Founded in 2006, MoCA formed a philosophy of dining and cuisine guided by the dynamic balance between the cherished traditions of Asian cultures, with thousands of years of history, and the universally human spirit of innovation that is nourished best by these great traditions. The name “MoCA” comes from “Modern Concept of Culinary Arts.” The MoCA team approaches cooking as an artistic endeavor, devoted to presenting modern, healthy dishes with artistic principles of color, fragrance, balance, and overall presentation.
Le Blackstone Steakhouse est un excellent choix si vous souhaitez déguster une sélection unique de steak affinés à sec de première qualité et les fruits de mer les plus frais. Vous pourrez également profiter d'un bar à aliments crus, d'un bar à sushi ou de délicieux homards cuits au feu de bois servis dans une atmosphère accueillante et sophistiquée.
Le Rothmann's Steakhouse conserve les traditions du passé en servant un menu de steakhouse classique avec une touche contemporaine. Il prépare le meilleur bœuf de qualité USDA vieilli à sec, ainsi que des spécialités inventives du jour avec des sushis et du poisson frais local. Vous pourrez aussi profiter du bar rénové avec une grande liste de whiskies et de bourbons, et du nouveau système de distribution de vin qui verse 60, 120 ou 180 ml d'un vin de Bordeaux et de cabernets réputés de la Napa. Venez découvrir la grandeur de la Gold Coast prisée de Long Island par vous-même, où les steaks vieillis de première qualité et les grands crus sont devenus une tradition.
Le chef Sean Blakeslee a crée un menu contemporain avec des propositions pour tous les goûts. Le menu au RARE 650 est unique et vous propose des biftecks tendres vieillis à sec de première qualité ainsi que des sushi et des fruits de mer délectables. La carte des vins qui a récemment obtenu le Two Glass Best of Award du Wine Spectator, présente plus de 700 sélections d'origine internationale, dont 60 disponibles au verre. La magnifique salle des vins, qui peut accueillir jusqu'à 75 personnes, fournit un cadre idéal pour les événements privés. Les amateurs de l'ambiance et le style chic de Hamptons se raviront de... La nouvelle terrasse et le lounge du RARE 650!
25 ans à cette référence « animée » de Melville tant pour les « réunions d'affaires » que les « fêtes de famille », des hôtes « courtois » font que les gens « se sentent les bienvenus » alors qu'ils se régalent de « grosses portions » de « délicieux » favoris de l'Italie du Nord et Continentale. Le premier à transformer une côtelette de veau en veau parmigiana et le premier à offrir des sushis dans un bistro italien les sashimis « crudo ». Le chef maître sushi Alan Kim s'est classé 3e meilleur chef de sushi à Long Island. La famille Cirella possède et exploite des restaurants dans certains endroits uniques. Lorsque vous magasinez le restaurant Cirella @ Saks 5th Ave dans le centre commercial Walt Whitman. Lorsque vous visitez Beach Surfs Out à Kismet Fire Island et quand vous voyagez en Floride vous trouverez un Cirella's à Bonita Springs Fla. Chaque restaurant est géré par un membre de la famille qui signifie que vous pouvez toujours trouver un Cirella autour; « notre famille au service de la vôtre » est devenu notre slogan au fil des ans. Devenez « al la familia ». UN MEMBRE DE LA FAMILLE
Opus Prime Steak, Seafood & Sushi offers an exciting menu with incredible dishes and specials that will be sure to suit every taste bud. Enjoy succulent steakhouse classics such as Prime Porterhouse for 2 or Rustic Pork Chop prepared in our open kitchen. Love seafood? Delight your palate with Dover Sole, Sea Bass, or whole fish that is flown in daily from the best waters from around the world. Opus’s wine list features over 600 selections, 40 of which are available by the glass. Enjoy an exceptional variety of Draft Beers and specialty drinks. Plus, no meal is complete without a decadent homemade dessert prepared by our talented pastry chefs.
Splendid decor and environment for a special rendezvous with our acclaimed freshly made soup dumplings and other DimSum delights. Not the traditional combination, our restaurant chooses the unorthodox style of offering soup dumplings and DimSum with HIBACHI and an array of Sichuan favorites. Come join us for an unforgettable experience with our food and comforting service, guaranteed to bring a smile on everyone every time.
FOUR is a luxe & intimate restaurant located in Oyster Bay, New York offering inventive, multi-course tasting menus. This immersive dining experience of 12-15 courses lasts approximately 2 and half hours. Chef Jesse Schenker executes his menu from an open kitchen surrounded by a chef's counter and serves up to ten guests per seating. FOUR is housed in a restored shingle Cottage, where the first floor has been transformed into an exhibition kitchen with aesthetic homage to Scandinavian design. FOUR connects to 2 Spring by a winter garden inspired by the Ritz Paris which links it to the old industrial building. Cellars running under all three structures hold kitchens, wine cellars & services for the dining areas.Due to the integrity of the menu, dietary preferences/aversions will not be accommodated. Some allergies may be accommodated, please immediately inquire to info@4springstreet.com prior to booking. Salt, soy, seaweed and seafood cannot be eliminated. Prices subject to change.
Welcome to Lotus, a place where modern innovation intersects with the rich culinary traditions of China and Japan. Situated in the bustling Farmingdale Village, our elegant yet approachable setting is ideal for all types of gatherings. Indulge in our thoughtfully prepared menu, featuring a variety of small plates for sharing, beloved Chinese classics, and delectable sushi creations. Experience a harmonious fusion of heritage and creativity at Lotus.