The Iberian Pig is a modern Spanish tapas restaurant matching bold flavors with a warm convivial environment. Our culinary team strives to offer a menu combining the traditional tastes of Spain with fresh and eclectic creativity. In addition to tapas, we boast one the most expansive selections of imported cheeses and cured meats in the country, which includes various cuts of the prized Jamón Ibérico. Our wine list is a focused selection from Spain, Chile, and Argentina and our cocktail list consists of faithful classics and a number of seasonally rotating signature combinations. We look forward to serving you!
Taverna offers homemade pastas, risotto, pizza, fresh seafood and family specialties in a relaxed setting. The restaurant features a full bar with an extensive wine and cocktail list, open kitchen and one of the best patios in Buckhead.
There was a time when dinner out meant pin curls and strong Manhattans. The music was up and the lights were low and the maître d’ had your table waiting. The Betty is that kind of place. Inspired by mid-century American supper clubs, The Betty pays tribute to the continental menus of yesteryear. But while the dishes may sound comfortingly familiar, Chef Thomas’s approach is decidedly 21st century. Pair your entrée with a timeless cocktail, a selection from our robust wine list or an Atlanta-crafted beer.
Chido and Padre’s transports you instantly to the colorful eateries of Oaxaca, Puebla and Sinaloa, some of Mexico’s most celebrated food regions. Our dining room, decorated with vivid colors and Mexican art, sets the scene for our chefs’ vibrant flavors. Taking inspiration from the culinary traditions of Mexico’s heartland, we use both local & imported ingredients to create an exuberant menu that blends adventurous dishes with familiar favorites. Let our friendly servers take you on a tour that might include ultra-fresh aguachiles, hand-smashed guacamole, duck sopes, octopus tostadas, smoked beef cheek barbacoa or whole fish al pastor. Don’t miss our four scratch-made Oaxacan moles and handmade tortillas crafted from single-origin masa to cap off the experience. No meal here is complete without sips from our creative bar team. From juicy margaritas and palomas to under-the-radar mezcals and tequilas, one of our cocktails is a sure way to ease you into a vacation state of mind.
*Reservations for any of our Tea Experiences can be booked via our Tock Platform or by contacting us directly at 404-563-7799. Afternoon Tea is served every Saturday and Sunday from 12:30 P.M. to 3:30 P.M and bookable only at https://www.exploretock.com/stregisatl* only. All reservations via OpenTable are for breakfast or lunch dining service.*Brunch is served every Saturday and Sunday from 10:30 A.M. to 1:00 P.M in the Wine Room**Per Georgia State Law, No Alcohol will be served on Sunday until 11:00 A.M. *Savor extraordinary cuisine and wines by dining in Atlanta in settings that range from sumptuous to pleasingly casual at The St. Regis Atlanta.Astor Court, named after Colonel John Jacob Astor IV, the visionary who founded St. Regis & Resorts, serves breakfast, lunch and Afternoon Tea. In the evening gather at The St. Regis Bar for inspired cocktails and small plates or partake in the intimate Wine Room where guests enjoy intriguing wine flights and memorable food pairings.
VENEZ FAIRE L’EXPERIENCE D’UNE PIZZA A LA RENOMMEE MONDIALE !
La pizzeria Varasano a été à de multiples occasions félicitée, complimentée et honorée par diverses personnalités du monde journalistique, dont, entre autres, Chris Ladd, du New York Times.
«Les pizzas sortent du four boursouflées de cloques, mouchetées de charbon et légères comme des nuages.» John Kessler - The Atlanta Journal Consitution
« Une pizza qui satisfait même les puristes. Elle est à la hauteur de sa réputation, et plus encore.» Tom Maicon - Atlanta Cuisine
Désignée comme l’un des 14 meilleurs nouveaux restaurants par l’Atlanta magazine, et l’un des 10 meilleurs de l’année 2009 par Citysearch, la pizzeria Varasano ne compte plus les récompenses.
Élue Best Pizza à Atlanta en 2009 par Jezebel Magazine.
Élue Best Napolitan Pizza par Atlanta Cuisine.
Élue Best Pizza par Repeat Atlanta.
Le site internet de l’établissement attire chaque jour des millions d’internautes à travers le monde. Il constitue une référence dans l’univers de la pizza gastronomique en ligne. Son positionnement sur les moteurs de recherche est idéal. Il y a actuellement plus de 20 000 liens pour sa recette en ligne, ce qui le place en première position sur Google pour toutes les recherches en rapport avec l’élaboration d’une pizza.
Offrant un service courtois et la plus importante sélection de fruits de mer frais du sud-est, l'Atlanta Fish Market vous accueille dans un havre de paix à l'ambiance confortable et chaleureuse, à l'écart de l'effervescence de Buckhead. Avec plus de 100 variétés de produits frais, pêchés en eaux profondes puis directement acheminés, l'Atlanta Fish Market permettra de satisfaire toutes les envies. Il est doté d'une sculpture en cuivre de 9 mètres représentant un poisson à l'entrée, d'un bâtiment construit dans le style d'une gare, ainsi que d'une grande terrasse avec des chaises à bascule. Présentant 5 télévisions, le salon Geechee Crab adjacent constitue un cadre idéal pour regarder un match, se tenir au courant des dernières nouvelles, ou tout simplement vous détendre en savourant un cocktail avant le souper. L'Atlanta Fish Market ravira tous vos sens : vue, audition et goût. Il est ouvert pour le dîner du lundi au samedi et tous les jours pour le souper.
Le Bistro Niko est un clin d'œil à Paris, en plein cœur de Buckhead. La cuisine française moderne est authentique et simple. La carte des vins à prix abordable, les cocktails colorés et la très fournie carte des bières artisanales sont prévus pour que chacun trouve quelque chose en fonction de ses goûts. La belle hauteur sous plafond, les œuvres d'art parisiennes et la terrasse donnant vue sur leur pêcher, font du Bistro Niko une destination et un restaurant de quartier.
Le style culinaire du chef exécutif Craig Richards est fortement influencé par la côte européenne. Le menu propose des pâtes artisanales faites à la main, du poisson grillé au bois et des légumes d'origine locale.
Canoe est situé dans le quartier historique de Vinings à Atlanta sur la rivière Chattahoochee où Buckhead rencontre Vinings. Sa cuisine originale et design distincts ont déjà été présenté dans Bon Appetit, Food And Wine, Gourmet, Le Wine Spectator et le New York Times. Canoe, récipiendaire du prestigieux Prix Mobil 4 Star, a également été sélectionné comme l'un des \"meilleurs nouveaux restaurants\" dans le pays par la Fondation James Beard.