Step into a world of vintage modern charm with a relaxed, speakeasy vibe.Offering a Comfy and Cozy Bar and Lounge to relax as you sip on our expertly crafted cocktails and indulge in our delicious menu featuring tasty small plates, appetizers, entrees and desserts.Intimate, warm romantic and fun! Encore by Little Gem serving more of what you love... come join us.Also Available For Private Parties
Le Girl & the Goat a ouvert ses portes en 2010 avec l'objectif de servir un menu de style familial débordant de savoureux aliments aux arômes audacieux, dans un environnement amusant et animé. Pour une expérience encore plus exceptionnelle, ils proposent une sélection de vins du monde entier avec un accent mis sur les petits producteurs, une carte rotative de bières artisanales et une liste de cocktails amusants créés par les barmen de l'établissement.
Situé au 809 W Randolph, le Girl & the Goat est l'un des premiers établissements du Randolph Restaurant Corridor. Vous avez l'embarras du choix côté places, avec un salon confortable, des sièges au bar, des tables standard et quatre sièges si près de la cuisine qu'on pourrait vous demander de donner un coup de main! Le Girl & the Goat accepte les réservations, mais elles ne sont pas absolument requises. Les nomades, les aventuriers et les plus spontanés d'entre vous sont donc les bienvenus.
Café Ba-Ba-Reeba ! bar à tapas original de Chicago, sert une authentique cuisine espagnole. Avec une sangria, des tapas et pintxos (les fameux petits plats de l'Espagne) et paella (un plat traditionnel de riz de Valence) primés, le menu propose des combinaisons savoureuses et colorées de légumes, fromages, viandes et fruits de mer. Évadez-vous vers l'Espagne et expérimentez un service inspiré tout en dînant dans le patio toutes saisons et chaleureux, l'ambiance hip renforcée par une musique entraînante. Des événements spéciaux mensuels, des cours de cuisine et de restauration pour les groupes privés de toutes tailles sont aussi offerts. Pluie ou soleil, été comme hiver, dîner dans le patio toutes saisons, avec un toit en verre coulissant qui ouvre au cours des mois les plus chauds. Café Ba-Ba-Reeba! appartient au chef Gabino Sotelino et à Lettuce Entertain You Enterprises.
Fresh oysters piled on mounds of sparkling ice. Ceviches that taste of the ocean. Chef José Andrés’ brilliant renditions of iconic seafood classics like fried calamari and lobster rolls. Located at the Bank of America Tower in Chicago, Bar Mar is a true celebration of the bounty of the sea, with modern takes on classics you know and love, festive cocktails, and a bright, beautiful space that interweaves the nautical with the elegant. Beautiful private dining and events spaces available.
Welcome to Lil' Ba-Ba-Reeba! in River North. The little sister of Cafe-Ba-Ba-Reeba! in Lincoln Park, Lil’ Ba-Ba-Reeba! stays true to its Spanish roots serving a wide variety of iconic small plates like Patatas Bravas, Bacon-Wrapped Dates, and our signature Beef Tenderloin Toro Skewer. Of course, no celebration would be complete without our classic Sangria. ¡Salud!
La cuisine et la culture de l'Amérique latine ont fait leur chemin vers la Windy City pour s'installer dans le bar sur le toit industriel-chic et le lounge du Boleo. Vous y trouverez des petites assiettes à partager, des cocktails servis dans une bouteille afin de pouvoir être amenés sur la piste de danse et de la musique de DJ qui vous donnera envie d'apprendre la salsa. Le Boleo est un lieu pour les 21 et plus et ce, de l'ouverture à la fermeture.
Proxi offers Modern American Cuisine with cooking that reflects the diversity, innovation, and openness of American culture. Proxi showcases seasonal ingredients in an elegant setting, emphasizing open-fire cooking. Located in Chicago’s West Loop neighborhood along Restaurant Row, Proxi, designed by award-winning Meyer Davis, unites an award-winning team to transport its guests around the world, beginning with cuisine and extending to an eclectic beverage program focused on worldly inspirations and diverse, exotic ingredients. Casual, yet fast-paced service guides Proxi’s international culinary experience, with fine-dining standards and in-depth product knowledge leading the charge, balanced by genuine energy and enthusiasm.
STEAKHOUSE, REDEFINEDA carefully curated theater of shared plates, The Bazaar consistently wows its guests with ingeniously innovative cuisine, thoughtfully created cocktails, theatrical presentations, and attentive yet unfussy service. The Bazaar takes guests on a wild sensory adventure born of José’s Spanish roots, both traditional and avant-garde, in a bold, playful atmosphere where anything is possible. Each location is completely unique, adding a fresh, ever-evolving intrigue to the world of The Bazaar.Underneath sparkling crimson chandeliers designed to mimic the flames of a volcano, sit for a curated tasting menu that weaves from raw preparations to the prized vaca vieja, or ribeye aged to perfection. As the flames in the fire kitchen flicker, you’ll have a one-of-a-kind meal, from inventive takes on carpaccio to the most tender rotisserie-style meat. Beautiful private dining and events spaces available.
Although it's most famous for its electrifying use of chilies and lip-tingling ChengDu peppercorns, the heart of the local cooking style lies in the artful mixing of flavors.Chengdu cooks excel at combining hot, numbing, sweet, sour, savory, and nutty seasonings to create an astonishing variety of flavors.Locals like to say, "each dish has its own style; a hundred dishes have a hundred different flavors." “un-Americanized, small-place street food originated from Szechuan China, awarded as "best heritage restaurant" by Jean Bancheet”Our Story Begins in Chengdu "Nearly everything at Da Mao Jia is designed to set your tongue alight with chile heat. That shouldn't come as much of a surprise since the new Bridgeport restaurant specializes in street food from Chengdu, the capital of the Sichuan province of China and home to one of the most ferociously spicy cuisines on the planet." - Nick Kindelsperger, Chicago Tribune