ultimate WAGYU feastYakinikuFirst experience of its kind in LondonExquisite serviceCharcoal grillLocated in the heart of Soho we are dedicated to delivering a unique gourmet WAGYU cuisine experience, meticulously prepared by our executive chef Masatada Ogata. Top quality delicious WAGYU beef, Kamameshi rice and London IWC Gold Awarded Japanese Ginjo Masuizumi sake all served to you by our highly trained grillers. Due to the limited amount of seats, for single diners we would kindly ask to call the restaurant for the availability.Due to grilling on an open fire, unfortunately we do not allow children below the age of 6.
Lorsque les restaurants font un bond vers le futur, c'est normalement Londres qui ouvre la voie. Les menus conventionnels et les tablettes de commande ne sont plus de mise. Chez Inamo, le menu est projeté sur votre table évoquant l'ère spatiale. Utilisez l'écran tactile pour passer votre commande, choisir une nappe, et même jouer à Battleships. Chef de Jon Claro préside le menu pan-asiatique avec une grande sélection de sushi et de sashimi; des tapas asiatiques tels que les bébés crevettes croustillantes et le tataki au boeuf; et des classiques Inamo comme le faux-filet cuit sur pierres chaudes, la morue noire au miso épicé et l'agneau coréen. Veuillez noter que chacun des plats vous sera servi dès qu'il est prêt et qu'ils sont destinés à être partagés. Dégustez des cocktails à thématique orientale dans l'élégant bar.
Idéal pour un premier rendez-vous, un repas en famille avec les enfants, dîner avec des amis ou juste pour prendre une bouchée après le travail, Inamo ne manque jamais d'impressionner. Pour les événements spéciaux, vous pouvez même personnaliser les surfaces de table et vous mangerez avec vos propres images; s'il vous plaît contacter inamo pour en savoir davantage.
Bar des Prés Mayfair is chef Cyril Lignac's first international opening; an evolved version of his original restaurant in the Saint-Germain neighbourhood restaurant in Paris. Behind the deep blue facade, a chic, charming space spread across two floors. The restaurant boasts a cosy ambience, take a seat within the velvet booths, or at the Italian Giallo Real marble counter, where our expert Bar team combine Parisian signatures with London favourites. Taking inspiration from the esteemed restaurant in Paris; Chef Cyril Lignac’s menu has seasonality at its core, effortlessly combining French know-how with modern Japanese individuality and techniques. Nestled below the restaurant, the Lounge provides a vibrant space for pre or post-dinner gatherings and casual suppers, with a live DJ performing every Thursday – Saturday from 6pm.